Partnerský horoskop na první dubnový týden: Roztěkaní Berani a opuštění Býci

Partnerský horoskop na první dubnový týden: Roztěkaní Berani a opuštění Býci
Spokojený týden ve vztazích tentokrát nebude vůbec zadarmo. Některá znamení musí ustoupit ze svých představ a plánů, někdo zase přijmout své chyby a podívat se na vztah z jiné perspektivy.

Beran

Tento týden můžete na druhé působit roztěkaně a nesoustředěně. Neházejte vinu za spory na ostatní, přijměte také svůj podíl na problému. Jen tak můžete spatřit konflikt z nadhledu a pohnout se z místa.  

Býk

Můžete se cítit zmatení a osamocení. Pravděpodobně jste učinili nějakou chybu, které litujete. Smiřte se s tím, že se to stalo, a začněte nanovo. Žijte přítomností a nemyslete na uplynulé skutky, které nemůžete vrátit.

Blíženci

Buďte upřímní k sobě i k druhým. Důvěra je pro vás v tomto týdnu na prvním místě. Mohou se vyplavit staré nepříjemné vzpomínky, které otřesou vaším vztahem. Zachovejte si pevnou půdu pod nohama a nenechte se rozhodit maličkostmi.

Rak

Názory druhých přijímejte s rezervou a některé věci si rozhodně neberte osobně. Až na drobné neshody týden plyne v poklidu. Převažují silné pocity štědrosti a univerzální lásky. To je dobrá příležitost k vyjádření romantických pocitů.

Lev

Pokud máte poslední dny pocit, že na vás všechno padá, v tomto týdnu zažijete osvobozující a povznášející pocit, který vám pomůže se z pocitu tísně vymanit. Naskytne se vám ideální příležitost pro navázání nových vztahů nebo možnost zásadního průlomu ve vztahu aktuálním. 

Panna

Buďte na sebe i svého partnera laskaví. Ustupte od svých očekávání a spokojte se s málem. Možná místo večeře ve vaší oblíbené restauraci zůstanete doma, nicméně budete více v klidu a můžete si dopřát větší intimitu. 

Váhy

Zbavíte-li se starých záští a opakujících se problémů, můžete mít pocit, že láska předčí vaše očekávání. Nevyhýbejte se stále znovu se vynořujícím sporům, které vás mohou ve vztahu hodně naučit. 

Štír

Ve vašem vztahu se vyskytnou překážky, které si musíte vyjasnit. Pociťujete-li z něčeho strach, podělte se o své pocity s partnerem. Otevřenost probouzí důvěru a klid, který teď opravdu potřebujete. 

Střelec

V tomto týdnu můžete stávající vztah prohloubit společnými zájmy. Nové vztahy se posunou na další úroveň. Nic se však neobejde bez poctivé komunikace. Snažte se svému partnerovi skutečně porozumět, vaše vydaná energie se vám několikanásobně vrátí. 

Kozoroh

Důvěřujte svému vnitřnímu hlasu a následujte své sny, Kozorozi. Možná budete muset upřednostnit své potřeby před druhými, ale jen proto, abyste se zase v plné síle mohli vrátit ke své lásce. Můžete zvážit také terapeutické poradenství.

Vodnář

Láska je největší léčitel ze všech. Pokud se k sobě s partnerem chováte uctivě, šíříte tak laskavost i do svého okolí. Tento týden se můžete u partnera setkat s nějakým překvapením. Zachovejte klid a snažte se zjistit, co se z této lekce můžete naučit.

Ryby

Stagnující partnerství se může tento týden úplně rozpadnout. Ukáže se, jak dobří jste ve vzájemné komunikaci. Dlouhodobé páry mohou požádat o pomoc terapeuta, který jim pomůže objevit toxické prvky ve vztahu.

 

Zdroje: