Jak přestat být líný podle vašeho znamení zvěrokruhu

Jak přestat být líný podle vašeho znamení zvěrokruhu
Téměř každý z nás zažil alespoň jeden den, kdy se nám nechtělo vůbec nic dělat. Ovšem pokud tento pocit zažíváme dennodenně, negativně to ovlivňuje naši produktivitu i domácí život. Co dělat, abychom se vyhnuli lenosti? Pokud vás to zajímá, přečtěte si dnešní článek.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vždy vymýšlíte něco nového, čím byste se mohli zabavit. Jakmile vám dojde energie, stanete se línými. Nejlepší lék proti lenosti je pro vás kombinování zábavy a odpočinku každý den.

Býk (20. dubna – 20. května)

Lehce zlenivíte. Začne to chvilkovým odpočinkem a než se nadějete, půl dne je pryč. Začněte malými krůčky, udělejte to, co nezabere tolik času, a postupně čas strávený prací prodlužujte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Raději se bavíte než abyste něco dělali. Máte toho hodně, ale strávit čas zábavou je pro vás lepší než strávit čas prací. Proměňte své úkoly ve hru a zábavu, bude vás bavit mnohem více.

Rak (22. června – 22. července)

Nic neděláte a potom se divíte, kolik toho ještě musíte udělat. Musíte se přesvědčit, abyste věci udělali dříve, než se začnete divit. Jakmile se začnete divit, budete ještě línější než předtím.

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte minimální pravděpodobnost, že zlenivíte. Jakmile se tak stane, musíte opět najít svou motivaci a upřednostňovat úkoly před volným časem. Najděte si člověka, který vás za vaši snahu pochválí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste důslední. Pokud jste líní, udělejte si seznam věcí, které chcete ten den udělat, s přesným časem, kdy je chcete udělat. Uvidíte na papíře, že ještě nemáte hotovo, a vrátíte se ke svědomité práci.

Váhy (23. září – 23. října)

Je opravdu lehké učinit vás líným člověkem. Všude vidíte rozptýlení. Musíte se přinutit věnovat se práci a nebýt na telefonu či nesledovat televizi. Přátelé vám jistě pomohou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Neustále se nutíte něco dělat, abyste prosperovali a měli vše hotovo. Tím, že „musíte“ něco udělat, ztrácíte motivaci. Věnujte se sami sobě alespoň dvě hodiny, tím se zbavíte lenosti.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nevíte, co vás činí línými, avšak vaši přátelé to dobře vědí. Pozvěte si je a požádejte je o pomoc. S dobrými přáteli toho uděláte mnohem více než bez nich.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Neustále se přetěžujete, a jakmile se ocitnete ve stresu, stanete se línými. Musíte si vyhradit čas na relaxaci. Relaxací odbouráte stres a poté se opět můžete pustit do práce.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vidíte pouze jeden velký úkol, nemůžete si ho rozkouskovat do několika intervalů. Díváte se na práci na několik dní a říkáte, že to nedokážete udělat. Rozdělte si úkol na několik menších úkolů.

Ryby (19. února – 20. března)

Vše necháváte na později a později to přesunete na další později. Měli byste striktně omezit vše, co vás rozptyluje a kvůli čemu se vyhýbáte své práci.

Zdroj článku: