Při výběru dárku pro vaše blízké se inspirujte slunečním znamením

Při výběru dárku pro vaše blízké se inspirujte slunečním znamením
Váháte s nákupem dárku pro vaše přátelé? S výběrem vám pomůže sluneční znamení, ve kterém se vaši blízcí narodili. Spojte záliby obdarovaného s charakteristikou znamení a do dárku se určitě trefíte!

Kozoroh ocení kvalitu

Překvapte Kozoroha kvalitním vínem, dobrou knihou z jeho oblíbeného žánru nebo originální sadou čajů. Kozorozi jsou šetřiví a dlouho se odhodlávají ke koupi něčeho pro radost. Stačí sledovat po čem pokukují a máte vyhráno.

Na Vodnáře moderně

Lidé narození ve znamení Vodnáře mají rádi moderní věci. Nová elektronika, krásný šperk s drahými kameny, módní doplněk do šatníku či kvalitní kosmetika jsou těmi pravými dárky pro tyto prakticky založené lidi.  

Rybám s láskou

Ryby nejvíc potěšíte vlastnoručně vyrobeným dárkem nebo něčím na čem jste si dali skutečně záležet. Ryby si potrpí více na kvalitě než na hodnotě dárku. Raději malý dáreček, ale darovaný s láskou. 

Něco hravého pro Berany

Lidé ve znamení Berana jsou hraví a soutěživí. Dárek by měl být něčím neobvyklý a neokoukaný. Dospělí Berani rádi zkoumají nové funkce elektronických přístrojů. Děti zase ocení nejnovější lego nebo sportovní vybavení.  

Býkům krásu

Býky potěší krásný šperk, značkové hodinky nebo spodní prádlo. Dárek musí být krásně zabalený a promyšlený. Pokud si dáte na výběru dárku záležet, obdarovaný Býk vaši snahu velmi ocení.

Blíženci si přejí dárky netradiční

Blíženci jsou rádi v centru dění. Překvapte je netradičním poukazem. Ať už jim připravíte tajnou oslavu, adrenalinový zážitek nebo zajímavý zájezd, budou štěstím bez sebe. 

Rakům dárek pro útulný byt

Raci jsou milovníci útulného domova. Kvalitní deka, vhodný doplněk do domácnosti či čajová souprava jsou pro vaše přátelé ve znamení Raka tím pravým dárkem.

Lvům něco okázalého

Lvi jsou rádi středem pozornosti. Váš dárek musí být výjimečný. Nemusí to být zrovna drahé šperky, ale nápadná bižuterie nebo výrazný doplněk, s kterým budou nepřehlédnutelní, je zaručeně dostane.

Praktický dárek pro Pannu

Přátelé ve znamení Panny potěšíte smysluplným dárkem. Nový kuchyňský robot, sada nářadí nebo permanentka do posilovny jsou vhodnými dárky pro toto znamení. Pannám se rozhodně nesmí dárek válet doma, musí mít praktické využití.

Dárek pro duši Vah

Lístky do divadla, nejnovější bestseller, kniha o umění nebo oblíbená hudba potěší umělecké srdce Vah. 

Štírovi detektivku

Štíři jsou často vášnivými čtenáři. Vyberte jim dobrou detektivku s psychologickou zápletkou. 

Střelcům něco na cestu

Ať už to bude krásná cestovní sada, cestopis nebo dokonce letenka, Střelci se bude váš dárek s cestovatelskou tématikou velice líbit.