Panny, připravili jsme pro Vás velký výklad z oblasti lásky, zdraví a práce

Panny, připravili jsme pro Vás velký výklad z oblasti lásky, zdraví a práce
Na co si mají dát pozor lidé ve znamení Panny? Co je čeká v lásce? Jak se jim bude dařit v práci? A co mohou udělat pro své zdraví? Pojďme se na to společně podívat. 

Láska  

V lásce na vás čeká pořádný zmatek. Hlavu vám zamotají hned dvě osoby opačného pohlaví a vy nebudete vědět, jak z celé situace vybruslit. Tento problém pramení především z vašeho neujasněného postoje k okolí a neschopnosti dát partnerovi/partnerce jasně najevo, co si přejete a co od vztahu vyžadujete. Vaše city jsou poněkud vlažné, a to především proto, protože si nedokážete sami v sobě ujasnit, po čem toužíte a jaká jsou vaše přání.

A to je opravdu škoda, jelikož vaši spřízněnou duši máte takzvaně na dosah ruky. Necháváte se ovládat emocemi a nedokážete uvažovat jasně. Vykašlete se na přetvářku a pomstychtivost a raději si udělejte pořádek ve své vlastní hlavě. Dotírání a ukvapené závěry by vám mohly pokazit nově se rodící vztah, který na vás čeká.

Pokud si vše ujasníte a dáte sami sobě dostatek prostoru a času, velmi brzo se dočkáte lásky a hlubokého vztahu, který bude příjemně okořeněn silnou sexuální přitažlivostí. Zaměřte se na upřímnost sami k sobě. Promyslete si, co je pro vás v životě opravdu důležité. Dívejte se více na sebe a své pocity, než na vaše potenciální partnery/partnerky. Až si vše ujasníte a protřídíte své myšlenky, čeká na vás krásný vztah, který vás bude opravdu naplňovat.

 Promyslete si, co je pro Vás v životě opravdu důležité, zdroj: Sunny studio / Shutterstock

Zdraví  

Pokud vás doposud trápily nějaké zdravotní problémy, můžete se radovat. Brzo se dočkáte zlepšení vašeho zdravotního stavu. Přesto si ale dejte pozor na imunitu. Počasí se začnete ochlazovat, a tak je potřeba, abyste svému tělu dodali potřebné látky. Skvělým pomocníkem může být vyvážená strava s dostatkem vitaminů. Potrápit by vás mohly také pohlavní orgány a ledviny.

Zaměřte se proto také na vyřešení problémů v oblasti sexuality a vnímání vlastního těla. Nemějte strach, nejedná se o nic závažného. Přesto ale není dobré svůj zdravotní stav podceňovat. Vždy je ale lepší kvalitní prevence než následné léčení. 

Zkuste se více na práci dívat jako na cestu a dělejte jí pro radost, zdroj: New Africa / Shutterstock

Práce  

V práci vás čeká krásné a pozitivní období. Úspěšně složíte všechny zkoušky, čímž si zajistíte stabilní zaměstnání, které vám přinese nejen dobré peníze, ale také jistotu, stabilitu, dobré postavení, komfort a hojnost. Je ale velmi důležité, abyste neusnuli na vavřínech.

Občas se snažíte být za každou cenu vítěz. To ale není vždy dobré. Zkuste se více na práci dívat jako na cestu. Dělejte svou práci pro radost a nehoňte se jen za výsledky a cílem. Soustřeďte se více na cestu, která k tomuto cíli vede. Je samozřejmě do jisté míry přirozené porovnávat svůj výkon s výkony kolegů. Nenechte se ale touto kontrolou ovládnout a soustřeďte se více na sebe. Pokud toto dodržíte, čeká vás opravdu krásné pracovní období. 

Zdroj článku:
  • Autorský text