Horoskop na 1. červencový týden: Ryby budou hádavé, Býci prosadí svůj názor

Horoskop na 1. červencový týden: Ryby budou hádavé, Býci prosadí svůj názor
Vaše romantická i sexuální energie budou zesíleny, stejně jako touha vydělat více peněz. Ovšem ani na svou rodinu nezapomenete, budete jí nablízku. O tento osud se postarali Merkur v Raku a Mars v Býku. Co dalšího vás čeká? To se dozvíte v tomto článku.

Beran (21. března – 19. dubna)

Můžete si začít plnit sny, tento týden je vhodná doba. Na cokoliv sáhnete, to se vám zadaří, a to v jakékoliv životní oblasti. Častěji také budete myslet na vaši domácí situaci a je pravděpodobné, že si o tom s někým pohovoříte, poněvadž budete cítit potřebu říci vše, co vám probíhá hlavou.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tento týden pokračuje vaše sebevědomé jednání, prosadíte si svůj názor. Někoho to může zranit, ovšem později si uvědomí, že na vašich slovech opravdu něco je. Vaše myšlení totiž bude velice jasné, budete přemýšlet racionálně. Pokud nemáte partnera, někdo si může všimnout vašeho intelektu.

Býci si prosadí svůj názor za každou cenu, Zdroj: A Lot Of People/ Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Všechny emoce byste měli tento týden vypouštět, ne je potlačovat. V opačném případě byste nevycházeli s ostatními lidmi. Můžete vyřešit problém z minulosti, pokud dovolíte lidem prohlédnout vaše skutečné myšlenky. Pokud však budete myslet pozitivně, odrazí se to na vašich financích.

Rak (22. června – 22. července)

Mluvení či psaní je tento týden ideální způsob, jak vyjádřit své myšlenky. Pokud si chcete odpočinout od stresového života, můžete si zajet někam na dovolenou. Učte se novým věcem, tak si zachováte potřebnou pozitivitu. Spojte se s přáteli, aby se vám učilo lépe.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nevšímejte si pouze sami sebe. Pokud splníte přání někoho ve vašem okolí, hvězdy vám budou zcela nakloněny. Tento týden se toho mnohé naučíte, poněvadž budete vzpomínat na svou minulost a něco se ze svých chyb naučíte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Tento týden se budete cítit nuceni zažít dobrodružství na úkor své komfortní zóny, záhy však zjistíte, že to není zase až tak špatné. Zároveň budete hodně společenští, tudíž získat dalšího dobrodruha, který s vámi bude cestovat, nebude problém. Můžete se však dostat do problému s nadřízeným.

Váhy (23. září – 23. října)

Získáte myšlenku, která vám může pomoci vydělat velké množství peněz. Je nejlepší čas spojit se s lidmi, kteří smýšlejí stejně, a pokročit ve svém cíli. Pozor si však dejte na hněv, může vás zcela pohltit, pokud se vám v poslední době nevedlo podle vašich očekávání.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud máte partnera, budete se cítit být přitahováni především k němu. V každém případě se u vás může projevit silná touha po duchovnu. Můžete se naučit nové metody, jak vydělat více peněz nebo se spojit se zesnulými příbuznými.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Připravte se na přílišnou zvědavost. Bude vás zajímat poměrně dost věcí, což vás může z pozitivní nálady přenést do té negativní. To se nestává běžně, ale tento týden k tomu budete náchylnější. Můžete se pro něco nadchnout, ale nyní to způsobí spíše škodu než užitek.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Tento týden budete obklopeni zamilovanými myšlenkami. Vztah je to, co v tento čas budete potřebovat nejvíce, a pokud žádný nemáte, můžete se po nějakém poohlédnout. Můžete také přemýšlet o manželství, pokud partnera máte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Čeká vás velká spousta konfliktů, pokud se necháte unést svými pocity. Uvědomte si, že lidé vám nečtou myšlenky a přemýšlí odlišně. Také můžete mít potřebu vylepšit svůj domov nebo zakoupit novou nemovitost. Také začnete přemýšlet o svém dosavadním životě, možná ho budete chtít změnit.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete se cítit být hádavější než obvykle. Může za to váš vnitřní strach, že něco děláte špatně. Nedovolte, aby tento strach ovládal vaše myšlení. Můžete narazit na někoho, kdo je vám sympatický, a začít s ním nový vztah. K této možnosti byste se neměli uchylovat, pokud jste ve vztahu s někým jiným.

Zdroj článku: