Snář aneb kniha k výkladu snů. Co v něm najdeme za zajímavosti

Snář aneb kniha k výkladu snů. Co v něm najdeme za zajímavosti
Často přemýšlíme nad významem našich snů. Proto je tu Snář, tam můžete zjistit významy různých symbolů, které se ve snech objevují. Ne vždy jsou ale jejich výklady pravdivé, záleží hlavně na vaší situaci. Co v této kouzelné knize najdeme za poklady? Ukážeme vám ty nejzajímavější z nich!

Snáře najdeme v různých formách - internetové, v časopisech nebo několik knižních vydání. V každém se významy tak trochu liší. Tady máte některé z nich:

Blázen a blázinec

Pokud ve vašem snu vidíte blázny, mělo by to znamenat starosti a choroby, pokud se ale zblázníte vy, v budoucnu vás čekají velké úspěchy a dlouhý věk. Bláznivá žena zase znamená hádky a mrzutosti.

Pokud se objevíte v blázinci, jde vždy o výstrahu. Čeká vás něco zmatečného a nebudete se v tom moci vyznat.

Pavouk

Některé snáře tvrdí, že sny o pavoucích přinášejí štěstí a můžete tak přijít k velkým penězům. Jiné zase, že znamenají nepříjemnosti, které vás na dlouhou dobu dostanou do špatné situace. Pokud vidíte pavouka v síti, znamená to oplétání nebo spory. Pokud ho zabijete, po zklamání a naříkání vás čekají příznivé chvíle. Sny o pavoucích tedy nepatří zrovna mezi ty nejlepší.

Bonbón

Pokud ve snu vidíte bonbón, neměli byste se nechat zlákat. Pokud odoláte, láska vám přinese štěstí. Pokud ho ale sníte čeká vás něco neužitečného. Dávejte na ně tedy pozor.

Lívanec, palačinka, bábovka

Nebojte se, tyto symboly značí jen dobré události. Lívanec by měl znamenat, že máte radost ze svých dětí. S palačinkou nepoznáte v budoucnosti bídu. A bábovka znamená rodinnou slavnost, u které se nejspíš dobře najíte.

Záchod

Se záchodem vás čekají nepříjemnosti. Měl by být ale dobrou předzvěstí. Budete vystaveni zkoušce, nakonec vás však překvapí štěstí. Je-li záchod obsazen, bude někým zneužita vaše důvěra.

Smrt

Smrt překvapivě přináší štěstí a dlouhý život.  Může také symbolicky značit konec jedné etapy života a vyzývá ke změně. Pokud vidíte umírat někoho známého, daný člověk má pravděpodobně svůj život pohromadě a těší se výbornému zdraví.

 

Některé tyto výklady mohou působit velmi děsivě, pro každého však znamenají něco jiného a často nemusí být vůbec důležité. Snáře vychází z úplně různých úhlů pohledu a situací, většinou tak nejsou vůbec spolehlivé. Lepší a určitě nápomocnější je snažit si sny vyložit podle svého životního příběhu a souvislostí.