Partnerský horoskop na víkend 2. - 3. října: Býci nevylezou z postele, Lvy čeká smyslná noc a Štíři prožijí inspirativní večer

Partnerský horoskop na víkend 2. - 3. října: Býci nevylezou z postele, Lvy čeká smyslná noc a Štíři prožijí inspirativní večer
Víkend přinese do vztahů hádky, ale i romantická setkání a vášnivé noci. Co čeká vás?

Beran

Čeká vás romantický víkend. V sobotu vyrazíte mimo město a v neděli se budete věnovat odpočinku. Kdy naposledy jste si udělali partnerskou masáž?

Býk

O víkendu vás bude vaše láska doslova obletovat. Vaše přitažlivost nabere na síle a vy budete neodolatelní. Stále si myslíte, že máte málo? V neděli snad ani nevylezete z postele, den strávíte čtením a přípravou lahodného oběda. 

Zdroj: Autor: Jacob Lund / Shutterstock

Blíženci

V sobotu vám hrozí hádky, držte se proto zkrátka v udílení dobře míněných rad. Sami je nemáte rádi. Naopak v neděli do vašeho intimního života pronikne vášeň a intenzita.

Rak

Do poklidného víkendu vtrhne partnerská bouře, Raci. Neplánujte si žádné velké oslavy nebo návštěvy. Váš vztah potřebuje provětrat, teprve až si vše vyříkáte, dočkáte se odpočinku a možná i vášně. 

Lev

Potřebujete se ve vztahu prosadit? V sobotu se mohou dostavit mocenské boje. Všechny křivdy, které jste si v sobě uložili, půjdou ven. Ale v neděli vás čeká přímo transformační zážitek. Naplánujte si nerušenou smyslnou noc při svíčkách.

Všechny křivdy, které jste si v sobě uložili, půjdou ven.

Panna

V sobotu ještě budete řešit nějaké soukromé problémy, ale v neděli vás popadne múza. Možná budete mít chuť pro svého partnera připravit romantickou večeři nebo jiné překvapení. Kdy naposledy jste své lásce napsali opravdový dopis?

Váhy

Čeká vás rozporuplný víkend. Hádky, rozpory, vášeň a romantika, vyberte si, Váhy. Čemu dáte pozornost, to také pustíte do svého života. Potřebujete-li se hádat, hádejte se. Chcete-li se milovat, milujte se.

Štír

Překvapte svou lásku večeří a lázeňskou péčí. Naplánujte si inspirativní večer při sklence vína. Kdy jindy se můžete se svým partnerem skutečně setkat, držet se za ruce a do noci si povídat než o víkendu.

Střelec

Budete usilovat o něčí pozornost, možná až trochu urputně. Víc se uvolněte a nechte své lásce prostor. Uvidíte, že přijde sama a navíc vás překvapí. V neděli můžete očekávat ve vašich romantických záležitostech více hloubky. 

Kozoroh

V sobotu ve vás mohou doznívat konflikty z práce, raději si zvolte odpoledne na čerstvém vzduchu. V neděli se již budete schopni dostatečně uvolnit, abyste se mohli zabývat největšími touhami svého srdce a vášní.

Vodnář

Může se objevit někdo, koho jste dříve považovali za mimořádně přitažlivého. Váš pocit se mohl s časem ještě prohloubit. Dobře zvažte všechny důsledky, které by mohly z náhodné situace plynout. 

Ryby

O víkendu budete mít hodně prostoru ke sdílení svých pocitů. Pouto mezi vámi a vaším přítelem je silnější a vy se můžete oddávat společným dobrodružstvím za vášní a romantikou. 


Zdroj: