4 nejpřecitlivělejší znamení zvěrokruhu – jste mezi nimi?

4 nejpřecitlivělejší znamení zvěrokruhu – jste mezi nimi?
Přecitlivělost není ideální vlastnost a mnohdy vám dokáže pěkně zavařit. Není snadné se s ní vyrovnat a leckdy kvůli téhle své vlastnosti vyšilujete, když to není třeba, nebo přespříliš řešíte situace a emoce, které by snesly i klidnější řešení. A ve zvěrokruhu existují dokonce 4 znamení, která přecitlivělostí přímo přetékají. Nejste náhodou mezi nimi?

Astrologové často říkají, že přecitlivělost je darem vnímavosti. Což znamená, že byste na tuto svou vlastnost měli přestat žehrat a měli byste ji začít častěji využívat ve svůj prospěch. Ať už jste totiž přecitlivělí na světlo, zvuky, vůně nebo cokoliv jiného, nemusí to pro vás i vaše okolí hned být jen utrpením. Pokud se pokusíte tento svůj „dar“ proměnit v pozitivní vnímání světa kolem sebe, rázem se vám to vrátí mnohem intenzivnějšími prožitky a svět kolem vás se náhle zcela promění.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Typicky přecitlivělým znamením je Vodnář. Silné emoce u vás vyvolává mnoho různých situací, které nechávají ostatní lidi chladnými. Často slzíte, ale stejně často se i smějete. Svůj život prožíváte naplno a necháváte se hodně vést intuicí. Snažíte se proniknout do tajů života i Vesmíru a naplno je procítit. Nebraňte se své přecitlivělosti a neskrývejte ji, udělejte z ní naopak svou přednost, jíž vám další lidé budou moci závidět. Není totiž za co se stydět – právě naopak.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vodní znamení bývají mnohem citlivější než ostatní. Nejinak je tomu u Ryb, které dokážou lépe vnímat jak pozemské, tak i ty nadpozemské podněty. Proto se lidé ve znamení Ryb velmi často ve své profesi zaobírají nějakým typem péče. Dokážou se velmi rychle vcítit do druhých, pochopit jejich pocity a jednat s nimi tak citlivě jako snad žádné jiné znamení. Nestyďte se za to, že jste takoví – je to vaše přirozenost. Pokud vás všechno hned dojme a rozpláče, není na tom nic špatného – zatvrzelí lidé, kteří neuroní ani slzičku, by vám naopak měli závidět.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Mezi největší citlivky patří dozajista Raci. Toto znamení je na první pohled bojovné a odolné, ale pokud dojde na výjimečně citově vypjatou situaci, je najednou všechno jinak. Rak náhle taje a nemá daleko k slzám. Svou citlivost byste měli přeměnit ve svou silnou stránku – jste mnohem vnímavější než ostatní a lépe se dokážete vcítit do druhých. I když jste někdy přecitlivělí a ostatní lidé to nechápou, vy dobře víte, že k tomu je jasný důvod.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři se obvykle snaží tvářit jako mistři světa a neukazují navenek emoce. Ale uvnitř jsou citliví a s jejich duší pohne i sebeméně dojemná situace. Silně vnímají změnu nálad kolem sebe. Velmi na ně působí zvuky a snaží se jim dopodrobna porozumět. Nebraňte se svým emocím a dejte jim volný průchod. S jejich pomocí budete žít naplno a nebudete se nikdy držet stereotypně při zemi.

Zdroje článku: