Nechcete-li zažít pracovní stres, nechtějte pracovat s následujícími znameními

Nechcete-li zažít pracovní stres, nechtějte pracovat s následujícími znameními
Práce pod neustálým stresem není lehká. Některým lidem nestačí ani to, jak na Vás nadává šéf – berou práci příliš vážně a pracují svědomitě. Pokud se Vám zrovna nedaří, nemůžete čekat, že s Vámi budou mít trpělivost. To platí hlavně o následujících znamení, která Vám z práce mohou udělat peklo.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jakmile Vám práce nejde od ruky, Kozoroh bude první, kdo Vás za to pokárá. Je silně pracovně zaměřený a k práci přistupuje prakticky, ale bohužel nechápe, že ne všichni lidé budou na práci pohlížet stejně jako on. To znamená, že bude očekávat, že použijete stejné pracovní postupy jako on. To se bohužel nestává často, proto Vás může dovést až do stavu pracovního vyhoření. Může se Vám zdát, že si myslí, že jste k ničemu, každou Vaši chybu musí okomentovat a vysvětlovat Vám jako hlupákovi, že takto se to dělat nemá. Neuvědomuje si, že Vám způsobuje stres a Vy po pracovní stránce budete čím dál méně produktivní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud chcete Vodnáře zničit, kritizujte ho za jeho chyby a způsoby, jakými pracuje. Nicméně to mu nebrání to dělat Vám. Vodnář Vás učiní hodně neproduktivními, udělá Vám ze života peklo a bude vulgárně nadávat, pokud se v práci nezlepšíte. Také udělá vše pro to, aby Vám přidal co nejvíce práce jako trest, ale on si myslí, že tímto způsobem se práci rychleji naučíte. Budete si myslet, že to snad dělá schválně, ale buďte si jisti, že Vám chce pouze pomoci. Pokud na něčem pracujete společně, pomstí se Vám, pokud něco zkazíte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Další člověk, od něhož je moudré držet se dál a nedohadovat se s ním, pokud nechcete zažít příliš pracovního stresu. Lev je přesně ten typ člověka, kterému když nesednete, do práce se opravdu těšit nebudete. Navíc rád vede lidi, tudíž musí být v pracovním prostředí ten nejdůležitější. Navíc se rozčílí i kvůli úplné banalitě, pokud se jedná o práci. Udělejte něco jinak než jak Vám řekl a stres je na světě. Ani se Vám nemusí pomstít, stačí jeho slova a již máte zkažený den. Dobře ví, jak zařídit, abyste trpěli.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud jde o práci, rozčílí ho opravdu cokoliv. Neexistuje úniku, bude na Vás křičet slova, která Vás opravdu zraní. Měli byste se vyvarovat tomu, abyste ho naštvali. Jakmile se tak stane, začne přímo běsnit a nezachrání Vás ani váš společný nadřízený. Nikdy s Vámi nebude mít trpělivost. Pokud se Vám něco nepovede, budete mít až do konce směny na talíři, jak jste nespolehliví a nikomu neužiteční. Jakmile se jednou naštve, ztrácí sebekontrolu a dokáže Vám opravdu hodně ublížit.

Zdroj článku: