Horoskop na 3. zářijový týden: Vodnáři si nedají pozor na slova, Lvi si najdou koníček

Horoskop na 3. zářijový týden: Vodnáři si nedají pozor na slova, Lvi si najdou koníček
Na začátku týdne bude většina z nás velmi komunikativní. Středeční konjunkce Měsíce s Uranem nás však může rozhádat s rodinou. V pátek si nebudeme jistí, co od života opravdu očekáváme. To zmizí v neděli, zaměříme se převážně na své psychické zdraví. Na co se můžete těšit vy tento týden?

Beran (21. března – 19. dubna)

Až do čtvrtka budete zabráni do naplnění svých osobních potřeb. Navíc budete otevřenější než obvykle, což buď potěší partnera nebo vám do cesty může přinést osobu, která se vaším partnerem stane. V pátek a v sobotu si ujasněte, čeho chcete dosáhnout. Pokud tak neučiníte, neděle nebude příznivá.

Býk (20. dubna – 20. května)

Dejte si pozor na svou vášeň, můžete kvůli ní ztratit trpělivost při jednání s lidmi již v pondělí. Ve středu budete inspirováni svým vlastním životem. Budete však muset provést změny, abyste si splnili sen. Romantika se na chvilku odloučí v pátek, kdy budete hádaví.

Býci by mohli ztratit trpělivost, Zdroj: DC Studio/ Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

V pondělí si promluvíte s někým, na jehož názorech vám hodně záleží, a tento člověk vám zvedne náladu na několik dnů dopředu. V pátek a v sobotu si však musíte dát pozor na hádky v oblasti domova. Nejlepší je najít problém a vyřešit ho. V neděli se setkáte s přáteli a budete vést hluboké rozhovory.

Rak (22. června – 22. července)

V pondělí až ve čtvrtek se budete stýkat s přáteli. Ti vám řeknou něco, co vás bude zajímat, ale budete pochybovat, že se to týká vás. V pátek a v sobotu si dejte pozor na to, po čem skutečně toužíte, mohlo by to vést k vašim problémům. V neděli budete myslet na svou rodinu a zajedete za ní.

Lev (23. července – 22. srpna)

Začátkem týdne se nadchnete pro něco nového. Buď budete chtít prozkoumat nová místa nebo si najdete nový koníček. Ve středu nebuďte tolik náladoví, mohlo by se vám to vymstít, až budete jednat s autoritou. Přes víkend se budete starat o své přátele, může z toho však u jednoho vzniknout něco více. V neděli pozor na optimismus.

Panna (23. srpna – 22. září)

Tento týden až do soboty budete přehnaně pesimističtí. Budete svět vidět černě. Nebudete schopni pořádně přemýšlet. O víkendu vám nepůjde ani snaha zlepšit svou kariéru, a navíc se pohádáte s někým, kdo vás přitahuje. V neděli budete myslet optimisticky. Jen si dejte pozor na vaši finanční situaci.

Váhy (23. září – 23. října)

Tento týden budete myslet na lásku. Pokud nemáte partnera, pozvěte na rande osobu, k níž chováte hluboké city. V pátek se však nemusíte s někým shodnout a musíte najít kompromis. Přemýšlejte, než budete jednat, o víkendu je to důležité. V neděli budete na lásku myslet optimisticky.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Je možné, že vás uprostřed týdne někdo pozve na rande nebo vám alespoň vyzná lásku. Ve vaší hlavě nastanou smíšené pocity. V pátek se můžete rozhodovat, zda vaše přátelství neproměníte v něco více. Přemýšlejte logicky a uděláte správné rozhodnutí. V neděli popřemýšlíte o minulosti.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Začátkem týdne se budete hodně bavit, a sice se svými přáteli, pokud nemáte partnera, s nímž byste trávili dny. Dostatečně se nasmějete. Pokud někoho milujete, připravte se na menší nedorozumění v pátek a v sobotu. Buďte sami sebou a v neděli zatoužíte po lásce, která může být opětována.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud nemáte náladu na romantiku, na začátku týdne můžete pozvat na večeři úzký okruh vašich přátel. Touhu po romantice však nelze skrývat natrvalo, a proto si ve středu všimnete, že to někomu ohromně sluší. V pátek nebudete vědět, zda jste na romantiku připraveni. V neděli vytvoříte rovnováhu mezi pracovním a domácím životem.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V pondělí a v úterý budete říkat to, co máte na srdci. To buď potěší vašeho partnera nebo si někdo může všimnout vašeho intelektu a zamilovat se do vás. Ve středu nebudete klidní, zneklidní vás vaše rodina. V pátek si nebudete jistí, zda máte své emoce vypouštět nebo si je nechat pro sebe.

Ryby (19. února – 20. března)

Tento týden nebudete chtít o lásce a romantice ani slyšet, protože vás bude sužovat vnitřní bolest. Z tohoto důvodu budete mít špatnou náladu a nebude se vám příliš dařit. V pátek a v sobotu se můžete rozhádat s kýmkoliv. V neděli se začnete věnovat paranormálním jevům. Ty vás nadchnou.

Zdroj článku: