Čas na zlatou medaili: Olympijský sport, v němž byste podle astrologie vynikali

Čas na zlatou medaili: Olympijský sport, v němž byste podle astrologie vynikali
Jaký sport Vás nejvíce baví, ať už ho provozujete nebo se na něj nejraději díváte v televizi? Pokud řeknete, že sport Vás nebaví, neznamená to, že v něm nemůžete být dobří. Najděte své znamení zvěrokruhu a přečtěte si, v jakém sportu byste vynikali a mohli v něm na olympiádě získat zlatou medaili.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vynikli byste v kanoistice. Na cokoliv se zaměříte, na to se soustředíte naplno, pokud svůj cíl dokážete splnit za krátkou dobu. A to je to, co k tomuto sportu potřebujete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Cyklistika je sport, v němž byste na olympiádě doslova vynikli. Na tento sport potřebujete značnou dávku trpělivosti, s níž jste problém nikdy neměli.

Blíženci (21. května – 21. června)

Sport, v němž byste získali zlatou medaili, je badminton. V tomto sportu jde především o to se rychle a správně rozhodnout, což určitě není nic, co byste nedokázali.

Rak (22. června – 22. července)

Máte hodně intuice a uděláte cokoliv, abyste dosáhli svého cíle, pokud to bude pro dobro těch, na nichž Vám záleží. Přesně toto potřebujete, pokud chcete hrát volejbal.

Lev (23. července – 22. srpna)

Chcete být vidět a chcete, aby Vás ostatní lidé obdivovali. Z tohoto důvodu byste vyhráli zlatou medaili v šermu – tento sport je pro Vás také elegantní, zamilujete si ho.

Štíři mají šanci vyhrát zlatou medaili v plavání, Zdroj: Marcin Balcerzak / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Jízda na koni – to byste měli zkusit, pokud toužíte po účasti na olympiádě a po následné výhře. Váš smysl pro detail Vás spojí s Vaším koníkem, což Vám dá značnou šanci na první místo.

Váhy (23. září – 23. října)

Zůstáváte v klidu i za těch nejnepříznivějších podmínek. Máte všechno, co potřebujete pro provozování gymnastiky. Jste k ní přímo předurčení.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud byste chtěli vyniknout a vyhrát zlatou medaili na olympiádě, měli byste se specializovat na potápění či plavání všeobecně. Jste jeden z nejlepších plavců na tomto světě.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Trefit se na velkou vzdálenost Vám nikdy nedělalo problém. Již od mala tíhnete k lukostřelectví. Na olympiádě byste v této disciplíně zazářili.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Bavil by Vás sport, který je o vytrvalosti a ambicích. Vaše chuť vyhrát Vám dává předpoklady vyhrát zlatou medaili v atletice.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Váš sport, v němž byste vynikali, souvisí se vzduchem. Cítíte se sami sebou, pokud jste nezávislí, a proto byste se měli zaměřit na sport související s plachtěním.

Ryby (19. února – 20. března)

Voda je Váš živel, proto byste se měli zaměřit na plavání, pokud chcete v něčem vyhrát. Za plavání byste získali zlatou medaili, pokud byste do toho dali všechno.

Zdroj článku: