Úplňkový horoskop na září: Blíženci si konečně jasně stanocí hranice, Raci budou zasnění.

Úplňkový horoskop na září: Blíženci si konečně jasně stanocí hranice, Raci budou zasnění.
Úplněk v září představuje jakýsi přechod, letní bezstarostnost ustupuje rozvážnosti a větší zodpovědnosti za svůj život a činy.

První podzimní měsíc s sebou nese poměrně náročný úplněk ve znamení Berana. Nastane 29. září v v 11:57 a nese s sebou nutkavou potřebu změny. Pocit nejistoty vás může přimět snažit se řešit problémy rychleji, než je přirozené. Nespěchejte, nemusíte stihnout žádný deadline. Snažte se naopak zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, co vlastně chcete udělat, a postupujte vlastním pohodlným tempem.

Beran (21. března - 19. dubna)

Berani, nemůžete předvídat, co přijde dál - a protože jste znamení, které vyhledává adrenalin, bylo to pro vás v minulosti potěšením. Přijměte tajemství i během tohoto úplňku. Berte věci tak, jak přicházejí.

Býk (20. dubna - 20. května)

Přátelé mohou přicházet a odcházet, ale ti, kteří drží při vás, vás nikdy neopustí. Zamyslete se nad tím, kdo z vašeho okolí pro vás chce opravdu to nejlepší. Trávte čas s lidmi, kteří vám dávají pocit podpory a kteří fandí vašim vítězstvím stejně hlasitě - nebo dokonce hlasitěji - než vy.

Blíženci (21. května - 21. června) 

Blíženci, o vás je známo, že když jste pro něco zapálení, máte tendenci jít do toho naplno. Poprvé po dlouhé době si však vytváříte tolik potřebné hranice mezi sebou a svými pracovními povinnostmi. Místo toho, abyste se pouštěli do jednoho projektu za druhým, zvažujete svou kapacitu a vytváříte si prostor pro odpočinek a odreagování.

Rak (22. června - 22. července) 

Povolení ke snění uděleno. Sny a naděje považujte za způsob, jak si vizualizovat život, po kterém toužíte. Až budete mít v druhé půlce září energii, věnujte se práci potřebné k jeho dosažení.

Lev (23. července - 22. srpna)

Přichází chvíle, kdy můžete zahojit staré rány, pokud jste ochotni otevřeně hovořit o věcech, které vás rozrušily. Neutíkejte před minulostí. Když se jí postavíte čelem umožní vám to pochopit věci na hlubší úrovni.

Panna (23. srpna - 22. září)

Do popředí se nyní dostávají osobní vazby a vy se musíte rozhodnout, jak je posunout dál. Drama nevyvoláváte vy - spíše se do něj vměšují lidé z vašeho okolí, kteří vám říkají, co máte dělat. Prosazujte své pocity.

Váhy (23. září - 22. října)

Toužíte po uznání - což je vzhledem k vaší tvrdé práci pochopitelné. Ne vždy je pro vás přirozené se ozvat. Naplánujte si hodnocení se svým nadřízeným a doufejme, že uslyšíte, co byste chtěli. Pokud se však nedočkáte, pochvalte se aspoň sami.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Štíři, vy něco cítíte, a to něco je láska. Nyní hledáte jedinečné způsoby, jak vyjádřit své upřímné city. Nepřemýšlejte o tom příliš dlouho a nepřekombinujte to. Prostě najděte jednoduchý způsob, jak vyjádřit, co máte na mysli.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Domov je tam, kde je vaše srdce, a proto vás tento úplněk inspiruje k vylepšení interiéru. Určitě budete chtít udělat pár změn tím, že přidáte několik polštářků a pořídíte si novou peřinu. Nepřehánějte to - drobné úpravy udělají hodně.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Poslední dobou jste měli plné ruce práce. Bylo těžké vybalancovat čas pro sebe, když se úkoly v práci stále hromadily. Jak víte, péče o sebe je důležitá, a proto byste si měli udělat čas na odpočinek a relaxaci.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Peníze přicházejí a odcházejí (to druhé se děje rychleji). Abyste se dostali s výdaji napřed, budete muset zavést rozpočet, což bude pro vašeho samostatného ducha těžké. Odložit si však občas trochu peněz na horší časy se nakonec bude hodit.

Ryby (19. února - 20. března)

Navštivte své blízké a zjistěte, jak se jim daří. Nebo pokud se toužíte usmířit s někým, s kým jste měli v poslední době problémy - teď je ideální čas. Nechte se vést svou něžnou a sentimentální stránkou ke spojení s těmi, na kterých vám záleží.

Zdroje článku: