Poselství andělů na čtvrtek: Štíři, otevřete nám srdce, Vodnáři, nerozhazujte peníze

Poselství andělů na čtvrtek: Štíři, otevřete nám srdce, Vodnáři, nerozhazujte peníze
Andělé nám nejen radí, ale také nás spojují s blízkými, které již nemůžeme vidět. Sdělují nám jejich přání zejména skrze sny, ale také když bdíme. Každý den nám mají co říci. Co byste měli vědět vy?

Ať už si to uvědomujeme či nikoli, andělé nám vždy kryjí záda. Hlídají, aby se nám nepřihodilo nic špatného. Měli jste někdy nevýslovné štěstí, které si neumíte nijak vysvětlit? To je práce anděla, který vás zrovna hlídal. Mohlo jich být i více. Přečtěte si andělské poselství pro dnešní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Domníváte-li se, že vás pohlcuje temnota vyzařující z lidí, kteří pouze ubližují ostatním, pomyslete na světlo ve vašem nitru. Je mnohem silnější než tato temnota. Myslete na to, že pokud budete i vy dělat špatné věci, vrátí se vám to ve větším měřítku

Andělská rada: Dobré skutky vám pomohou odvrátit pozornost od temných myšlenek.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nejen vaši známí, ale také úplně cizí lidé vám mohou pomoci probojovat se tímto dnem. Máte dar vidět, zda k vám člověk přichází s dobrým či zlým úmyslem. Nejste-li si jisti, v duchu nás zavolejte a my vám pomůžeme vidět auru tohoto jedince.

Andělská rada: Odsuňte předsudky z vašeho vědomí, budete schopni vše vidět mnohem jasněji.

Blíženci (21. května – 21. června)

Uvědomte si, po čem vlastně toužíte. Vaše první myšlenky vám budou lhát. Zaměřte se více do svého nitra. Teprve po dlouhé úvaze se vydejte směrem, o kterém si myslíte, že je správný. Než tak učiníte, zvažte všechna pro i proti.

Andělská rada: Meditací se vám plně otevře mysl a umožní vám větší koncentraci.

Rak (22. června – 22. července)

Nejlepší cesta, jak vyřešit problém, je požádat přímo Boha, má mnohem vyšší moc než kdokoli z nás andělů. Máte-li problém s modlitbami, kontaktujte nás, my mu vaše přání předáme. Také vám pomůžeme začít věřit, budete-li si to přát.

Andělská rada: Zůstaňte otevřeni změnám, které se dějí jen náhodou, je to náznak, že vaše přání je vyslyšeno.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nebavte se pouze s lidmi na úrovni, také chudší spoluobčané vám mají co nabídnout. A někdy se z nich stanou mnohem lepší přátelé. Nesuďte podle vzhledu, zkoumejte charakter lidí a zjistěte, kolik společných zájmů máte.

Andělská rada: I ten nejvíce nesympatický člověk může naplnit vaši mysl radostí, dáte-li mu šanci.

​​​​​​​Panna (23. srpna – 22. září)

Přezkoumejte své vztahy od samého základu. Existuje někdo, kdo vám nesmírně škodí, a vy to ani nevíte. Jste tak zabráni do pomoci všem svým přátelům, že jste si nevšimli, že se stýkáte se zrádcem. Identifikujte ho a odstraňte.

Andělská rada: Nikoho bezdůvodně nenapadejte, veďte svůj průzkum zlehka.

​​​​​​​Váhy (23. září – 23. října)

Obdivujte druhé pro jejich statečnost, pokud tuto vlastnost chcete získat i vy. Tím, že si budete všímat silných vlastností lidí ve vašem okolí, se více odhodláte udělat pokrok a začít se sebou něco dělat.

Andělská rada: Přistupujte ke všem s láskou a pochopením, nezáviďte ostatním lidem.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Meditujte a pošlete nám své nejtajnější přání. Otevřete nám své srdce a my budeme mít možnost nahlédnout do vašich nejtajnějších snů. Budeme-li znát všechny podrobnosti, snáze přijdeme na správné řešení vašeho problému.

Andělská rada: Hřejte se v teple, které u vás sálá z naší přítomnosti.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zapomínáte poděkovat vyšší moci za všechno, co jsme pro vás udělali. My na vás myslíme vždy, proto jsme neustále šťastní. Nedosáhnete pravého štěstí, pokud také nezkusíte myslet na ostatní lidské bytosti i na nás anděly.

Andělská rada: Přestaňte vnímat Boha jako něco, co se vás netýká. Sídlí totiž přímo ve vašem nitru.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zaznamenáte-li ve svém domově nějaké paranormální jevy či na procházce nacházíte ty samé předměty, které někdo před vámi ztratil, ukazujeme vám svou přítomnost. Právě nyní nás potřebujete nejvíce.

Andělská rada: Pomyslete na nás a svěřte nám své myšlenky. Odstraníme ty špatné a necháme jen radost.

​​​​​​​Vodnář (20. ledna – 18. února)

Utrácení peněz nyní není vhodné. Nakonec zjistíte, že vás zakoupená věc spíše obtěžuje a naplňuje vás stresem. Nakupujte jiný den, dnes je velká pravděpodobnost, že si někde vytvoříte dluh, který bude splácen jen obtížně.

Andělská rada: Musíte-li si půjčit peníze, požádejte o pomoc svou rodinu či přátele.

Ryby (19. února – 20. března)

Stres vám znemožní pracovat i užívat si života. V hlavě vám plují černé myšlenky, které si nezasloužíte. Odevzdejte nám je a my vám zaručujeme, že vás už nic nebude trápit. Svěřte nám svá tajemství, u nás budou v bezpečí.

Andělská rada: Neudělali jste nic, co by vám vzalo možnost lásky. Obdarujte jiné lidi a sami poznáte, kdo k vám chová sympatie.

Zdroj článku:
  • Autorský text