Určete pohlaví dítěte podle čtení z ruky

Určete pohlaví dítěte podle čtení z ruky
Určitě jste už slyšeli, že jsou tu jisté možnosti, jak odhadnout pohlaví budoucího miminka. Dneska se podíváme na jeden velice zajímavý způsob, jak určit pohlaví dítěte pomocí čtení z vaší dlaně. Vaše dlaň totiž slouží jako taková mapa, ve které je zapsáno vše, co vás v životě čeká.

Jako první je určitě užitečné říct, v čem to celé vlastně spočívá. Čtení z ruky, jinak řečeno chiromantie či palmistrie je metoda, podle které lze odhalit všechno možné, co naše životy skrývají. Možná se vám to zdá jako naprostý nesmysl, ale vezměte si, že v našich rukách máme zakončení několika tisíců nervů, které vedou až do mozku. Tím pádem vše, co se nám přihodí, vše, co prožíváme, naše skutky a tak podobně, se odráží i na našich rukou.

Dále bychom si měli ujasnit, z jaké ruky vlastně číst. Dá se číst z obou dlaní, v tomto případě záleží na tom, jakou má dotyčný dominantní ruku. Pokud je pravák, čteme z jeho pravé ruky, a pokud je levák, tak z levé. Pokud si nejste jistí, protože jste zvyklí dělat věci jak pravou, tak levou rukou, zkuste si tento test, který by měl odhalit vaši dominantní ruku. Vezměte obě ruce a propleťte je v pěst. Palec které ruky skončil navrchu na druhém palci? Ten poukazuje na vaši hlavní ruku.

Teď je určitě na místě si říct, na jakou čáru se máme soustředit. Ve spleti rýh, které každý máme, to nebude někdy úplně jednoduché, ale měli bychom na své dlani najít vodorovnou čáru pod malíčkem a na té nás zajímají svislé čáry. Pokud jste je našli, můžeme se vrhnout k samotné interpretaci. Pokud jsou svislé čáry pod vaším malíčkem hluboké a dlouhé, značí to narození potomka mužského pohlaví. Pokud naopak pod malíčkem najdete krátké, úzké a mělké čáry, poukazuje to na miminko ženského pohlaví. Také může nastat situace, kdy se vaše čárky větví, a to je případ, kdy by se mohlo jednat o dvojčata. Samotné pohlaví pak opět záleží na hloubce a délce čar, jak již bylo zmíněno.

Díky těmto čarám se toho nejen o vašem dítěti dá zjistit poměrně hodně. Pokud se vám to stále nějak nezdá, nevadí. Ale dejte tomu alespoň šanci, kdo ví, třeba vás to nakonec překvapí.