Týdenní horoskop od 1. února: Příležitost k novým projektům a vhodná chvíle partnerských kompromisů

Týdenní horoskop od 1. února: Příležitost k novým projektům a vhodná chvíle partnerských kompromisů
Na začátku týdne všichni pofrčíme na přívalové vlně energie, ale dejme si pozor, aby nám rychle nedošly síly. Nevyhneme se diskuzím a rozhovorům o vážných i méně vážných tématech v partnerských a rodinných vztazích. Nezapomeňme i na příjemné či romantické chvíle.

Beran

V pondělí vystřelíte z domova plní energie a soustředění. Věci se vám budou dařit, jak doma, tak v práci, ale dávejte si pozor na překážky na konci týdne, budete muset ustoupit ze svých požadavků.

Býk

Pusťte se do nových projektů, práce vám půjde od ruky. Mějte oči otevřené a všímejte si lidí kolem vás, pravděpodobně narazíte na někoho důležitého, kdo by vám mohl pomoci pohnout se z místa či vás nasměrovat na správnou cestu. Jen pokud jste šťastně zadaní, držte se trochu zpátky. 

Blíženci

V tomto týdnu se zaměřte na své cíle. Pokud jste to ještě neudělali, najděte si čas, kdy nebudete nikým rušeni a sepište si všechny kroky, které vás přiblíží k vysněnému cíli. Nenechte se nikým vyvést z míry, jen vy víte, co je pro vás důležité.

Rak

Buďte opatrní při nakupování, utracené peníze by se vám v dalších dnech mohly hodit. Pusťte se do náročných úkolů, ale nebojte se říct si o pomoc, pokud to potřebujete. Ve vašem okolí jsou lidé, kteří vám jistě rádi pomohou. Možná mezi nimi potkáte novou spřízněnou duši. 

Lev

V tomto týdnu máte ideální příležitost promluvit si o tom, co vás trápí ve vašem partnerství. Pokud jste v dlouhodobém vztahu, čeká vás diskuse o vhodném rozdělení úkolů, tak aby vám vyšel čas i na vás dva. Máte-li čerstvý vztah, možná dojde řeč i na společnou budoucnost. 

Panna

Už několik týdnů tvrdě pracujete a zasloužíte si oddech. Až vám někdo blízký nabídne šálek čaje a sušenky, dopřejte si to. Možná by stálo se zamyslet nad změnou zaměstnání nebo alespoň požádejte o dočasnou výpomoc.

Váhy

Následujte své srdce a pusťte se do vašich oblíbených aktivit. Buďte v kontaktu se svými přáteli, vaše nápady a myšlenky jim mohou pomoci. Uprostřed týdne vás může přepadnout úzkost z neustále se opakujících povinností. Uvědomte si, že skutečné štěstí najdete právě při večeři s rodinou, po které vás vždy čeká úklid. Jedno bez druhého neexistuje, zapojte do každodenního úklidu celou rodinu a uleví se vám.  

Štír

Na začátku týdne máte spoustu energie na zahájení nového projektu. Pustíte se do velkého úklidu, stěhování nábytku nebo výběru nového domu. Se svým partnerem budete muset dojít ke kompromisu v něčem, co je pro vás opravdu důležité.

Střelec

Rozhlédněte se kolem sebe a zjistěte, co vám brání v pohodlnější práci. Možná máte špatný přístup k pracovnímu stolu, nevhodně nastavenou židli nebo by vám večerní příprava podložky usnadnila ranní cvičení. Mohou to být maličkosti, které vám hodně pomohou. Ke konci týdne se vám bude dařit v milostných vztazích. Najděte si více času se svou láskou nebo pokud stále hledáte, je velká šance, že oslovíte toho pravého.

Kozoroh

Přesvědčte se, že máte dostatek na účtu, není od věci si vytvořit ještě lepší rezervu. Možná vás napadá cesta, jak ještě lépe zvýšit příjem vašich financí. Nejste-li zadaní, nezapomeňte, že existuje víkend a pozvěte někoho na rande. Jste-li zadaní, nezapomeňte, že existuje víkend a připravte své lásce příjemné překvapení.

Vodnář

Budete mít hodně energie, ale raději ji využijte k pohybu než k úklidu. Mohlo by se totiž stát, že s vámi zbytek rodiny vaše nadšení sdílet nebude. Máte-li dojem, že všichni kolem vás jsou trochu zpomalení, možná, že to nebude jen pocit. Právě jedete na vlně Vodnářů a nad ostatními máte trochu navrch. Využijte své síly a pomozte tam, kde je potřeba. Nezapomeňte však sami na sebe. 

Ryby 

Věnujte se vlastní kreativitě a rozvíjejte své silné stránky. Možná vám přijde dobrá nabídka. Dejte si pár dní na její zvážení, na správné rozhodnutí potřebujete chladnou hlavu. I v případě, že vás někdo rozčílí, počkejte s reakcí pár minut, možná i hodin, bude to pro vás i vaše okolí bezpečnější.