Víkendový horoskop na 2. - 3. října: Aktivní Berani, detektivní Váhy a upřímní Střelci

Víkendový horoskop na 2. - 3. října: Aktivní Berani, detektivní Váhy a upřímní Střelci
Víkend přinese mnoho impulsů k úklidu, ale i k tvůrčím činnostem. Podívejte se, co čeká vaše znamení.

Beran

V sobotu vyskočíte jako ranní ptáče a dostatek energie budete mít i po celý den. Naplánujte si aktivní den, protože v neděli byste měli odpočívat. Na konci víkendu se zaměřte více na pohodu a zdraví. 

Býk

O víkendu se budete věnovat domovu a rodině. Práce na zahradě a kolem domu už nepočká. Je nejvyšší čas začít s podzimním úklidem. V neděli budete mít více prostoru pro svou kreativitu a osobní rozvoj.

Blíženci

Možná máte dokonalou radu pro někoho jiného, ale tím mu zabráníte ve vlastním svobodném rozvoji. Zkuste své rady obrátit na sebe a využít tuto energii na vyřešení vlastních nedokončených činností.

Rak

Provozujete občas terapii nakupováním?  Raději navštivte blízkého přítele, který vás vyslechne a obejme.

V sobotu držte peněženku zkrátka, budete mít sklony utrácet, a to jen tak pro zábavu nebo abyste se zbavili negativních pocitů.

Lev

V sobotu si naplánujte práci o samotě, budete se výborně soustředit a můžete tak dokončit věci, které už řadu týdnu stojí. V neděli přijde na řadu život společenský, bavte se a odpočívejte. 

Zdroj: Autor: Rasto SK / Shutterstock

Panna

Chystáte-li se na víkendové nákupy, mohli byste se nechat snadno nachytat. Než se rozhodnete investovat větší obnos peněz, odstupte od nabídky a rozumně zvažte všechna rizika. V neděli budete mít nové nápady, jak zefektivnit svůj osobní prostor.

Váhy

Tento víkend budete mít možnost přezkoumat vaše přátelství. Pokud se vám na vašem příteli zdá něco podezřelého, odstupte na chvíli a zhodnoťte vše až posléze. Nedávejte na pomluvy ani na své domněnky, ty mohou vše akorát zkreslit.

Štír

Budete mít chuť si na víkend přinést práci domů, dobře víte, že se vám tím usnadní začátek příštího týdne. Ale na druhou stranu, i vy potřebujete odpočívat. Odpočinkem podpoříte svou kreativitu a probudíte v sobě potlačené touhy. Dejte si ten prostor.

Střelec

Vaše upřímnost by mohla nabrat sílu jedového šípu. Sebemenší kousek stínu, který vrhnete, bude rozšířen do obřích rozměrů. Udržte si diplomatický přístup a pokuste se věci říkat taktně, fakta a nic víc, Střelci. 

Kozoroh

Chystáte-li se na večírek, nespěchejte z něj rychle domů. Dejte příležitostem šanci se rozehrát. Když vyšlete přání, musíte nejprve poskytnout dostatek prostoru, aby se mělo čas splnit. 

Vodnář

Je čas vyrazit s přáteli na dlouho odkládaný výlet. Neuděláte-li první krok, možná se nikdo z vašich známých neodhodlá. Vystupte ze svého pohodlí a užijte si víkend aktivně.

Ryby

Sobotu věnujte uklízení a organizací vašeho bytu. Ale v neděli se běžte občerstvit na procházku do přírody. Vezměte s sebou kamaráda, s kterým jste se už dlouho neviděli. Báječně si popovídáte!

 

Zdroj: