Věstba z magických zrcadel na duben: Štír si odpočine a Ryby zavzpomínají

Věstba z magických zrcadel na duben: Štír si odpočine a Ryby zavzpomínají
Magická zrcadla nevypadají zdaleka jako ta klasická. Většinou jsou celá černá a neodráží žádný obraz. Slouží ale k věštění, a to tak, že se do nich duchovně nadaní lidé zadívají a uvidí odpovědi na různé otázky.

Přečtěte si, co předpovídají pro jednotlivá znamení na měsíc duben. Obecně bude aktivní ohnivá energie, která rozproudí všechno živé po spící zimě. Připravte se tedy na nová překvapení a výzvy. 

Beran (21.3. - 20.4.)

Tohle je váš měsíc, proto očekávejte, že budete středem pozornosti. Dostanete nečekanou zprávu, která vás potěší. Také se rozhodnete pro nějaké změny v kariéře, což už bylo delší dobu potřeba. Abyste se posunuli dále, občas musíte pustit staré věci a zvyky, které už neslouží vašemu nejvyššímu dobru z hlavy.

Býk (21.4. - 21.5.)

Jaro je v plném proudu a vy sršíte sexuální energií, což cítí i vaše okolí. Zamyslete se nad novým koníčkem, kde tuto energii dokážete ze sebe dostat. Těšte se na pozitivní zprávy, co se týče vašeho zdraví. Nic nemusí být tak, jak se zdá, proto v dubnu věřte hlavně sami sobě a neptejte se na názory ostatních, abyste se rozhodovali. 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Neustále se v myšlenkách vracíte do minulosti, kvůli čemuž si nedokážete doopravdy užít přítomný okamžik. Zamyslete se, co dělat proto, abyste nežili tolik ve svojí mysli. Žijete v realitě nebo v iluzi? To je správná otázka, kterou byste si měli klást během celého měsíce. 

Rak (22.6. - 22.7.)

Kdy jste si naposledy udělali čas jenom sami pro sebe a pro rodinu? Sice se vám v práci daří, ale pamatujte, že kariéra není všechno. O vztahy musíme také pečovat, aby zůstávaly v rovnováze. Přijde nabídka investovat peníze. Spíše se rozhodujte rozumem než srdcem, pokud jde o finance. Možná se kolem vás objevují lidé, kteří nemají úplně čisté úmysly. 

Lev (23.7. - 22.8.)

V dubnu potkáte spoustu nových lidí, kteří vás inspirují. Nezapomínejte ale na své staré známé. Ti, kteří vás znali celý život totiž vědí nejlépe, kdo jste a dokáží vás kdykoliv vrátit nohama na zem. Jak se říká, jednou je líp, jednou je hůř. Nenechte se opít iluzí úspěchu. Ale užívejte si, že se vám v životě daří a sdílejte své radosti i s lidmi kolem vás.

Panny, v práci by jste měli přidat plyn
Panny, v práci byste měli přidat plyn | Zdroj: Stock-Asso / Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.)

Měli byste přidat plyn, hlavně tedy v práci. Stále se na něco vymlouváte, i když tyto problémy mohou být relevantní, tak to kolegy přestává bavit. Každý má něco, co musí řešit a vy musíte plnit své povinnosti. Zkuste si ráno psát seznam úkolů, které chcete během dne zvládnout. Nebojte se také požádat o radu, lidé ocení, když se jim otevřete. 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Když na sebe budete klást velké nároky, nikdy nebudete úplně spokojení. Zkuste se již nyní zaměřit na to, co se vám daří a co máte. Oceňujte aktuální situaci v životě. Nebojte se také zariskovat, co se týče vztahu. Ať už máte partnera nebo ne, pociťujete nějakou dobu stagnaci a potřebujete zase cítit jiskru. Mluvte o svých emocích, lidé na to čekají. 

Štír (24.10. - 22.11.)

V dubnu konečně zpomalíte. Tím, že máte neustále nějaké povinnosti, ať už je to práce, domácnost, sport nebo rodina, tak potřebujete nějaký čas nic nedělání. Jenom pokud si totiž dovolíte malinko zvolnit, uvidíte realitu z jiné perspektivy a otevřete oči. Možná nejsou věci tak černé a negativní, jak se na první pohled může zdát. Lidé vás opravdu milují a to pocítíte.

Kozorozi, v dubnu vám stoupne sebevědomí
Kozorozi, v dubnu vám stoupne sebevědomí | Zdroj: Krakenimages.com / Shutterstock

Střelec (23.11. - 21.12.)

V tomto roce vás čeká velká životní změna, na kterou se psychicky postupně připravujete. Pomůže vám, když si najdete lidi, kteří už zažili to, na co se chystáte. Sdílejte své problémy s těmi, o kterých víte, že vám dokáží pomoci.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Pocity nejistoty pomalu v dubnu odezní. Cítíte se sebevědoměji a přestanete se stýkat s některými lidmi, kteří nerozuměli úplně vaší duši. Zaměříte se více na své zdraví, protože víte, že prevence je více než řešit nějaký problém. Inspirujete se u známých, dostanete totiž několik pozvání na společenské akce. 

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Kolem vás krouží člověk, který vás velmi miluje a nemusí to nutně být partner/ka. Zkuste více vnímat, jak s vámi lidé mluví a chvíli mlčte. Otevře vám to oči,

 ale i srdce. Popřemýšlíte o nové aktivitě, cítíte totiž nutnost pohybu. 

Ryby (21.2. - 20.3.)

Čas není konečný a vše neustále plyne. To si v dubnu uvědomíte, protože vám do života přijde osoba, kterou jste několik let neviděli. Připomenete si minulost, kterou jste ještě neměli vyřešenou. Konečně tak pustíte staré křivdy a budete se více soustředit na budoucnost. 

Zdroj článku:
  • Autorský text