Jak zjistit, kolik budete mít dětí? Podle počtu čar na rukou

Jak zjistit, kolik budete mít dětí? Podle počtu čar na rukou
Zajímá vás, jak funguje věštění z rukou? Každá čára na vaší ruce předznamenává něco jiného a určuje váš osud a budoucnost. Můžete se třeba také dozvědět, kolik budete mít dětí! A jak na to, to se dočtete v tomto článku!

Čtení z rukou je pradávná metoda, která nám pomáhá určovat naši budoucnost. Naše dlaň totiž obsahuje několik důležitých čar, které vám předurčují osud. Základem je čára života, osudu, srdce a hlavy. Lze z nich mnoho věcí odvodit a zejména vaši budoucnost. Abyste si i vy mohli vyvěštit svou budoucnost, je důležité znát základní techniky čtení z rukou

Abyste si mohli vyvěštit budoucnost z ruky, je nezbytné, abyste si nejdříve určili, která ruka je aktivní čili ze které ruky číst. Obecně platí, že praváci by měli číst ze své pravé ruky a leváci z ruky levé. Ale není to pravidlem, proto si ověříte svou aktivní ruku tak, že sepnete ruce, a podle toho, který palec dané ruky zůstane navrchu, tak poznáte, že se jedná o aktivní ruku. A co představují jednotlivé čáry a jak zjistit, kolik dětí budete mít? 

Počet dětí vám určují čáry na hraně ruky pod malíčkem, zdroj: Evgeny Atamanenko / Shutterstock

V horní části dlaně umístěná čára srdce představuje lásku a stabilitu. Jakékoli její přerušení znamení období smutku. Čára života v dolní části dlaně zase představuje vitalitu a radost ze života, nikoli však délku životu. Velmi zajímavá je čára osudu, kterou nemusí mít každý zřetelnou. Předznamenává, jak hodně jsme ovlivňováni osudem. Z dlaně si lze zjistit spoustu dalších informací o vaší osobnosti a budoucnosti. Jednou z nich je i fakt o tom, kolik budete mít dětí.

Počet dětí vám určují čáry na hraně ruky pod malíčkem. Rovná čára pak značí narození chlapce a čára trochu zkřivená značí narození holčičky. Pokud naleznete čáry pouze na jedné ruce pod vaším malíčkem, znamená to, že vás zastihnou nějaké potraty. Čtení z rukou je však spíše ezoterická činnost, která není podložena vědou, takže byste neměli brát příliš vážně vše, co vám z věštění vyjde.

Zdroje článku: