Andělská poselství na sobotu: Panny, děkujte i za to špatné, Býci, zjistěte, co opravdu chcete

Andělská poselství na sobotu: Panny, děkujte i za to špatné, Býci, zjistěte, co opravdu chcete
Čas od času potřebujeme poradit, ale blízko nás není nikdo, komu bychom důvěřovali natolik, abychom mu svěřili svá tajemství. Přesněji řečeno, někdo tu je a je jich více, ale my je nevidíme. Přesto jsou skvělými rádci. Andělé nám našeptávají, co je pro nás nejlepší.

Andělé mají pouze jediné přání – učinit svět lepším místem pro všechny živé bytosti. Často je od sebe nevědomě odháníme tím, že konáme špatné skutky. Lži, nadávky a hádky jsou jen některé. Staneme-li se lepším člověkem, andělé nám budou blíž a jejich slova se stanou srozumitelnějšími. Co mají na srdci tuto sobotu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud nebudete vědět, kudy dál, zeptejte se, co bychom vám poradili my. Ve svém podvědomí již máte odpověď, kterou jsme k vám poslali. Pamatujte, že žádná situace není bezvýchodná a vždy existuje řešení.

Tip: Pozitivní myšlení vám pomůže najít správnou cestu k vašemu cíli.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zaměřte se na to, co opravdu chcete. Jedině tak docílíte svého. Vaše záměry by měli být toho nejčistšího původu. Nikdy si nepřejte nic, co by ublížilo druhým, a stejně tak osud naloží s vámi. Rozhlédněte se po okolí, jak můžete svou komunitu zlepšit.

Tip: Pokud upravíte své myšlení tak, abyste viděli pouze dobro, svět se stane snesitelnějším.

Blíženci (21. května – 21. června)

Změna je život, je ale třeba si ji důkladně promyslet. Změna, která vám tento den čeká, bude rychlá, avšak ne nepříjemná. Budete se muset něčeho vzdát, abyste docílili spokojenějšího života. Ztratíte věc, kterou máte rádi, a která vám zároveň brání ve štěstí.

Tip: Neupínejte se na žádné hmatatelné věci ani na majetek. Pokud o ně přijdete, nepocítíte takové zklamání.

Rak (22. června – 22. července)

Nerozhodujte se obklopeni nenávistí. Láska je odpověď na všechno. A tím máme na mysli lásku Boží. Bůh ani my vás nikdy neopustíme. Máte-li s někým spory, řešte je v klidu, křik nikdy nic nevyřešil. Místo hádky zkuste dotyčné osobě říci, co se vám na ní líbí.

Tip: Zaměřte se na osobnost lidí jako celek. Během mluvení vyzdvihněte všechny klady a používejte dlouhá souvětí, abyste projevili svůj zájem o tuto osobu.

Láska je odpověď na všechno
Láska je odpověď na všechno | Zdroj: STILLFX / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Přestože se nyní můžete potýkat s menšími komplikacemi, můžete si být jisti, že úspěch již klepe na dveře. Tyto menší neúspěchy vás naučí, jak si poradit v nežádoucích situacích a vy tak budete připraveni okusit ten pravý úspěch, na který budete hrdí.

Tip: Každou negativní situaci je potřeba brát pozitivně. Pokud to dokážete, vaše síla vůle poroste.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vždy víme, co je pro vás v danou chvíli nejlepší. Možná všechno nejde podle vašich představ, ale to je v pořádku. Pokud byste měli vše, co si zamanete, přestali byste se snažit a vaše schopnost řešit různé situace by se drasticky snížila. Děkujte za všechny překážky, které vám život postaví do cesty.

Tip: Poptejte se známých, jakým způsobem vyřešili situaci podobnou té, jakou zrovna řešíte vy, nebo co by dělali na vašem místě. Jejich rada může být cenná.

Váhy (23. září – 23. října)

Dnes máte výjimečnou schopnost pomáhat jiným. Vaše myšlenky budou jasné, budete různé situace vnímat z různých úhlů pohledu. Udělejte to, co považujete za správné. Řešíte-li své problémy, pomyslete na nás a téměř okamžitě vás napadne to správné řešení.

Tip: Jakkoli je to možné, pokuste se spojit s vyšší mocí. Myšlenka na Boha vás dovede ke štěstí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Schopnost uklidnit svou mysl je ten největší dar, který jste mohli získat. Je načase ho začít více používat. Je jednoduché se naštvat, více ale pomůže zkusit najít motivaci, kterou dotyčný člověk měl, než vám ublížil.

Tip: Někteří lidé si nedokážou uvědomit, že někomu ublížili. Vysvětlete jim to, ale v klidu, bez křiku a silných slov.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Bloudíte-li ve svém vlastním životě a máte-li pocit, že si nezasloužíte být šťastní, vězte, že to není pravda. Každý si zaslouží ve svém životě spokojenost. Pomůžeme vám najít tu správnou cestu, vaše životní poslání. Pusťte nás do vaší mysli a společně najdeme řešení.

Tip: Zamyslete se nad tím, zda vaše dosavadní životní poslání bylo to, k čemu jste byli stvořeni, či zda se jednalo o pouhou iluzi vaší mysli.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Největší překážka, která vám brání v úspěchu, je vaše mysl, lépe řečeno nezdravé vzorce myšlení a osobnostní rysy, které vám více ubližují než prospívají. Patří mezi ně především soutěživost, nízké sebevědomí a závist. Přestaňte se srovnávat s úspěšnými lidmi, chcete-li zažít úspěch, představte si pouze sami sebe.

Tip: Máte skvělé nápady, které vám pomohou uspět. Nepřemýšlejte, zda se to ostatním lidem bude líbit, a zrealizujte to.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nepřejeme si nic jiného než vidět úsměv na vaší tváři. Radujte se proto z maličkostí, které vám byly dány, a projděte se s úsměvem na tváři po vašem okolí. Budete překvapeni, kolik lidí nakazíte svou radostí. A to se počítá jako dobrý skutek.

Tip: Poptejte se po okolí, zda nemůžete s něčím pomoci. Lidé, kteří si o vás budou myslet, že jste otravní, jsou nepřející, z jejich slov si proto nic nedělejte.

Radujte se proto z maličkostí
Radujte se z maličkostí | Zdroj: Yuliya Evstratenko / Shutterstock

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše samotná existence je dostatečným důvodem pro vaši radost. Buďte vděčnější k vašemu životu i k událostem, kterých jste svědkem. Každá chvíle vám dává něco nového, jen to nejste schopni vidět. Odhoďte starosti stranou a zbydou vám jen příjemné chvilky.

Tip: Každý má starosti a všichni včetně vás mají tendenci ty své vnímat jako nejhorší. Mějte objektivní názor a zjistíte, že se vlastně máte dobře.

Zdroj článku:
  • Autorský text