Ženy Ryby, Vaše touha změnit se pro partnera může paradoxně zničit vztah

Ženy Ryby, Vaše touha změnit se pro partnera může paradoxně zničit vztah
Jakmile se zamilujete, snažíte se svého partnera co nejvíce pochopit, abyste se mohla změnit k jeho obrazu. Věříte, že tímto docílíte skvělého vztahu. Není to však pravda. Toto není jediná věc, které věříte, že zlepší vztah, přestože vztah zhoršuje. Zde je seznam věcí, které máte tendenci dělat, ale jedná se o chyby.

Jakmile Vás ovládnou emoce, zapomínáte na partnerovy pocity

Jakmile se stanete nešťastnou, neexistujete vy dva, ale pouze Vy. V tomto stavu máte partnerovi za zlé opravdu vše, dokonce i to, za co si můžete sama nebo co je již dávno pryč.

Fantazírujete o vztahu s nereálným očekáváním

Těšíte se na den, kdy se k Vám Váš partner začne chovat jako k princezně. Víte, že za to stojíte a zasloužíte si to. Jenže dokud se k němu nebudete chovat jako k princi, těžko s Vámi bude jednat jako s princeznou.

Posloucháte své srdce, ne mysl

Jednáte iracionálně, pokud dojde na problémy. Všechno řešíte tím, co Vám Váš soucit říká, ale neuvědomujete si, že Váš partner to může cítit jinak, což může vést k problémům ve vztahu.

Jste nerozhodná ohledně svých pocitů

Občas nevíte ani Vy sama, jak se ve skutečnosti cítíte. Následně chcete po svém partnerovi, aby si uvědomil, jak se cítíte Vy. Pokud to nevíte Vy sama, jak to může vědět on?

Nejste schopna partnerovi říci, jak se přesně cítíte

Pokud nastane situace, kdy víte, jak se cítíte, a chcete to partnerovi sdělit, nedokážete to. Tato chyba v komunikaci spouští řadu hádek, kdy nechápete, jak Vás partner mohl nepochopit.

Jste přecitlivělá

Reagujete příliš přecitlivěle. Nad čím by jiný člověk pouze mávl rukou, to Vás nesmírně naštve či rozesmutní. Váš partner tudíž nikdy nemůže vědět, co může říci, abyste zůstala v klidu.

Chcete se pro partnera za každou cenu změnit

To není vždy to nejlepší řešení, jak se s partnerem sblížit. Váš partner si Vás vybral pro to, jaká skutečně jste, ne proto, abyste se stala přesnou kopií jeho reakcí na různé situace.

Myslíte si, že vztah je harmonický, přestože tomu tak být nemusí

Takzvaně ráda ignorujete všechny problémy ve vztahu. Pro Vás tyto problémy nemusejí existovat, přestože mohou být alarmující. Občas se vyplatí popovídat si o tom, jak se Váš milovaný ve vztahu cítí.

Ve vztahu nebojujete

Jakmile se ve vztahu objeví viditelný problém a máte řešit hádku, Vy se stáhnete do své ulity a nejraději odejdete, než se Váš partner uklidní. Takto se problémy opravdu nevyřeší.

Zapomínáte trávit čas o samotě

Potřebujete strávit nějaký čas o samotě, abyste si mohla urovnat myšlenky, a to samé platí o Vašem partnerovi. Tím, že jste k němu soustavně přilepená, vysáváte z partnera energii a on z Vás.

Neustále toužíte po romantice, což se může projevit na finančních rezervách

Romantika je ve vztahu určitě důležitá, ale může se obejít i bez drahých předmětů a dárků. Někdy je lepší se pomazlit v pohodlí domova. Stačí kreativita a romantiku vytvoříte, aniž byste utratila jedinou korunu.

Zdroj článku: