Poselství andělů na pondělí: Štíři, více věřte, Raci, hledejte přítomnost dobrých lidí

Poselství andělů na pondělí: Štíři, více věřte, Raci, hledejte přítomnost dobrých lidí
Jakmile se ocitneme sami, slyšíme hlasy vycházející odnikud. Přitom na nic nemusíme myslet. To nám vyšší moc našeptává, co máme předurčeno dělat, abychom byli šťastní. Ale vnímáme rady zakódované v těchto hláscích?

Nikdo není dokonalý a každý má právo rozhodnout se špatně. To platí o vás stejně jako o ostatních lidech. Existuje způsob, jak tyto chyby omezit, pokud možno co nejvíce? Ano, existuje. Andělé, kteří nás stráží, vědí, co je pro nás dobré a co nikoli. Mohou totiž nahlédnout do budoucnosti. A nikdy nám nepřejí špatnou budoucnost. Co radí vám na pondělí?

Beran (21. března – 19. dubna)

Není třeba si zoufat, pokud se vám dnes nebude dařit. Důležité je uchovat si svou víru ve své cíle i v sebe sama. Jste-li trpěliví, dosáhnete i na první pohled nedosažitelných cílů. Nebojte se požádat o pomoc, pokud ji potřebujete.

Andělská rada: Poproste nás či samotného Boha, vaše situace se rázem zlepší.

Býk (20. dubna – 20. května)

Potřebujete-li naši pomoc, vzhlédněte vzhůru k nebesům a pozorujte obláčky. Skrze ně vám posíláme skrytou zprávu, jak postupovat dál. Zapojte svou fantazii a my vás provedeme těžším obdobím vašeho života.

Andělská rada: Slabý hlásek, který uslyšíte ve své hlavě, jsou naše slova, která vám odhalují význam tvarů oblak.

Blíženci (21. května – 21. června)

Než něco uděláte, řádně si promyslete, zda to opravdu chcete. Popřemýšlejte o všech možných koncích vašeho rozhodnutí. Můžete počítat s naší pomocí, navedeme vás na cestu vedoucí k úspěchu.

Andělská rada: Nikdy se nenaštveme, můžete nám svěřit i ty starosti, které vzešly z vašeho rozhodnutí.

Rak (22. června – 22. července)

Ačkoli si myslíte, že na vás nikomu nezáleží, není to tak úplně pravda. Na veřejnosti míjíte spoustu lidí, kteří mají stejné smýšlení jako my, ale ignorujete je. Buďte ohleduplnější k ostatním, pomáhejte jim a brzy se dostane pomoci i vám.

Andělská rada: Vaše radost nám přináší štěstí, které potřebujeme, abychom k vám sesílali tyto lidské anděly.

Lev (23. července – 22. srpna)

Neodhánějte ostatní lidi, každý vám má co říci. Každé setkání s jinými lidmi osvětlí vaši životní cestu. Rady k vám přicházejí ze všech směrů, pouze je musíte pochopit. Neslyšíte-li je sami, požádejte nás o pomoc.

Andělská rada: Nemusíte mluvit. Pouhá myšlenka na anděly nám předá zprávu, že je nás zapotřebí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Strach je vaše největší hrozba. Dokud se budete bát, nic nezkusíte a nedosáhnete vytouženého cíle. Překonejte své obavy. Nedokážete-li to sami, požádejte o pomoc vyšší moc. Také víra v nás vám pomůže přestat se bát.

Andělská rada: Blok, který pociťujete, když máte změnit svůj život, je pouze ve vaší mysli. Překonejte ho a stanete se šťastnými.

Váhy (23. září – 23. října)

Potřebujete soukromí. A to je správné. Neměli byste ale být hrubí k ostatním lidem. Pokud se vám zrovna nedaří, nepřenášejte svůj vztek na ostatní a nekažte jim den. Místo toho si od nás nechte poradit, jak se svého nepříjemného stavu zbavit.

Andělská rada: Vzpomeňte si, jak vám zkazí náladu, když jste šťastní a někdo si na vás vybíjí zlost. Sdílená radost je skvělý způsob, jak zklidnit svou mysl.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Božská moc je natolik silná, že vyzařuje světlo, které Temnota nedokáže zničit. My toto světlo přinášíme k vám. Nebojte se špatných zítřků, místo toho pamatujte, že nikdy na nic nejste sami.

Andělská rada: Sdílení svých starostí s člověkem, který je na tom podobně, má léčivou moc.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Přestože se zdá, že se o vás nyní nestaráme, opak je pravdou. Pouze v nás dostatečně nevěříte a nás to mrzí. Nicméně dokud vaše víra nebude dostatečná, nemáme sílu vám pomoci. Sílíme dobrými skutky a čistými myšlenkami.

Andělská rada: Nic není tak zlé, jak se na první pohled zdá. Studujte svou situaci z různých úhlů.

​​​​​​​Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte mnoho starostí. Nejúčinnějším lékem je radost. Té můžete docílit mnoha způsoby. Zkuste pozorovat západ či východ slunce, někomu projevit své sympatie, tancovat či zpívat.

Andělská rada: Relaxace vytlačuje stres a vy se dokážete více koncentrovat na řešení své krize.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V rodině nikdy nedosáhnete rovnováhy, každý má jiný názor a za ním si pevně stojí. Nezměníte jejich mysl, ale dobrý způsob, jak urovnat napjaté vztahy, je ukázat jim svůj respekt.

Andělská rada: Sdělte každému členovi rodiny, co k němu cítíte, a nechte negativní emoce opustit vaši mysl.

​​​​​​​Ryby (19. února – 20. března)

Svobodná vůle je fantastická. Vy ale máte tendenci ji používat na úkor svého vlastního pohodlí. Ve spolupráci s vašimi obavami vytváří stres, který jen těžko odstraňujete. Vycvičte svou svobodnou vůli, aby vás stresu opět zbavila.

Andělská rada: Vše záleží na vašem způsobu myšlení. My vám pomůžeme vytlačit všechny obavy, aby vám svobodná vůle opět sloužila ku prospěchu.

Zdroj článku:
  • Autorský text