3 klidná znamení, která se stresují nejméně z celého zvěrokruhu. Najdete se mezi nimi?

3 klidná znamení, která se stresují nejméně z celého zvěrokruhu. Najdete se mezi nimi?
Stres zažíváme všichni. Každý z nás se s ním však vypořádává po svém. Tato tři znamení ho umí lépe zpracovat a udržují si klidnou hlavu i ve vypjatých situacích. Jsou díky tomu lepší také v řešení problémů a prací pod tlakem. Jak to dělají a kdo mezi ně patří?

Býk

Býci se stresovým situacím díky své připravenosti účinně vyhýbají, ale když už nějaké přijdou umí si s nimi poradit. Jsou sice tvrdohlaví a jdou si za svým, ať je to stojí cokoliv, ale i ve stresu se umí zachovat rozumně a rozvážně. Neřeší totiž problém zbrkle a nesnaží se situaci okamžitě uklidnit. Naopak na to jdou pomalu a s rozmyslem, takže řeší jeden malý problém po druhém.

Jsou velice trpěliví, stabilní a nad vším, co dělají se pečlivě zamýšlí. Není tedy vůbec snadné je naštvat nebo zneklidnit, protože si klid umí udržet už jen svým odhodláním a stálostí. Prostě s nimi nepohnete, dokud to nebudou chtít udělat sami. Navíc mají rádi jistotu, a tak jsou neradi s někým rozhádaní. 

Kozoroh

Kozorozi problémy řeší pomalu, ale jistě, podobně jako Býci. Postupují metodicky, mají svou strategii a jsou soustředění. Vmžiku proto přijdou hned s několika praktickými řešeními, kterými by situaci mohli zachránit.

Klid si udržují poměrně jednoduše. Zkrátka nechápou, proč by se měli chovat emotivně nebo impulzivně, když je to naprosto nerozumné a nic to neřeší. Nechtějí začít vyšilovat, dokud se jim situace úplně nevymkne z rukou. Na něco přeci určitě přijdou. Raději se tedy racionálně zamyslí nad problémem a pokusí se najít co nejefektivnější řešení. V krizových situacích se tedy rozhodně hodí mít Kozoroha po boku.

Vodnář

Vzdušná znamení jsou svázána s myšlenkami, nápady, intelektem a komunikací. Právě proto mají často tendenci nad vším až moc přemýšlet a stresovat se i z maličkostí. Vodnáři z této řady však jako jediní vybočují. Tak jako ve všem ostatním. Jsou to totiž originální, nezávislé a samostatné osobnosti, které se o sebe umí postarat.

Ve stresu umí dát své emoce stranou a myslet objektivně. Okolí je tak snadno neovlivní a umí se tedy ovládat, i když jim připadá, že začínají ztrácet kontrolu. Vždy najdou neobvyklé, ale funkční řešení situace, kterým všechny zachrání. Právě proto se vyplatí ve stresu nezoufat a pozvat si na pomoc Vodnáře.