Poselství andělů na neděli: Vodnáři, budete odměněni, Blíženci, nikdy jsme vás neopustili

Poselství andělů na neděli: Vodnáři, budete odměněni, Blíženci, nikdy jsme vás neopustili
Někteří z nás mohou mít v neděli pocit, že si andělé dávají pauzu. Není to pravda, pro naše štěstí jsou ochotni pracovat dvacet čtyři hodin denně. Musíme být trpěliví a udržovat si svou víru. Podívejte se na poselství, které andělé chtějí, abyste věděli.

Neděle patří ke dnům, kdy raději lenošíme. Mnohdy zapomeneme udělat něco pro to, abychom v budoucnu zažívali příjemné chvíle. Naštěstí andělé jsou výborní spolupracovníci, nenechají nás v nouzi ani přes naši občasnou lenost. Někdy ale potřebujeme popostrčit, dodat motivaci a odvahu pokračovat. Co se vám andělé budou snažit sdělit tuto neděli?

Beran (21. března – 19. dubna)

Po kariérní stránce se vám nyní otevírá nová možnost. Může se jednat o vaši poslední práci, poněvadž naplňuje vaše životní poslání. Tuto nabídku byste neměli odmítat, na této pozici budete spokojení.

Andělská rada: Na případný pohovor se připravte již dnes, zjistěte si o firmě vše potřebné.

Býk (20. dubna – 20. května)

Potřebujete-li slyšet naši radu, začněte se radovat ze života jako dítě. Děti slyší naše hlasy neustále, a pokud projevíte snahu, také vy nás dokážete slyšet. Otevřete svou mysl nové možnosti a naše slova budou ležet přímo před vámi.

Andělská rada: Uvědomění, že komunikace s duchovnem je přirozená, vám umožní slyšet slova poskytnutá vyšší mocí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nemusíte si myslet, že jsme na vás zanevřeli jen proto, že jste nás ve svých myšlenkách opustili. Naše trpělivost nemá hranice. Nikdy se nezlobíme, tudíž není potřeba žádat nás o odpuštění. Měli byste nám ale ukázat snahu, to, že po naší pomoci toužíte.

Andělská rada: Noste nás v srdci a svět se pro vás stane mnohem krásnějším.

Rak (22. června – 22. července)

Obavy k vám vysílají negativní pocity, my tyto pocity ničíme a nahrazujeme je těmi příjemnějšími. Ne všechno zvládnete sami, proto věřte nejen v sebe, ale také v nás. Cítíte-li hřejivý pocit bezpečí, jsme ve vaší blízkosti a dohlížíme vás.

Andělská rada: Dnes bude vaši pomoc potřebovat divoké zvíře. Pokud mu pomůžete, vaše plány půjdou hladčeji než kdy dřív.

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte určitý problém, který jste se rozhodli ignorovat. Domníváte se, že tato potíž je tak malá, až je zanedbatelná. Není to pravda. Pokud tento problém nevyřešíte, v budoucnu vám může nepěkně zavařit.

Andělská rada: Neignorujte ve svém životě žádné události, vše se snažte rychle a s klidem vyřešit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Bůh vás nikdy nezkouší tím, že by vám do cesty přidával překážky. Bůh si přeje, abyste byli šťastní, stejně jako my. Neberte jeho jméno nadarmo a neplýtvejte jím, naopak mu projevte trochu vděčnosti tím, že na něj pomyslíte v dobrém.

Andělská rada: Negativní myšlenky stavějí neviditelnou zeď mezi vámi i námi, kterou je obtížné překonat.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte svobodnou vůli, díky které jste pánem svého života, ale využíváte ho pouze k tomu, abyste se neměli dobře. Důkladně a rozvážně se rozhodněte, zda je všechen ten stres ve vašem životě naprosto nezbytný. Zjistíte, že tomu tak opravdu není.

Andělská rada: Změňte svůj pohled na život a stres ve vaší mysli již nebude mít své místo.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Na tomto světě není nic, co byste s naší pomocí nezvládli. Nechte své ambice posunout vaše plány na novou úroveň. Nastal čas, kdy je moudré se rozhodnout, co ve svém životě chcete, a jít si pevně za tím.

Andělská rada: Bude-li toho na vás příliš, pomyslete na nás i na Boha, dodáme vám potřebnou energii, abyste mohli pokračovat.

​​​​​​​​​​​​​​Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Strach je pouze iluze, která vám brání vidět svět takový, jaký skutečně je. Překonejte strach a poznáte svůj příznivý osud. Neživte svůj strach, aby nemohl dál růst. Dělejte to, co vás naplňuje pocitem bezpečí, i kdyby to znamenalo svůj život přehodnotit od základu.

Andělská rada: Prosvětlujeme vaši mysl i srdce. Pusťte nás do svých myšlenek a už se nikdy nebudete bát.

​​​​​​​Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Potřebujete-li zažít pocit radosti, protože ve vnějším světě ani uvnitř sebe ho nenalézáte, pomyslete na nás. Spojte se s námi a naše pozitivní energie bude přenesena do vaší mysli. To způsobí její uklidnění a vy se můžete věnovat své práci s větší motivací.

Andělská rada: Hluboké potěšení, které pocítíte, přeneste na ostatní lidi, šiřte lásku podle nejlepšího svědomí.

​​​​​​​Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ve svém světě jste bráni jako andělská bytost, pomáháte ostatním lidem plnit jejich sny. Víme o vašich skutcích a na oplátku dohlížíme na to, abyste se měli dobře. Můžete se na nás spolehnout, že vás podržíme, až to bude zapotřebí.

Andělská rada: Uděláte-li dobrý skutek, vždy vám to oplatíme stejnou mincí. Nahlédněte do svého nitra, najdete v něm informaci, která pro vás bude k nezaplacení.

​​​​​​​Ryby (19. února – 20. března)

Trpělivost je to, co nyní potřebujete nejvíce. Vaši modlitbu jsme vyslyšeli, ale to neznamená, že vaše přání se splní do pár dnů. Znamená to, že již začínáme pracovat na tom, co je pro vás nejlepší. Vyčkejte a mezitím buďte spokojení s tím, co máte.

Andělská rada: Dlouhou chvíli při čekání si můžete zkrátit činností, která vás baví a zároveň přináší užitek i ostatním.

Zdroj článku:
  • Autorský text