Znamení zvěrokruhu, která se cítí šťastněji mimo svůj domov

Znamení zvěrokruhu, která se cítí šťastněji mimo svůj domov
Všude dobře, doma nejlépe. To však nemusí platit pro všechny. Někteří z nás, pokud dočasně přebývají v domově někoho jiného nebo na ubytovně, jsou podstatně šťastnější, než kdyby zůstali bydlet doma. Proto se také stěhují od rodičů v brzkém věku. Sedí to na vás?

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Doma se cítíte otřesně. Nudíte se a chybí vám dobrodružství. Z tohoto důvodu se nejčastěji nacházíte venku nebo spíte po hotelech daleko od svého domova. Jste na ostatních lidech naprosto nezávislí a potřebujete k životu pouze sebe, aby vám nic nechybělo.

Pokud se rozhodnete někam vyrazit na delší dobu, nic vám nebude stát v cestě. U vás je také vysoce pravděpodobné, že domov vás nudí natolik, že v jednom městě nezůstanete bydlet dlouho a sháníte si příbytek někde jinde, avšak ani tam se nikdy dlouho nezdržíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Toužíte po nezávislosti na ostatních lidech, proto jste se brzy odstěhovali z domu svých rodičů a ani s partnerem netrávíte mnoho času ve svém vlastním domově. Chvilkové bydlení někde jinde je něco, co berete jako pozitivní zkušenost a příležitost dokázat si, že jste schopni klidně žít někde jinde než doma.

Máte spoustu úžasných plánů, jak projít svým životem se špetkou zábavy, což by se vám nepovedlo, kdybyste se upnuli na váš domov. Též se rádi bavíte venku nebo u svých přátel doma. Neexistuje nic, co by vás ve svém bydlení mohlo držet.

Lev (23. července – 22. srpna)

Patříte do skutečně odhodlaného znamení zvěrokruhu a jste pracovití, pokud to znamená vydělat si velké množství peněz. Také rádi záříte mezi svými přáteli. Doma jste převážně na večírcích, které pořádají vaši přátelé. Z tohoto vyplývá, že se doma nezdržujete téměř vůbec.

Již v mládí jste se od rodičů brzy odstěhovali, abyste si mohli dělat, co se vám zamane, nicméně ani ve svém vlastním domě se téměř vůbec nezdržujete. Kdybyste seděli doma, nemohli byste si řádně užívat života.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Jste velmi chtiví po úspěchu. Sedět doma ale většinou žádný úspěch nepřinese. Jste vždy tam, kde máte klid na své plány, a můžete v klidu pracovat. Zní to trochu absurdně, ale mimo domov máte většinou větší klid než ve vlastním domě. Vaše rodina vás zde nemá šanci obtěžovat, naopak dobře víte, že nyní můžete prosperovat podle svých možností. Jste moudřejší než většina lidí. Víte, jak se o sebe postarat, nepotřebujete svou rodinu. Až nastane chvíle na úplné odstěhování, chopíte se první příležitosti.

Zdroj článku: