Horoskop na první dubnový týden: Váhy a Vodnáři zažijí úspěch, zatímco Štíři a Ryby se musí přenést přes překážky

Horoskop na první dubnový týden: Váhy a Vodnáři zažijí úspěch, zatímco Štíři a Ryby se musí přenést přes překážky
Tento týden je důležité nic nevzdávat. Téměř u všech znamení převládá vyčerpání, chaos a frustrace. Vše se zlepší, věnujete-li si čas na odpočinek a sdílení s přáteli. Přečtěte si, jak si v následujících dnech stojí vaše znamení.

Beran

Přijměte zodpovědnost za své činy, Berani. Přestaňte obviňovat ostatní a uznejte vlastní chyby. Upřímná omluva vám pomůže zapomenout na minulost a se vší zodpovědností se posunout vpřed. 

Býk

Tento týden si dávejte pozor na útraty. Pamatujte, že všechny drobné výdaje se sčítají a mohou způsobit pořádný vítr ve vaší peněžence. Vyhněte se zbrklým nákupům, dokud se situace neuklidní.

Blíženci

Věci mohou vypadat lépe než ve skutečnosti jsou. Láká-li vás nová příležitost, nejprve si ověřte všechny informace a teprve poté nabídku přijměte. Pro tento týden obecně platí: „Držte se o krok zpátky.“

Rak

Vezměte si den volna a pořádně si odpočiňte, Raci. V poslední době jste byli zavaleni požadavky a povinnostmi. Nyní nastal čas upřednostnit aktivity, ve kterých se cítíte více sami sebou. Nezůstávejte sami a pozvěte si blízké přátele.  

Lev

Šlápněte na brzdu, Lvi. Nespěchejte a nehoňte se do činností, které vás vyčerpávají. Přistupujte k problémům s lehkostí a nápaditostí. Pracovní a soukromé věci nemusíte vždy oddělovat, stačí do nich vnést více pohody.    

Panna

Je toho tolik, co chcete tento týden stihnout, ale týden není nafukovací. Upravte svá očekávání podle svých možností. Lépe dříve zasáhnout, než být zklamaní, že jste něco nestihli.

Váhy

Radujte se Váhy, máte proč. Podělte se s druhými o svůj úspěch. Nemá smysl nic skrývat, máte být na co hrdí. Oslavte tento týden své zdary se svými nejbližšími přáteli. 

Štír

Buďte trpěliví, Štíři. Překážky na cestě vám brání v pokroku, ale to neznamená, že se musíte vzdát. Přes nepříjemnosti se přeneste a pamatujte, že jste na správné cestě. Jediné, co nyní potřebujete, je čas. 

Střelec

Tento týden budete studnicí nápadů a informací. Váš přítel či sourozenec se s vámi přijde poradit a možná vám navrhne spolupráci na důležitém projektu. Vše si rozmyslete a pokuste se vyjít vstříc, mohlo by vzniknout zajímavé partnerství.

Kozoroh

Čeká vás úspěšný týden. Pozor si dejte na cennosti a úspory. Podívejte se na své finance očima správce, který dohlíží na bezpečí a pravidla. Ke konci týdne si dovolte malý odpočinek nebo, je-li to potřeba, klidně i prodloužený víkend.

Vodnář

Držte své emoce zkrátka, Vodnáři. Před každým rozhodnutím pečlivě zvažte své možnosti a pokuste se zaujmout objektivní přístup. Zůstat nad věcí je pro vás tento týden v každém případě nejbezpečnější.

Ryby

V poslední době se cítíte, jako byste běželi nekonečný maraton, ale jste téměř u cíle, Ryby. Dejte si krátkou přestávku, načerpejte síly, ale nevzdávejte se. Odhodlání a vytrvalost přeje vítězům. 

 

Zdroje: