Partnerský horoskop na 4. únorový týden: Blíženci zatouží po partnerovi, Berani zazáří

Partnerský horoskop na 4. únorový týden: Blíženci zatouží po partnerovi, Berani zazáří
Nyní nastává čas, kdy bychom si měli s partnerem ujasnit, co nám ve vztahu chybí, a napravit to. Po celý týden totiž na nás bude mít vliv Venuše pod vlivem Berana, počínaje pondělkem. Také nám to umožňuje vylepšit vztah romantickými nápady. Co přesně můžete čekat v partnerském životě čtvrtý únorový týden Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pro svého partnera si připravíte řadu příjemných překvapení. Budete chtít, aby se ve Vaší přítomnosti cítil dobře, a tak vymyslíte mnoho plánů, které ho učiní šťastným. Budete při tom čerpat inspiraci z jeho největších koníčků. Rádi uvidíte úsměv na jeho tváři.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zajímejte se pouze o svého partnera. Pokud si vzpomenete na svého bývalého partnera, pouze byste byli smutní a Váš partner by nevěděl, co se s Vámi děje. Mnohem lepší je vidět to dobré na svém současném partnerovi. Také silně zatoužíte po romantice, naštěstí partner Vám bude nablízku.

Blíženci (21. května – 21. června)

Naplno pocítíte potřebu romantiky, což Vás přitáhne k Vašemu partnerovi. Budete chtít trávit celý týden pouze s ním – nebo alespoň všechen Váš volný čas. Váš partner bude potěšen Vaší velkou touhou po pozornosti. Také po intimní stránce to bude divočejší.

Rak (22. června – 22. července)

Zatoužíte po vztahu, v němž budete mít oba stejná práva. Můžete svému partnerovi navrhnout, aby s Vámi něco uvařil, rozdělíte si domácí práce nebo navrhnete nezapomenutelný týden. Možností, jak vztah zlepšit, je skutečně mnoho i v případě mnohaletého soužití.

Váhy se nebudou moci svého partnera nabažit, Zdroj: G-Stock Studio / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud přemýšlíte, jak svůj vztah zlepšit, a hledáte odpovědi, proč se Vám nedaří vést kloudný rozhovor, buďte si jisti, že tento týden se to dozvíte. Musíte však mít dostatečnou píli a zkoumat vztah do hloubky, ne jen sedět na zadku a čekat, až k Vám odpovědi přiletí samy.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete mít silnou touhu na čas ze vztahu odejít a být pouze sami se svými myšlenkami, to však není nejlepší nápad a může to dokonce vztah nenávratně rozvrátit. Mnohem lepší pro Vás bude se partnera přímo zeptat, zda je šťastný, a v naprostém klidu si s ním promluvit.

Váhy (23. září – 23. října)

Po partnerovi budete toužit celý tento týden, a jakmile se k němu vrátíte domů, nebudete se ho moci nabažit. Opět se postaráte o to, aby neměl zbytečné starosti, a pomůžete mu se všemi jeho problémy. Je čas posílit partnerské pouto – vymyslete program, který vás oba spojí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete mít sto chutí partnerovi pomoci s jeho problémy či úkoly. Budete zastávat názor, že ve dvou se to lépe táhne. Díky tomuto způsobu myšlení partner uvidí, že ho stále máte rádi a bezmezně ho milujete. Také v ložnici přímo zazáříte. Partnerovi sdělíte, jak hodně Vám na něm záleží.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zatoužíte po romantice a svému partnerovi dáte najevo, že Vám na něm skutečně záleží. Možná se budete tento týden ve vztahu chovat jako malé dítě, nebudete se však vztekat – naopak budete chtít s partnerem strávit co nejvíce času a budete extrémně lísaví.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Stanete se posedlými svým partnerem. To způsobí, že ho budete zvát na různé akce i na společné večeře. Romantika bude nyní v plném proudu a Vy se s partnerem hodně pobavíte. Také svému partnerovi navrhnete, abyste se šli podívat za jeho rodinou a popovídat si s ní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Upřímně partnerovi sdělíte, co si o něm myslíte. Nic špatného by se nemělo stát, poněvadž si o svém partnerovi budete myslet jen ty nejlepší věci. Vaše slova navíc budou mít tento týden velkou váhu a budou milá. Také Vaše kreativita při skládání básní pro partnera bude ohromující.

Ryby (19. února – 20. března)

Naslouchejte svému partnerovi, může Vám vnuknout nápad, jak najít novou práci či vydělat větší finanční obnos. Také mu budete projevovat soustavně lásku. Dáte svému partnerovi najevo, že s Vámi může kdykoliv počítat, pokud bude potřebovat Vaši pomoc.

Zdroj článku: