5 znamení zvěrokruhu, která se při volbě partnera řídí jeho vůní

5 znamení zvěrokruhu, která se při volbě partnera řídí jeho vůní
Vonět příjemně, zatímco jsme na romantické schůzce, většina lidí pokládá za samozřejmost. Ovšem existují i lidé, pro něž je vůně partnera stejně důležitá, ne-li důležitější než fyzická přitažlivost či inteligenčně vyspělá mysl. Patříte mezi lidi, kteří se rozhodují převážně čichem?

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste jeden z nejvíce romanticky založených lidí. Jenže romantika se neobejde bez lákavé vůně partnera, která vaši touhu ještě umocní. Příjemná vůně je tudíž jeden z důležitých faktorů, pomocí nichž si partnera vybíráte. Dalším důvodem je fakt, že toužíte po luxusním životě, a příjemná vůně partnera vám tento pocit dodá.

Lev (23. července – 22. srpna)

Příjemná vůně je vůbec to nejdůležitější, co očekáváte od svého ideálního partnera, společně s jeho touhou vás obdivovat. Partnera hledáte, abyste cítili lásku někoho jiného, ale také proto, aby vás reprezentoval. Musí proto vypadat i vonět dobře, aby vás ostatní lidé obdivovali pro váš naprosto dokonalý vkus, co se týče lásky a romantiky. Vybíráte si partnery s příjemnými vůněmi, za nimiž se každý otočí, obzvláště vonící po kakau či koření.

Váhy (23. září – 23. října)

Člověk, kterého se rozhodnete označit za svého partnera, musí na veřejnosti působit elegantně. Musí být dobře oblečen, mít dobré mravy, dobře vypadat a také příjemně vonět, abyste se mohli svým úlovkem pochlubit svým přátelům a mluvit pouze o něm. Vůně kolínské je pro vás vůbec ta nejpřitažlivější vůně, kterou si na svém partnerovi dokážete představit. Pokud má člověk, který o vás usiluje, smysl pro estetiku, má u vás předem vyhráno.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Toužíte po partnerovi, který vypadá dobře a také krásně voní. Užíváte si každé maličkosti, kterou vám poskytne život, a romantické hrátky s někým, koho ostatní označují skoro jako naprosto dokonalého partnera, se stávají vzrušujícími a zábavnými zároveň. Rádi pobíháte venku a vytváříte si nové přátele, váš partner by tudíž měl odpovídat očekávání vašich přátel i naprosto neznámých lidí, kteří se potenciálně vašimi přáteli stát mohou. Spíše než atraktivní obličejové rysy vás ale nadchne vůně partnera, která vytváří váš první dojem.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ačkoliv si partnera nevybíráte pouze podle vůně, je to jeden z faktorů pro vaše rozhodnutí. Nezajímá vás, co si o vašem partnerovi bude myslet celé okolí, spíše vám jde o princip. Požadujete po člověku, s nímž chodíte, aby byl bezchybný a choval se tak, jak předpokládáte, že se bude chovat. Vůně člověka je pro vás ten nejdůležitější faktor, podle kterého si svou lásku vybíráte.

Zdroj článku: