Poselství andělů na úterý: Blíženci, buďte pozitivnější, Panny, nebuďte na sebe kruté

Poselství andělů na úterý: Blíženci, buďte pozitivnější, Panny, nebuďte na sebe kruté
Není dne, kdy bychom byli plně spokojeni se svým životem. Máme-li dobrý život, chceme ho mít ještě lepší. V té době přestáváme poslouchat anděly, kteří promlouvají skrze naši intuici. Ovšem ti s námi vše myslí dobře. Co vám chtějí sdělit dnes?

Andělské rady se zaměřují na oblasti, na které se momentálně potřebujeme zaměřit. Andělé by nám nikdy neradili špatně, nejsou zlomyslní. Naopak si přejí, aby se všem dařilo. Vědí, že toto jejich přání je těžko splnitelné, ale nikdy se nevzdávají. Z jejich zápalu si můžeme vzít příklad. Podívejte se, co vašemu životu chybí či co v něm přebývá.

Beran (21. března – 19. dubna)

Bojíte se o své zesnulé milované, ztratili jste s nimi kontakt a nyní nevíte, jak se jim daří. Jsou s námi, proto se nebojte, je o ně řádně postaráno. Zajímají nás všechny lidské bytosti, i ty, jejichž čas již nastal.

Andělská rada: Svým strachem jim pouze děláte starosti. Oni, stejně jako my, chtějí, aby vás nic netrápilo. Myslete na to, že jsou v dobrých rukách.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nemusíte být věřící, ale strávit alespoň deset minut každý den modlitbou je osvěžující zážitek, který léčí zraněnou duši. Během modlitby můžete poděkovat za vše, co máte, a vyslovit svá nejtajnější přání. Ta se k nám tímto způsobem dostanou dříve.

Andělská rada: Při modlitbě pomyslete na lidi, kteří jsou na tom hůře než vy, a nesobecky jim přejte šťastný život.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ucítíte-li naši přítomnost a lásku, na problémy se začnete dívat z pozitivnějšího úhlu. Čím více na nás myslíte, tím více nás je u vás a tím lépe vás dokážeme ochránit před různými strastmi, které vám život poskytne.

Andělská rada: Šiřte lásku. Nikdy nevíte, komu to pomůže, a vaše karma se naplní pozitivitou.

Rak (22. června – 22. července)

Vnímejte své okolí o něco více. Existuje tolik šancí, jak dokázat, že jste dobrý člověk, a vy je všechny promrháváte. Nevíte-li, kde začít své dobré skutky dělat, obraťte se na nás, jsme tu vždy pro vás.

Andělská rada: Pomoc potřebným je dobrý způsob, jak začít být dobrým člověkem. Jen buďte opatrní, komu pomáháte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nechovejte k nikomu žádný negativní pocit, ani závist či žárlivost. Nikdy nevíte, kdy se vám to vrátí. Nakonec zjistíte, že tyto emoce ve skutečnosti jsou odrazem vaší mysli, která zastává názor, že nejste dokonalí.

Andělská rada: Naučte se mít rádi sami sebe tím, že začnete plně respektovat názory i chování ostatních.

Panna (23. srpna – 22. září)

Máte-li pocit, že jste ten nejhorší člověk na světě, pak vězte, že nikdo není úplně špatný nebo úplně dobrý. Záleží jen na vás, jaký druh vlastností bude převládat. Začněte na sobě pracovat, nikdy není pozdě zlepšit své chování.

Andělská rada: Napište si na papír kladné i záporné vlastnosti, pomůže vám to rychleji dosáhnout vašich cílů.

Váhy (23. září – 23. října)

Bojíte se svého vlastního já. Nemějte strach, každý občas dělá chyby, je to nevyhnutelné. Nemyslete si o ostatních, že zrovna oni jsou bezchybní, pouze se tak tváří. Neponižujte se kvůli tomu, že jste se zachovali nesprávně.

Andělská rada: Každý neúspěch berte jako svou osobní lekci, abyste se mohli dál zdokonalovat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte dar vnímat naši přítomnost více než ostatní lidé. Tento dar vám umožňuje měnit ostatní k lepšímu. Většinou vás zastaví vaše vlastní ego. Změňte to a učiníte svět lepším místem. Lidé si vás začnou vážit a zařídí se podle vašich rad.

Andělská rada: Vždy se zamyslete, zda někomu neradíte jen kvůli tomu, abyste měli užitek vy.

​​​​​​​Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nic není ztraceno, přestože z vašeho pohledu se vám neděje nic dobrého. Nikdy nejste na nic sami, vždy při vás stojíme. Jde jen o to uvědomit si tento fakt. Otevřete nám své srdce, abychom do něj mohli vstoupit.

Andělská rada: Radujte se, přestože se vám zdá, že není proč. Nějaký důvod se vždy ve vašem srdci najde

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pomáhejte nám tvořit na světě mír. Váš hlas je slyšitelnější než ty naše. Naším cílem je vytvořit mírové smýšlení ve všech lidech, ale s vaším zapříčiněním to půjde mnohem snáze. Předáte-li mír, lidé se k vám začnou chovat s mnohem větším respektem.

Andělská rada: Začněte lidi přesvědčovat důkazy, jedině tak vám budou věřit.

​​​​​​​Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nemyslete si, že něco nedokážete. Přesvědčte sami sebe o tom, že ta pravá láska pramení přímo z vašeho nitra, a že jste toho pro ostatní udělali dostatečně. Jakmile tomu uvěříte, stane se to pravdou.

Andělská rada: Toužíte-li po změně, neodkládejte své rozhodnutí, ale rozhodujte se rozvážně.

Ryby (19. února – 20. března)

Nemusíte nás volat pouze pokud něco trápí vás. Potřebuje-li vám blízký člověk pomoc, ale sám nás do svého srdce nepustí, můžete to udělat za něj. Energie, jíž potřebujeme, abychom mohli pomáhat, nemusí sálat z člověka, který potřebuje pomoc.

Andělská rada: Pomyslete na své nejbližší, pozorujte, zda nepotřebují pomoc z vyšších sfér.

Zdroj článku:
  • Autorský text