Znamení zvěrokruhu, která jsou nejlepšími spojenci

Znamení zvěrokruhu, která jsou nejlepšími spojenci
Říká se, že mít dobré přátele je to nejlepší, co se Vám může stát. A přátel, kteří nás podrží v jakkoliv těžké situaci, si tudíž ceníme. Přátelé přicházejí a odcházejí, ale u Vašich přátel narozených v těchto znameních zvěrokruhu si můžete být jisti, že Vás nikdy neopustí a nikdy Vás záměrně nezklamou - budou při Vás stát v dobrých i zlých časech.

Rak (22. června – 22. července)

Jste jedni z nejsilnějších spojenců, jaké kdo kdy může mít. Až se Váš přítel bude cítit být na dně, vždy ho podržíte a pomůžete mu dostat se zpátky do žádoucího stavu. Nikdo si nepřeje uvíznout ve stavu beznaděje a Vy to moc dobře víte.

Takže ať Vás Váš známý požádá, abyste ho vyslechli nebo se za něho postavili, až bude čelit svým nepřátelům, Vy mu podáte pomocnou ruku. Vy se totiž nebezpečí nebojíte, pokud jde o bezpečnost Vašich přátel či rodiny. Rádi každému, komu je ubližováno, dáváte cenné a užitečné rady, které mu pomohou v těžkých chvílích.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste tvrdohlaví a vytrvalí. Co si usmyslíte, to dokážete. Mít Vás po svém boku je opravdové štěstí. Pokud si s někým rozumíte, nepovažujete ho za svého přítele, nýbrž za svou rodinu. Pro Vaše přátele tudíž platí to samé jako pro Vaši rodinu - klidně byste zemřeli, abyste je mohli ochránit. To je velice pozitivní vlastnost, neboť ne každý by za svými přáteli skutečně stál.

Jediný Váš nedostatek je, že ne vždy dokážete svým přátelům říci ne, což z Vás dělá ještě lepšího a silnějšího spojence (z pohledu Vašich přátel).

Váhy (23. září – 23. října)

Pro své přátele jste silnými spojenci, poněvadž jste nadprůměrně inteligentní a bystří, tudíž pomoci někomu vyřešit jeho problém pro Vás není žádný problém. Skvěle si poradíte i s nesnadnými situacemi ostatních lidí a rozšiřujete do celého okolí cenné rady. Co Vás dělá tak dobrými spojenci je to, že vycítíte, pokud se někdo cítí špatně nebo mu bylo ublíženo, a nabídnete mu svou pomocnou ruku, aniž by si o ni dotyčný požádal. Lidem se líbí Vaše starost o ně, a proto, pokud se jich někdo zeptá, kdo je jeho nejlepší spojenec, pravděpodobně zmíní Vás.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste zřejmě ten nejlepší spojenec, pokud se jedná o řešení problémů a krizí. Jste pomstychtiví, a proto víte, jak svým přátelům pomoci, pokud se stanou terčem útoku nebo pomsty. Jste schopni intrik, a proto poznáte, zda si s Vámi někdo nehraje či nehovoří pravdu. Dokážete se také infiltrovat k nepřátelům, abyste si zjistili jejich slabiny, a poté zaútočíte ve chvíli, kdy to nejméně čekají. Vaši přátelé si Vás opravdu cení, pokud jste jim někdy v minulosti pomohli z nepříjemné situace.

Zdroj článku: