Horoskop na 5. březnový týden: Štíři budou pracovití, Berani příliš sebevědomí

Horoskop na 5. březnový týden: Štíři budou pracovití, Berani příliš sebevědomí
Budeme se snažit být pochopeni a přijímáni ostatními lidmi. Bohužel na nás začne mít začátkem týdne vliv Neptun, planeta, která nám bere veškerou jasnou vizi. Naštěstí si v úterý či ve středu začneme všímat, že se chováme nevhodně, a začneme své chyby napravovat. Jaký bude Váš týden?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaši přátelé budou nemile překvapeni, jakmile se jim svěříte se svými plány. Nebudou tak skvělé, jak jste si původně mysleli, a můžete se se svými přáteli pohádat. Jak hloupé to bylo, to si uvědomíte v průběhu týdne, a již si budete dávat pozor na to, co říkáte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tento týden se zaměříte převážně na peníze. Bohužel vliv Neptunu bude destruktivní a Vy budete své úspory utrácet ve velkém v mylném přesvědčení, že ty předměty nutně potřebujete. To zjistíte uprostřed týdne, ale budete mít potřebnou kreativitu, abyste svůj výdaj získali zpět.

Blíženci (21. května – 21. června)

To, čeho se nejvíce bojíte, se pro Vás stane živoucí noční můrou, a to začátkem týdne. Nemějte ale obavy, všechno zlé je k něčemu dobré a Vy si uvědomíte, že si za celou věc můžete vlastně sami. Naštěstí se v průběhu týdne zaměříte na to, jak se chováte ke druhým, a problém se vyřeší.

Rak (22. června – 22. července)

Velkou část tohoto týdne stravte raději o samotě. Na všechny byste pouze křičeli a nic pozitivního by Vám to nepřineslo. Pokud si nebudete vědět rady, meditace vždy pomůže. V průběhu týdne se to bude zlepšovat, nic převratného ale nečekejte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Hlavně ze začátku týdne neposlouchejte rady svých přátel a neberte si je k srdci. Jakkoliv krásně mohou znít, spíše Vám ublíží než pomohou. V průběhu týdne si dejte pozor na své výbuchy nálad, hlavně hněv Vás může rozhádat s blízkým přítelem.

Dobře míněné rady si neberte k srdci, mohou ublížit
Dobře míněné rady si neberte k srdci, mohou ublížit | Zdroj: alx40in / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Dostanete skvělý nápad, jak být v práci výkonnější. Nechte si ho na dobu, kdy přijde vhodný čas, a neříkejte ho dopředu ani svému šéfovi, jinak budete hodně zklamaní. V úterý či ve středu se setkáte se svými přáteli, kteří Vám navrhnou menší výlet.

Váhy (23. září – 23. října)

V pondělí se můžete cítit naštvaní, budete se to ale snažit minimalizovat. Celkem se Vám to bude dařit. To neplatí pro následující dny, kdy Vaše frustrace dosáhne vrcholu. Můžete si začít myslet, že Vás lidé štvou schválně. Je to však dočasné, vydržte do víkendu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V pondělí budete mít tendenci pracovat naplno, budete mít radost ze zajímavého finančního ohodnocení. Postupem týdne budete myslet na manželství nebo rovnost ve vztahu, pokud partnera nemáte, najdete si někoho, kdo je jiný než Vaši bývalí partneři.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

S přáteli si v pondělí nebudete příliš rozumět, a to z toho důvodu, že špatně pochopíte jejich slova. Snažte se na určitý problém dívat z jejich úhlu pohledu, povede to k vzájemnému pochopení. Postupem týdne změníte svůj pohled na život, který jste doposud vedli.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Soustředěnost u Vás nebude nejlepší zejména v pracovním prostředí. Pokud můžete, sjednejte si alespoň na první tři dny v práci volno. Tyto dny Vám nic nepůjde od ruky, budete potřebovat odpočinek. V průběhu týdne se vše stabilizuje.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zatoužíte po výletu s přáteli, ale bohužel se s nimi rozhádáte, poněvadž výlet naplánují jinak, než jak jste si představovali. Jakkoliv těžké to bude následující dny, probuďte svou intuici, ta jediná Vám dokáže vhodně poradit, co dělat.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše kreativita se projeví naplno po celý týden. Hlavně pokud jste smutní, transformujte své negativní pocity do prospěšného umění. Pokud jste momentálně bez partnera a hledáte lásku, ve středu můžete potkat někoho výjimečného.

Zdroj článku: