Partnerský horoskop na 5. březnový týden: Střelci, dejte si pozor na slova, Vodnáři na rande

Partnerský horoskop na 5. březnový týden: Střelci, dejte si pozor na slova, Vodnáři na rande
Již v pondělí na nás bude mít vliv Neptun, hrozí četná nedorozumění, a dokonce i hádky. V úterý či ve středu budeme svých činů litovat a budeme se partnerovi snažit vysvětlit, že jsme to tak nemysleli. Po zbytek pracovního týdne budeme sekat latinu. Jaký týden budete mít podle astrologie Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Budete mít spoustu nápadů, jak vylepšit vztah, ale bohužel budete volit nesprávná slova a lehce se ocitnete v hádce s partnerem. Co se týče samotného partnerství, s postupem času si uvědomíte, že jste začátkem týdne mohli partnera naštvat, a vyzvete partnera, abyste se usmířili.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš partner na Vás začátkem tohoto týdne bude mít špatný vliv, co se týče Vašich peněz. Přesněji řečeno se s Vámi může pohádat, což vyřešíte nadměrným utrácením. Naštěstí se uprostřed týdne dohodnete, že si zkusíte vydělat peníze spolu, a váš nápad se zdaří.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud jste ve svém vztahu nejistí, pondělí pro Vás bude hodně krušný den. S partnerem hrozí četné hádky i v případě, že víte, čeho chcete docílit. Nezapomeňte strávit nějaký čas sami, abyste si ujasnili, co od sebe i od partnera očekáváte.

Rak (22. června – 22. července)

Partner nebude v pondělí nadšen, jakmile zjistí, že Vaše přecitlivělost bude horší než kdy jindy. Všechno Vás na partnerovi bude štvát. V průběhu týdne se budete uklidňovat, avšak stále hrozí četné hádky, pokud se neuklidníte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Váš partner pro Vás bude mít novinku. Dejte si pozor hlavně na začátku týdne, pokud bude chtít Vaši pomoc, neposkytne Vám všechny informace a může Vám lhát. V průběhu týdne se vztah dá opět do pořádku a rande přichází v úvahu.

Třeba dojde i na rande
Třeba dojde i na rande | Zdroj: Roman Samborskyi / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Sdělovat svému partnerovi své pracovní nápady se Vám může v pondělí hodně vymstít. Váš partner to ani nemusí myslet špatně a ublíží Vám nevědomky. Pohádáte se, což Vám postupem týdne přijde líto a s partnerem se opět udobříte.

Váhy (23. září – 23. října)

V pondělí si budete od partnera udržovat určitý odstup, čímž předejdete zbytečným hádkám. Nicméně po zbytek pracovního týdne již takové štěstí mít nemusíte. Může Vás naštvat naprosto cokoliv, co Váš partner řekne.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud si nebudete vědět rady, dejte na svou intuici, skvěle Vám poradí. Dále můžete ve středu pomyslet na manželství, pokud nejste sezdaní. Bohužel pokud sezdaní jste, můžete pocítit hněv a myslet si, že vstoupit do manželství byla velká chyba.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Komunikace s partnerem se začátkem týdne, zejména v pondělí, nepěkně zvrtne. Budete zastávat názor, že jste partnera doposud neznali. Vydržte, veškerý vztek zmizí v průběhu týdne. Jen si v úterý a ve středu dejte pozor, abyste partnera nepochopili špatně.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Klidný odpočinek v náruči partnera může být efektivní způsob, jak se dostat přes začátek týdne, který pro Vás bude krušný. Pamatujte si, že Vás partner miluje a je tu vždy pro Vás. Pozor na emoce v úterý a ve středu, mohou Vám zkazit potenciální rande.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete tíhnout k romantické schůzce se svým partnerem začátkem týdne, hlavně v pondělí, ale je zde vysoké riziko, že se pohádáte, poněvadž budete zastávat odlišné názory. Pokud je Váš partner nadále přecitlivělý, nesnažte se obhájit své činy logickou úvahou.

Ryby (19. února – 20. března)

V pondělí Vás v partnerském životě čekají nevyhnutelné hádky, můžete však ovlivnit způsob, jakým na ně budete reagovat. Pokud ukážete, že dokážete zůstat v klidu bez ohledu na partnerovy reakce, čeká Vás týden plný usmiřování a dobré nálady.

Zdroj článku: