Jaká znamení prožijí výjimečný říjen i přesto, že jsou singles? Láska čeká na Blížence i Váhy.

Jaká znamení prožijí výjimečný říjen i přesto, že jsou singles? Láska čeká na Blížence i Váhy.
Stále se vám nedaří najít toho pravého partnera pro život? Třeba jen zatím nepřišla ta správná chvíle na nalezení vhodného životního partnera či zatím nepřišla vhodná příležitost na lásku

Pokud ovšem toužíte po výjimečném podzimu a chcete si ho užít i v případě, kdy právě nemáte žádného vysněného partnera vězte, že vás v říjnu čekají výjimečné okamžiky a na některá znamení dokonce i pravá láska.

Jak je to s láskou v roce 2021?

S láskou je to v tomto roce poměrně komplikované. Covidová situace zapříčinila rozpad několika dlouholetých vztahů, a naopak nedávala příliš velký prostor pro nalezení vhodného partnera a citové životy mnohých z nás tak naprosto ochladly.

Pro ty, co jsou stále single a nemůže za to pouze současná pandemie ovšem máme rozklíčování jejich milostných vztahů a pokusíme se jim napovědět, jakým směrem by se měli vydat, aby prožili překrásný říjen a možná našli svou vytouženou lásku. Pro ty, kterým ovšem hvězdy nebudou přát ani na konci roku v oblasti milostného života máme také něco a sice, překrásný říjen, který prožijí v poklidu a spokojenosti se svými nejbližšími, kdy nebude nouze ani o výjimečné okamžiky.

Vodnář

V říjnu čeká na Vodnáře období velký změn. Zpočátku to sice nebude snadné, ale ve finále veškeré kroky Vodnářů povedou k vytouženému štěstí. Bude ovšem potřeba, aby se Vodnáři začali skutečně hodně snažit. Jedině tak naleznou lásku již možná před Vánoci. V opačném případě na ně bude čekat říjen nabitý dobrodružstvím a adrenalinovými zážitky.

Ryby

Rybám se v říjnu vymstí jejich motání se do životů ostatních. Ryby by proto měly přestat být závistiví a měli by se raději soustředit na vlastní životy. Ryby, které nejsou dlouhodobě spokojené totiž rády škodí ostatním. Ani říjen nebude výjimkou.

Beran

Partnerský vztah Beranů bude v říjnu procházet velkou krizí a bude zapotřebí mnoho odvahy k tomu, aby Beran tuto překážku překonal. Beran ovšem často nechce přiznat chybu, tudíž bude velmi těžké s ním o partnerství v klidu hovořit. Single Berani se zase nebudou bát záletů a milostných peripetií.

Býk

Na podzim mají Býci poměrně mnoho energie, avšak ani jejich elán jim lásku v říjnu z nebe nesnese. Býci, kteří jsou single v říjnu budou spíše než milostným radovánkám dávat přednost kariéře a pracovním úspěchům. Na obzoru je také pracovní cesta do zahraničí.

Blíženci

Na Blížence čeká v říjnu velká láska. Ovšem Blíženci do tohoto vztahu vpadnou jako nevěrníci, kdy podvedou svého současného přítele. Pozor by si také měli dát Blíženci na to, aby jejich nový partner neudělal to samé i jim.

Rak

Vesmír Rakům posílá jasnou zprávu o tom, že mají velkou šanci na to mnohé změnit. V oblasti lásky by se jim konečně mohlo zadařit a mohli by na konci roku najít partnera na celý život. Musí ovšem změnit své chování a také některé postoje.

Lev

Lvi čeká v říjnu spousta zážitků i když nebudou mít vedle sebe žádného partnera. Ponoří se do tajů meditace, jógy i sebepoznání. Začnou se tak více zajímat o své duševno, což jim v budoucnu přinese pouze samá pozitiva.

Panna

Říjen bude pro Panny měsícem splněných přání. Začnou se více zajímat o lidi, které je obklopují a budou také více odvážní v oblasti seznamování. V říjnu na ně sice láska na celý život nejspíše nečeká, ale není všem dnům konec.

Váhy

Váhy v říjnu naleznou svou spřízněnou duši a nebudou na ní chtít nic měnit. I přesto, že budou cítit, že jejich vztah není příliš zdravý, budou se v něm cítit dobře a nebudou mít nutkání ho opustit. Za svým rozhodnutím si také vždy budou pevně stát.

Štír

Štíři by v říjnu neměli přeceňovat své možnosti a měli by se více snažit vážit sami sebe. Jedině v momentě, kdy s naučí naslouchat svému vlastnímu vnitřnímu hlasu budou schopni naslouchat i své lásce. Pro single Štíry je v říjnu připraveno moře zábavy a krátkodobých lásek.

Střelec

Střelci budou v říjnu více než jindy velmi odvážní. Díky své odvaze se také seznámí s přitažlivým opačným pohlavím, které jim bude velmi imponovat. I přesto, že věci nepůjdou tak zcela úplně podle plánu, Střelci si z toho nebudou dělat příliš těžkou hlavu.

Kozoroh

V říjnu Kozorozi konečně pochopí, kudy vede jejich cesta ke štěstí. Jejich vnitřní síla je tak velká, že najít si spřízněnou duši pro ně nebude problém v žádném z podzimních měsíců tohoto roku.

Zdroj:

  • autorský text