Poselství andělů na středu: Kozorozi, více v nás věřte, Berani, ve všech je něco dobrého

Poselství andělů na středu: Kozorozi, více v nás věřte, Berani, ve všech je něco dobrého
Andělé pracují neúnavně. Chápou, že ne vždy si všimneme jejich rad. Nezlobí se na nás a ani nevzdají svou touhu nám pomoci, přestože to v některých případech je hodně těžké. Přejí si, abyste do středy zjistili, co se vám snaží říci, a ve středu se zaměřili na svůj úkol.

Andělé jsou výjimečné bytosti. Pracují neúnavně a nemají radost z utrpení. Naopak, snaží se ho co nejvíce eliminovat. Naše životy bez negativních emocí je jejich splněný sen, nicméně je to také běh na dlouhou trať. Všímejte si jejich přítomnosti i rad. Toto vám sdělují na středu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pomáháme ostatním lidem, protože v nich vidíme jen to dobré. Zkuste to také tak udělat. Než poukážete na chyby jiných lidí, zavzpomínejte, co dobrého jste s tím kterým člověkem prožili.

Andělská rada: Pokud danou osobu neznáte, zkuste se zaměřit na pozitivní osobnostní rysy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Uzavíráte se do sebe a to není správné. Myslíte si, že můžete věřit pouze sami sobě. Existuje tolik možností, jak se přesvědčit o opaku. Požádejte nás, abychom vám ukázali správnou cestu, a my vám vyhovíme. Samota může vést k destrukci mysli.

Andělská rada: Nemáte-li náladu na lidi, můžete si pořídit zvířátko a povídat si s ním.

Blíženci (21. května – 21. června)

Obdivujete nás, kde se v nás bere tolik ochoty pomáhat ostatním. Lidé nám zasílají svou pozitivní energii, která nás krmí. Vy takové štěstí nemáte. Je skvělé pomáhat jiným lidem, ale najděte si také čas na sebe, vy potřebujete odpočinek.

Andělská rada: Ztracenou energii získejte tím, co vás naplňuje. Četba knihy je jedna z možností.

Rak (22. června – 22. července)

Nebojte se o svou budoucnost. Vaše obavy jsou zcela zbytečné, zítřky budou světlejší než si myslíte. Nyní procházíte nelehkým životním období, ale to přejde. Soustřeďte se na to, v čem jste opravdu dobří.

Andělská rada: Dělejte to, co uznáte za správné, a spatříte světlo, které vás spasí.

Lev (23. července – 22. srpna)

Prosíme, nezneužívejte naší dobroty pro splnění přání, které si nepřejete doopravdy. Pouze plýtváte naším časem, který bychom mohli využít pro potřebnější přání. Ovšem pokud si přejete něco, co prospěje všem, přání se vám splní okamžitě.

Andělská rada: Objevíme se u vás ještě předtím, než svou žádost dokončíte, vnímejte nás a dozvíte se, jak váš cíl urychlit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nejen pomyšlení na nás samotné, ale pouhý výkřik o pomoc vyslovený v duchu, který nesměřuje k nikomu, nás přivolá. Objeví-li se ve vašem životě překážky, jsme vždy u vás, abychom vás utěšili a pomohli vám od vašeho trápení.

Andělská rada: Nevíte-li si rady, uklidněte svou mysl tím, že pomyslíte na něco pozitivního. Tím získáte tolik potřebné soustředění a můžete nás vyslechnout.

Váhy (23. září – 23. října)

Své sny měňte v realitu. Pomohli jsme vám, když jste naši pomoc potřebovali. Přinesli jsme vám milého člověka, který vám dělal radost. Nyní je čas, abyste vy udělali to samé. Setkejte se s člověkem, který na tom není nejlépe, a pomozte mu. Bude vaši pomoc potřebovat.

Andělská rada: Nevíte-li o někom, zaměřte se na detaily vašeho nočního snu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste na dobré cestě za úspěchem, nyní nepolevujte. Neustále si připomínejte, proč potřebujete dosáhnout právě tohoto cíle. Poskytneme vám potřebnou sílu, abyste byli opět šťastní a spokojení.

Andělská rada: Připomínejte si, že nikdy na to nejste sami, a brzy se najde někdo, kdo vám pomůže.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Setkáte se s novým partnerem buď na poli romantiky nebo kariéry. Tohoto člověka byste neměli odmítat, klidně ho pusťte do svého srdce. Tento člověk to s vámi myslí dobře a chce vám pomoci. Pokud odmítnete jeho pomoc, váš momentální cíl bude potřebovat více času, než se splní.

Andělská rada: Každý vztah má svůj konkrétní smysl a vznikl z nějakého důvodu. Zjistěte, čím je pro vás tento nový člověk důležitý.

​​​​​​​Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte tendenci začít v nás věřit pouze tehdy, když se vám nedaří. Buďte trochu soucitní, s námi i ostatními lidmi. Volejte nás o pomoc, pokud procházíte složitým životním obdobím, a chvalte nás ve své mysli, když se cítíte výborně.

Andělská rada: Pouhé poděkování, že jsme tu pro vás byli, je pro nás největší odměna.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Mějte v nás důvěru. Vaše touha nalézt ve všem logické vysvětlení nám brání se s vámi plně spojit a pomoci vám. Chcete, aby vás někdo podržel, ale vědomě nás odstrkujete. Zkuste uvěřit, že vyřešíme váš problém, a do několika dní budete opět šťastní.

Andělská rada: Důvěra je naprosto důležitá pro naši práci, bez ní nám říkáte, že o naši pomoc příliš nestojíte.

Ryby (19. února – 20. března)

Řešení vašeho problému máte přímo před nosem. Pozorně sledujte, co se kolem vás i ve vaší hlavě děje. Je Boží vůle, abyste byli šťastní, a neustále vám budeme napovídat, jak se zbavit potíží, dokud nenajdeme cestu, jak vám skutečně pomoci.

Andělská rada: Nebudete-li následovat vaše rady, vždy nalezneme alternativní řešení. Nespěchejte, až přijde čas, kdy si všimnete našich rad, sami to poznáte.

Zdroj článku:
  • Autorský text