Poselství andělů na pondělí: Berani, stůjte při přátelích, Panny, myslete na dobro ostatních

Poselství andělů na pondělí: Berani, stůjte při přátelích, Panny, myslete na dobro ostatních
Andělé k nám, mimo jiných metod, promlouvají také prostřednictvím snů. Je na nás, abychom zjistili, co nám chtějí říci. Chceme-li jim být blíže, měli bychom se zaměřit na dostatek spánku. Co vám vzkazují na pondělí?

Andílci se vždy starají o naše dobro. Dlouze vymýšlejí, jak nám co nejlépe pomoci. Svými činy jim buď pomáháme při jejich práci nebo ji ztěžujeme. Nad každým počinem bychom proto měli popřemýšlet, než ho provedeme. Na co byste se dnes měli zaměřit vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Ať se stane cokoli, my budeme vždy stát při vás. Jakmile to bude zapotřebí, pošleme vám člověka, který vás vždy dokáže rozveselit. Nedivte se proto, jak věděl, že ho zrovna nyní potřebujete. Dokáže vás utěšit a předá vám náš vzkaz, aniž by to sám tušil.

Tip: Neodhánějte od sebe přátele, jsou vaším štěstím v těch nejnepříjemnějších situacích.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte-li touhu něčeho dosáhnout, máte již všechny potřebné prostředky, abyste uspěli. Nikdy vám nedovolíme toužit po něčem nesplnitelném. Také popřemýšlejte, co by si přáli lidé ve vašem okolí. Budete-li vzájemně spolupracovat, dosáhnete vašich cílů mnohem rychleji.

Tip: Drobná modlitba způsobí velké zázraky. Nezapomeňte poděkovat vyšší moci za to, jak dobře se nyní máte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Radost je skvělým pomocníkem napříč celým životem. Po celou dobu, kdy ji budete ukrývat uvnitř sebe, vám dokáže splnit i ty nejtajnější sny. Poskytuje vám motivaci, abyste nepolevovali ve svém úsilí. Šiřte svou radost mezi ostatní a ona poroste větším tempem.

Tip: Vytvořte z dobrých skutků zdroj vaší radosti. Vždy existuje spousta možností, jak být spokojení, přestože vnější okolnosti mohou být nepříznivé.

Šiřte svou radost mezi ostatní a ona poroste větším tempem
Šiřte svou radost mezi ostatní a ona poroste větším tempem | Zdroj: Subbotina Anna/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Dělejte to, co vás baví a naplňuje. Je začátek týdne, to znamená, že mimo práce byste měli udělat něco navíc, nejlépe něco nového. Existuje tolik aktivit, které jste nikdy nevyzkoušeli, protože jste se styděli udělat něco nového s myšlenkou co kdybyste v tom nebyli dobří.

Tip: Každý den včetně tohoto zkuste něco nového, štěstí bude stát při vás a skvěle se pobavíte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Proměňte své povinnosti v zábavu. Vždy existuje způsob, jak se pobavit v práci i během domácích prací. Obklopujeme vás a navrhujeme vám, jak si zpříjemnit běžný život, jak získat více radosti. Snažte se nás poslouchat důkladněji.

Tip: Jakmile se ve vašem životě objeví radost, stres již nedostane šanci vás ničit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Staráme se o to, abyste žili plnohodnotný život. Občasné nezdary jsou součástí tohoto života. Ochraňujeme vás, abyste nedostali větší zátěž než můžete unést. Buďte rádi za každý okamžik, který prožijete. Někteří toto štěstí nemají.

Tip: Ve svých myšlenkách myslete na dobro všech lidí na této planetě. Budete se divit, jak vás tato myšlenka uspokojí.

Váhy (23. září – 23. října)

Všechno, co vám brání nám naslouchat, jsou vaše strachy a bloky. Vysíláme k vám poselství, ale vy je nerozeznáte. Chcete-li se zbavit strachů a bloků, pusťte do svého života trochu více lásky a pokory. Nikdy nejste na všechno sami, vždy máte někoho, kdo vás vyslechne.

Tip: Travte více času se svou rodinou. Zpřetrhali jste s nimi vazby a nevysvětlili jim proč? Možná to je ta pravá příčina vašich bloků.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Usmívejte se na celý svět a vypusťte do něj radost. Vždy, když pomůžete někomu, kdo si sám pomoci nedokáže, naplňujete vůli boží. A to nezůstane dlouho bez odezvy – najdete způsob, jak být ještě spokojenější než doposud.

Tip: Nezáviďte ostatním jejich úspěchy, spíše se radujte s nimi a vyjádřete jim svou podporu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vždy vás ochraňujeme a posíláme vám do života lidi, na které se můžete spolehnout. Jste společenský tvor, tak toho využívejte. Neodhánějte od sebe nikoho jen na základě toho, že je jiný než vy. Právě to z tohoto člověka udělá největšího spojence.

Tip: Nedokážete-li vyřešit problém, úplně odlišný názor vašeho přítele pro vás bude velmi cenný.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Každého něco trápí a vy nejste výjimka. Můžete si odlehčit tím, že se někomu svěříte. Tyto starosti můžete svěřit i vám. My požádáme vyšší moc, aby se na vás více zaměřila, a sami uděláme všechno pro to, abyste opět pocítili lásku.

Tip: Dušení pocitů v sobě vám pouze ubližuje. Vypusťte je do okolí, i vy potřebujete dát najevo, co si skutečně myslíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Máte-li děti či domácího mazlíčka, můžete nás požádat, abychom je střežili, pokud se od nich na malý moment vzdálíte. Můžeme se o ně i o vás starat po celý den. Dochází-li vám energie, požádejte nás o pomoc a odpočívejte.

Tip: Nemáte-li děti ani zvířátko, poproste nás o dobití vaší vlastní energie.

Ryby (19. února – 20. března)

Ve vašem nitru se skrývá velká moc pomáhat druhým lidem a dělat je šťastnými. Jen škoda, že se více zaměřujete na své vlastní štěstí a netušíte, že pomoc druhým k vám přivede to největší štěstí, které můžete zažít.

Tip: Starejte se o druhé, jako byste se starali sami o sebe. S láskou, která je obrovská.

Zdroj článku:
  • Autorský text