Tato znamení zvěrokruhu si myslí, že musí každého krmit svými radami

Tato znamení zvěrokruhu si myslí, že musí každého krmit svými radami
Pokud jsme udělali něco špatně, jsme ztrestaní dostatečně. Někteří lidé si však myslí, že sprškou svých rad nám pomohou, a nechápou, že se cítíme ještě hůře. Někdy je nevyžádaný rádce přímo otravný, poněvadž nám dává rady od rána do večera. Jste ten rádce vy? Tato znamení zvěrokruhu chrlí rady na své blízké každý den po několik hodin.

Panna (23. srpna – 22. září)

Myslíte to dobře, když někomu radíte. Váš problém je, že přijdete s jednou radou, jíž někomu chcete sdělit, avšak během razení analyzujete celý problém podrobněji, a nakonec odejdete po několika hodinách, kdy hlava vaší oběti není div trojnásobná, kolik rad se do ní vešlo. Odsuzujete rozhodnutí ostatních lidí ve vašem životě, protože jsou nedokonalá. Věříte, že vaše rady pomohou ostatním při jejich příštím rozhodování. Neuvědomujete si, že vás někdo může mít dost.

Pokud jste trochu extrémní typ Panny, klidně přijdete za cizím člověkem v obchodě a radíte mu, co si má vybrat, co je zdravější nebo co je vyrobeno z lepší látky. Mnohdy působíte naprosto otravným dojmem. Na druhou stranu si můžete najít spoustu dalších přátel, kteří budou hltat každé vaše slovo a s radostí si od vás nechají radit.

Ryby (19. února – 20. března)

Jakmile vidíte člověka, který se trápí, vaše tichá povaha vás opustí a hned jdete zjistit, co se stalo, a následně si dotyčný z vašeho setkání odnese spoustu rad, které na sebe vůbec nenavazují, a musí se rozhodnout, jak s nimi naloží. Rádi pomáháte charitám, ale také strašně rádi rozšiřujete své životní rozumy.

Ne každý však musí stát o vaši péči, ale i když se vám o tom zmíní, vy cítíte, že ten člověk potřebuje opravdu poradit, jak má naložit se svým životem. Pokud vidíte někoho trpět, považujete se za mesiáše, který se zrodil, aby zachránil lidstvo od utrpení. Chcete změnit životy lidí kolem vás k lepšímu. Otázkou však zůstává, kdo si vaše rady vezme k srdci.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud se vám někdo svěří, že chce udělat životní rozhodnutí, vy se angažujete a poskytnete mu rady, jak něco udělat. Řekne-li dotyčný sám, jak chce něco udělat, vytknete mu všechny chyby, které v jeho plánu vidíte. Nezajímá vás, zda vás někdo požádal o radu, či nikoliv, berete jako povinnost pomáhat druhým s jejich důležitým rozhodnutím.

Někteří vaši přátelé vás dokonce opustili ne proto, že byste byli špatný člověk, nýbrž proto, že jste se jim neustále míchali do života a nenechali je dělat nic podle jejich vlastního uvážení. Máte dominantní vliv na rozhodnutí spousty lidí kolem vás, poněvadž si myslíte, že vaše náměty na vylepšení jsou ty jediné dobré.

Zdroj článku: