Hřích, kterého se nemůžete zbavit, v závislosti na Vašem znamení

Hřích, kterého se nemůžete zbavit, v závislosti na Vašem znamení
Bible nám mimo jiné vysvětluje, jakých hříchů se jakožto lidé dopouštíme. Nemusíte být věřící, abyste znali tyto hříchy. Ale jakého hříchu se nejvíce dopouštíte v závislosti na znamení zvěrokruhu, v němž jste se narodili? V tomto článku naleznete odpověď.

Beran (21. března – 19. dubna)

Potřebujete za každou cenu vyniknout a Váš hřích je nejen tento, ale také hřích ctižádostivosti. Jste extrémně soutěživí a jakmile se takto chováte, nehledíte napravo ani nalevo.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš hřích se jmenuje hřích života v potěšení. Vaše záliba v luxusu a dobrém jídle Vás vede k tomu, že hřešíte. Přílišné projevy luxusu jsou navíc těmi chudšími považovány za pokrytectví.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte hřích dvojjazyčnosti. Dvojjazyčnost znamená, že pokud chcete, aby Vás někdo měl rád, chválíte ho, přestože víte, že ten člověk není dobrý a chválu si nezaslouží.

Rak (22. června – 22. července)

Máte strašně rádi, když máte partnera, a chcete, abyste se co nejdříve sestěhovali. Hřích komorování je přesně o tom, že dva nesezdaní lidé spolu sdílí lože.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vy hřešíte tím, že jste na sebe příliš pyšní, a to i tehdy, když k tomu není rozumný důvod. Vidíte sami sebe jako toho nejdokonalejšího člověka na širém světě.

Panny si neodpustí pomlouvání, Zdroj: totojang1977 / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Hřích pomluvy sedí přímo na Vás. Jste přehnaně kritičtí k ostatním lidem, ale Váš problém je, že to děláte i tehdy, když terč Vaší kritiky není v místnosti. Nejvíce někoho pomlouváte u svých přátel.

Váhy (23. září – 23. října)

Váš hřích je hřích hýření. Máte rádi večírky, ale mnohdy to příliš přeháníte a pořádáte přílišné množství večírků. Vy to tak neberete, ale stále se to považuje za hřích.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Hřích chtíče přesně vystihuje to, jak se po většinu času chováte. Myslíte převážně na sebe a jakmile docílíte svého cíle, hned si plánujete další. Nic pro Vás není dostatečné a chcete, abyste měli vždy více než ostatní.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pošetilost je Vaše snad nejhorší stránka, které se však nemůžete zbavit. Vaše řeč je plná této lidské vlastnosti. Jakmile chcete uvolnit napětí, uděláte cokoliv, abyste lidi rozesmáli.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Chcete vydělat co největší množství peněz ze sobeckého důvodu – abyste si dokázali, že nejste neschopní. Tento hřích se nazývá hřích chamtivosti.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Máte svá vlastní pravidla nebo si vymyslíte nová. Hřích neposlušnosti je to, čím hřešíte každý den. Pravidla ostatních lidí Vám totiž příliš mnoho neříkají.

Ryby (19. února – 20. března)

V Bibli se píše, že pokud nevyužijete talent, s nímž jste se narodili, hřešíte. Tento hřích se nazývá hřích pohřbení vlastního talentu a Vy pro dobro ostatních hřešíte ve velkém.

Zdroj článku: