Andělská poselství na neděli: Štíři, rodina vás miluje, Kozorozi, svěřte se nám

Andělská poselství na neděli: Štíři, rodina vás miluje, Kozorozi, svěřte se nám
Andělé se zapřisáhli nám pomáhat, ale nemohou vstupovat do našich životů, dokud jim k tomu nedáme svolení. Pomoc si musíme zasloužit, a sice tak, že jim začneme více věřit a myslet na ně v pozitivním smyslu. Jak vám andělé chtějí pomoci tuto neděli?

Spousta lidí říká, že kdyby vyšší moc existovala, neměli by se takto špatně. Ale co je skutečné neštěstí? Ačkoli nemusíme zažít úspěch v oblasti, která je pro nás nejdůležitější, můžeme si snadno ověřit, kolik lidí by bylo rádo za naše dosavadní úspěchy, které ignorujeme, protože pro nás jsou nepodstatné. Andělé nám pomáhají ve dne v noci. Zaslouží si vědět, že jim jsme vděční. Toto vám vzkazují na základě vašeho znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nejen duševní, ale také fyzickou újmu můžete řešit vírou, že se brzy uzdravíte. Nevyléčí vás hned, ale čas potřebný k regeneraci organismu se výrazně zkrátí. Svěřte nám, jak se cítíte, a zjistíte, že se cítíte mnohem lépe než předtím.

Tip: Také rány po rozchodu či odchodu někoho z rodiny nejsou nic, přes co se nedokážete přenést. Stačí čas a vědomí, že každá negativní zkušenost má svá pozitiva.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nemusíte si připadat opuštěni. Ve vašem nitru přežívá boží vůle, která vám nedovolí cítit se, že vám nikdo nerozumí. Uklidněte se a poslouchejte svůj vnitřní hlas. Záhy zjistíte, že nejste na nic sami, a že Bůh vždy vyslyší vaše modlitby.

Tip: Dáváme vám sílu pokračovat v údělu, který vám byl dán. Pozitivní a negativní zážitky jsou vždy vyváženy, pouze musíte začít vnímat oba typy.

Blíženci (21. května – 21. června)

Čeká vás důležité rozhodnutí, které vás dovede ke štěstí, pokud se rozhodnete správně. My vás navedeme na tu správnou cestu, pokud nám poskytnete příležitost vám poradit. Světlá budoucnost je připravena vás ozářit, ale vy se schováváte za zeď stvořenou z předsudků, takže ho nevidíte.

Tip: Na všechny problémy se dívejte dětskýma očima – žádný problém již nebude nevyřešitelný.

Rak (22. června – 22. července)

Každý člověk včetně vás má hned několik andělů. Ti z nás, kteří patří k vám, vám neustále radí, co je pro vás nejlepší. Naneštěstí jste někdy příliš emocionálně napjatí, tudíž nám přestanete naslouchat. Udržujte si chladnou hlavu a uvidíte, že i celý svět kolem vás se hodně zlepší.

Tip: Rozhodněte nechat si od nás pomoci – nikdy se vám nevnucujeme, pokud po naší přítomnosti netoužíte.

Každý člověk má svého anděla strážného
Každý člověk má svého anděla strážného | Zdroj: Ironika / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Ujasněte si, co opravdu chcete. Nebojte se nás požádat, abychom vám pomohli nalézt odpověď skrze vaše sny. Až si budete naprosto jisti, seberte odvahu a vydejte se za svými cíli. Nebudete-li si vědět rady, jak pokračovat, pomyslete na nás a uslyšíte naše rady.

Tip: Držte se silné motivace, abyste nepolevili. Pouhé zaškobrtnutí vás může zdržet celé týdny.

Panna (23. srpna – 22. září)

Naděje nikdy neumírá, pokud věříte, že se vše zlepší. Myslete na to, že každá bolest jednou přebolí. Tato myšlenka posílí vaše vnitřní světlo, které vás chrání před utrpením. Vždy existuje způsob, jak zařídit, aby zářilo silněji.

Tip: Toto světlo může pomoci nejen vám, ale také ostatním. Pomáhejte, přestože se sami nemusíte mít nejlépe.

Váhy (23. září – 23. října)

Sdělujeme vám, jaká cesta je pro vás ta nejlepší. Vy naše slova slyšíte, ale častokrát se nakonec rozhodnete jinak. Chybí vám dostatečná důvěra. Přitom vám nepřejeme nic zlého. Budete-li následovat naše rady, nepřihodí se vám nic špatného.

Tip: Sebepoznání je cesta, která vám pomůže zvýšit své sebevědomí a tím nám posílat více důvěry. Staneme se silnějšími a rychleji vyřešíme váš problém.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Navenek jste silní, ale ve svém nitru hodně zranitelní. Pokud si myslíte, že vás nikdo nemá rád, vězte, že tomu tak není. Nikdy vás neopustíme a také vaše rodina vás miluje, přestože jste se nedávno mohli rozhádat.

Tip: Pokud s některým členem rodiny nejste v kontaktu delší dobu, právě tomuto člověku chybíte, ale neví, jak se vrátit. Učiňte první krok, ukažte, že jste dostatečně silní na omluvu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Požádali-li jste nás o pomoc, ale žádné se vám nedostalo, nedůvěřovali jste nám dostatečně. Svou prosbu v duchu zopakujte dvakrát či třikrát a věřte, že vše se brzy zlepší. Dodáte nám sílu vám pomoci a přesvědčíte se, že skutečně existujeme.

Tip: Zachovejte si otevřenou mysl, jako když jste ještě byli dítě. Všimnete si pozitivních událostí, které jste předtím nevnímali.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Chcete-li nám něco důležitého sdělit, místo není podstatné. Jděte tam, kde se cítíte nejpohodlněji a nejbezpečněji, a nechte své myšlenky volně plynout. Cokoli, co bychom měli vědět, abychom vám pomohli, se pro nás stane mnohem dostupnějším.

Tip: Sdělte nám co nejvíce podrobností, jedině tak můžeme zvolit tu nejvhodnější cestu k vašemu štěstí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Rozhodnout se nestačí. Musíte si být plně vědomi svého záměru a být odhodláni změnit svůj život. Nebojte se, že něco špatně skončí. Nejste-li se svým životem momentálně spokojeni, neexistuje nic, co byste mohli zkazit. Poproste nás, abychom vás vedli, a již zítra se budete mít lépe.

Tip: Chcete-li, abychom pomohli někomu jinému, požádejte nás o to. Není na tomto světě člověk, který by si nezasloužil naši pozornost.

Nebojte se odhodat
Nebojte se odhodat | Zdroj: 13_Phunkod / Shutterstock

Ryby (19. února – 20. března)

Špatné myšlenky vás brzdí na vaší cestě za úspěchem. Soustřeďte se plně na svou mysl. Je čistá jako průzračná voda, pouze negativní myšlenky ji zakalují. Pokud se jich zbavíte, zbyde vám opět neposkvrněná mysl, která je schopna vykonávat zázraky.

Tip: Kultivace míru vám pomůže zbavit se negativních pocitů, hlavně žárlivosti a závisti.

Zdroj článku:
  • Autorský text