Partnerský horoskop na 1. říjnový víkend: Raci budou šťastnější, Střelci potěší partnera

Partnerský horoskop na 1. říjnový víkend: Raci budou šťastnější, Střelci potěší partnera
Měsíc pod vlivem Střelce v pátek a v sobotu rozproudí naši veselou povahu, což může výrazně posílit náš vztah s partnerem. Tyto dny si budeme rozumět. Hledáme-li harmonii, v sobotu je ten nejlepší čas. V neděli se Měsíc přesune pod vliv Kozoroha, což některé z nás může donutit chtít být tento den sami. Co čeká vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

V pátek a v sobotu si připomenete, že váš partner tvoří nedílnou součást vašeho vztahu a vy si ho za to vážíte. Také mu to dáte okamžitě najevo. Budete si ho hýčkat. Nicméně v sobotu večer můžete přehnaně reagovat, pozor na to. V neděli se zaměříte spíše na práci, na partnera mít čas nebudete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete hodně romantičtí a také oceníte partnerovy dárky či pouze sladká slova. I ta pro vás budou znamenat mnoho, hlavně v pátek a v sobotu. Ani v neděli nebudete zahálet a partnerovu přítomnost si vychutnáte. Konverzace se stane skvělou stimulací pro vaši intimitu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pocítíte obrovský příval lásky. Partnera zahrnete polibky i sladkými slovy, jež určitě ocení. V pátek nebudete chtít dělat nic jiného. V sobotu se můžete vrhnout do skládání básniček pro partnera, budete hodně kreativní a partner to ocení. V neděli na partnera nebudete mít náladu.

Rak (22. června – 22. července)

V pátek budete mít pocit, že váš partner si z vás dělá legraci, poněvadž vám pěkně poleze na nervy. V sobotu se vše urovná, zlepší se vám nálada. V neděli očekávejte silné zlepšení vztahu, zaměříte se převážně na to, co změnit, abyste se spolu smáli stejně jako kdysi.

Lev (23. července – 22. srpna)

Začátkem víkendu budete hnáni svými hormony. To může vyvolat hádky s partnerem, ovšem ty nebudou tak strašné jako obvykle. Pokud jste s partnerem uvažovali o romantickém výletu, v sobotu je ten nejlepší čas. V neděli budete s partnerem trávit čas jen tehdy, pokud jste s ním šťastní.

Panna (23. srpna – 22. září)

Skoro po celý víkend se budete partnerovi věnovat, nejspíše mu navrhnete, abyste se společně pustili do domácího úklidu. V sobotu se budete také partnerovi věnovat, ovšem budete mít pocit, že se mu nevěnujete dostatečně. To může způsobit neshody. V neděli se opět udobříte.

Váhy (23. září – 23. října)

Tento víkend doma neposedíte, budete se chystat na pěkný výlet. Partnera s sebou pochopitelně také vezmete. Tato krátkodobá dovolená bude pro váš vztah příznivá, v sobotu se s partnerem sblížíte. V neděli spolu povedete rozhovor o vašem vztahu a možnému rozšíření rodiny o jednoho člena.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nebudete mít na svého partnera příliš mnoho času, vaše práce pro vás bude v pátek a v sobotu přednější. Pokud s partnerem sdílíte společný účet, budete mít v sobotu nutkání ho neustále kontrolovat. V neděli se s partnerem udobříte a navrhnete společný program.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Do vašeho vztahu již na začátku víkendu vnesete hodně optimismu, budete se snažit partnera všelijak rozesmát, poněvadž vám na něm záleží. Tento pocit bude posílen v sobotu. V neděli si popovídáte o tom, jak utrácíte peníze a jak začnete šetřit, potřebujete-li to.

Zdroj: Studio Romantic / shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Tento víkend nebudete příliš společenští, co se týče vašeho partnera. Ovšem ten si může prosadit svůj názor, a pokud nebudete mít důvěryhodné argumenty, které by vašeho partnera přesvědčily, že opravdu chcete být sami, budete se muset věnovat partnerovi proti své vůli. To platí po celý víkend.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V pátek a v sobotu se budete svému partnerovi věnovat naplno, také se ho ale budete snažit přesvědčit, abyste společně věnovali peníze na charitu nebo osobně pomáhali lidem, kteří nejsou tak šťastní. V neděli budete chtít být pouze s partnerem, větší společnost vás bude děsit.

Ryby (19. února – 20. března)

S partnerem budete řešit plnění vašich snů. Můžete ho požádat o radu či subjektivní názor. V sobotu budete hodně přecitlivělí, dejte si pozor, abyste neřekli partnerovi něco, co vás později může hodně mrzet. V neděli můžete udělat všechno pro to, abyste uzdravili potrhaný vztah.

Zdroj článku: