Extrémně líní manželé podle znamení zvěrokruhu

Extrémně líní manželé podle znamení zvěrokruhu
Pokud vstoupíme do manželského svazku, měli bychom plnit manželské povinnosti, lépe řečeno všechny činnosti, které našeho partnera učiní šťastnými. Mnozí manželé ale žádné povinnosti neplní a nechávají všechno na tom druhém. Dnes se podíváme na muže, kteří podle astrologie patří k těm nejlínějším manželům vůbec.

Býk (20. dubna – 20. května)

Sice přinášíte do vztahu loajalitu a oddanost, ale máte i své temnější stránky. Jste „nesnesitelně líní“, jak by vám řekla nejedna žena. Jakožto Býk máte své vlastní tempo, kterého se držíte, protože víte, že pouze vytrvalostí dokážete dospět k vysněným výsledkům.

Toto však pochopí jen málokterá manželka. Pracujete, abyste vydělali peníze, ovšem doma se práce hromadí. Začalo to výměnou žárovky, pokračovalo přes dřez a nyní se na vašem seznamu domácích prací nalézá velký počet popsaných řádků, pokud to všechno vaše manželka již neudělala raději sama.

Panna (23. srpna – 22. září)

U vás musí být vše perfektní. Nyní máte doma manželku, které chcete dělat radost a kupovat jí tolik květin a dárků, že se pod nimi ztratí, jen abyste jí dokázal svou lásku. Jenže je tu takový problém. Začnete se věnovat práci mnohem intenzivněji, jen abyste své ženě mohli dopřát to nejlepší, co si zaslouží, a na domácí práce vám již nezbývá žádná energie.

Pokud jste v manželství, dospěli jste do takové fáze, že domů chodíte jen kvůli odpočinku od práce, tudíž chtít po vás výpomoc s domácími pracemi vůbec nepřipadá v úvahu.

Domů chodíte jen kvůli odpočinku od práce, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Blíženci (21. května – 21. června)

S vámi je to vskutku těžké. Ani než jste se se svou partnerkou vzali jste neměl náladu uklízet, protože když jste se konečně rozhýbali, vaše myšlenky se rázem přesunuly na jiný objekt nebo na činnost, která by vás v tuto chvíli bavila skutečně více, a proto jste domácí práce vždy odložili na jindy. A v manželství to není o nic lepší, spíše naopak.

Z domova jste zvyklí na to, že veškeré domácí práce za vás udělá vaše maminka. Přesně to samé nyní očekáváte od své milované ženušky. Záleží pouze na povaze ženy, jak se k tomuto postaví.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste hodně pracovití a měníte sny v realitu, ale bohužel pro vaši manželku – domácí práce nejsou tím, co byste chtěli po práci doma dělat, a tak tento manželčin sen v realitu neproměníte. Přimět vás pouze utáhnout kohoutek v kuchyni je téměř nadlidský úkol, protože byste přišli o necelou minutu svého života, kterou můžete strávit přípravou na zítřejší práci.

I když vám manželka napíše seznam domácích prací, vy je stejně budete odkládat donekonečna jen proto, abyste se mohli ve svém volnu soustředit na zítřejší práci nebo na myšlenky, s kým vaše žena mohla být, když jste těžce pracovali.

Zdroje článku: