Celebrity narozené ve znamení Vodnáře. Jak na ně sedí jejich znamení

Celebrity narozené ve znamení Vodnáře. Jak na ně sedí jejich znamení
Vodnáři právě slaví narozeniny, tak si pojďme představit pár slavných, kteří se v tomto znamení narodili. Horoskopy o nás řeknou hodně a výrazně se podílí na formování naší osobnosti. Podívejte se, jak znamení zvěrokruhu sedí na tyto celebrity a jak jim pomohlo k úspěchu.

Charakteristika Vodnáře:

Vodnáři slaví narozeniny od 21. ledna do 20. února. Jsou pod vládou živlu vzduchu, který jim dává bystré a originální myšlenky. Jsou velmi milí, laskaví, tolerantní, dobrosrdeční a rádi se pořád ve všem zlepšují. Vyznačují se velkou touhou po svobodě a poznání a často mají neobvyklý životní styl. Jejich kreativita nezná meze, a tak není divu, že je mezi nimi tolik známých lidí. Ve znamení Vodnáře se narodilo i spoustu myslitelů, objevitelů a umělců, kteří svými vizionářskými myšlenkami předběhli svou dobu (např. Mozart, Edison, Dickens, Verne a mnoho dalších).

Jennifer Aniston (11. 2.1969)

Herečka s řeckými kořeny známá především jako Rachel z Přátel je držitelkou několika významných ocenění a alespoň párkrát o ní slyšel snad každý. Jennifer je typickou Vodnářkou a sama si to ráda připouští. Je nezávislá, upřímná, šarmantní a dokáže se nadchnout pro téměř cokoliv. Její nezávislost dokazuje i fakt, že za sebou má několik románků a vztahů, ale žádný z nich moc dlouho nevydržel. Má prostě ráda svoji svobodu. Má smysl pro humor a často jde proti proudu. Je také velmi inteligentní, úspěšná, a navíc umí vydělávat. Vodnáři jsou také často těmi nejlepšími v oboru, což u Jennifer rozhodně platí.

John Travolta (18. 2. 1954)

John Travolta se po hlavních rolích v Pomádě a Pulp Fiction stal jednou z největších hvězd Hollywoodu a jeho filmy všichni zbožňujeme. Jako pravý Vodnář má své osobní kouzlo, kterému se dá snadno podlehnout. Herecké ambice měl už jako dítě a od mala byl vyspělejší a zvídavější než ostatní. U Vodnářů je typická nadprůměrná inteligence, což platí i pro Johna. Navíc je loajální a svých přátel si velice cení, což je další typická vlastnost Vodnářů. 

Miroslav Donutil (7. 2. 1951)

Jeden z našich nejznámějších herců se také řadí mezi Vodnáře. I on je naprosto typickým případem. Je totiž opravdu nepřehlédnutelný, ať už na jevišti nebo na televizních obrazovkách, a také často pluje proti proudu. Má jedinečný smysl pro humor a originální myšlenky a historky, kterými často překvapí. Když ale není po jeho, dokáže být i dost arogantní, což je další typický rys Vodnářů.

Jaromír Jágr (15. 2. 1972)

Nejznámější český hokejista se stal špičkou ve svém oboru i v zámořském NHL a jen tak se nevzdává. Už v útlém věku se od ostatních hráčů lišil a díky tomu se z něj stala přímo legenda. Kvůli své kariéře má rád svou nezávislost a žije neobvyklým životním stylem. Aby si udržel své úspěchy, nesmí mu chybět ani nadšení a neobvyklé myšlení, typické pro Vodnáře. Navíc je i velmi schopný a umí si dobře vydělávat.