Tato znamení zvěrokruhu se zamilují mrknutím oka

Tato znamení zvěrokruhu se zamilují mrknutím oka
Láska na první pohled je mnohem rozšířenější, než si většina z nás doposud myslela. Ovšem nemusí jít pouze o lásku na první pohled – někteří z nás se zamilují, jen co se dozvědí něco o charakteru dotyčného člověka. Patříte mezi lidi, kteří jsou schopni se zamilovat mrknutím oka?

Býk (20. dubna – 20. května)

Není pro Vás lehké se zamilovat, ovšem jakmile potkáte člověka a zjistíte, že je to dobrá parketa a na všechny okolo je milý a zároveň je ve svém nitru romantik,

můžete se zamilovat ještě dříve, než se pozdravíte. Hned se kolem dotyčného člověka začnete motat a jste mu nablízku. Navrhujete společně strávený čas, abyste měli možnost ho poznat opravdu dobře. Chcete si být jisti, že jste si vybrali správně.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše myšlení je rychlé, pokud jde o lásku. Nikdy nad ničím nepřemýšlíte dvakrát a snadno se zamilujete, aniž byste si to předem uvědomili. Pokud se Vám někdo líbí, začnete ho uhánět. Nicméně tato láska nemusí mít dlouhého trvání, neboť si za pár dní můžete uvědomit, že s tímto člověkem máte jen pramálo společného a nejlepší bude, když vztah ukončíte.

Rak (22. června – 22. července)

Chcete prožívat lásku po celý svůj život, proto si jen málo Vašich přátel pamatuje časy, kdy jste s nikým nechodili. Sníte o dokonalém vztahu a v každém člověku hledáte jen to nejlepší, pokud mu věříte. Nikdy nepřestanete hledat lásku svého života, dokud ji skutečně nenajdete. Držíte se hesla naděje umírá poslední. Vždy se rychle zamilujete a následně se o vztah staráte.

Váhy se dokáží zamilovat
Váhy se dokáží zamilovat na první pohled | Zdroj: Prostock-studio / Shutterstock

Váhy (23. září – 23. října)

Někdy si nejste se svými pocity jisti, existuje proto slušná šance, že se do někoho zamilujete hned na potkání. Možnost, že by Vás někdo miloval a byli jste s ním ve vztahu, Vás uspokojuje, a to jste s dotyčným ještě ani nemuseli promluvit. Většinou jste nerozhodní a nevíte, co vlastně chcete, a proto můžete zjistit, že Váš partner nebyl ta nejlepší volba. Nikdy však ze vztahu neutečete.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte rádi flirtování a zároveň se můžete snadno zamilovat. U Vás však platí, že Vaše srdce je otevřeno komukoliv. Nemáte žádné předsudky a počet lidí, které můžete milovat ve stejný okamžik, je neomezený. Zamilujete se, ani nevíte jak. Stejně tak rychle, jak se zamilujete, se ale můžete odmilovat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Také Vy se zamilujete hodně snadno a rychle. Jste věčný optimista a lásce jste přístupní v mnoha podobách, klidně i ke krátkodobým vztahům. Nic Vám nevadí a rádi experimentujete, jakmile si nějakého partnera najdete, ale stejně rychle Vás může Váš nový partner omrzet, takže se můžete zamilovat do někoho jiného.

Zdroj článku: