Partnerský horoskop na 3. říjnový týden: Panny se udobří, Berani budou plni lásky

Partnerský horoskop na 3. říjnový týden: Panny se udobří, Berani budou plni lásky
Slunce a Venuše pod vlivem Vah se tento týden postarají o to, abychom se svým partnerem strávili příjemný čas. Jediná komplikace může nastat, když na nás uprostřed týdne bude mít vliv Pluto, může dojít k četným hádkám. Zbytek týdne však bude opět v pořádku. Co si osud připravil tento týden pro vás?

Beran (21. března –⁠ 19. dubna)

Hned v pondělí se budete chtít s partnerem ještě více sblížit, láska z vás bude vyzařovat až do úterý. Ve středu a ve čtvrtek však můžete mít o svém vztahu pochybnosti, bude vám připadat, že vás partner ignoruje. V pátek si uvědomíte, jak svého partnera milujete, a po celý víkend ho budete dělat šťastným.

Býk (20. dubna –⁠ 20. května)

Začátkem týdne se budete o partnera opravdu zajímat. Začnete plnit všechna jeho přání a více mu budete naslouchat. Ve středu a čtvrtek však budete poměrně hádaví, co se týče maličkostí. O víkendu budete partnerovi hlásit, co si myslíte, a též si vyslechnete jeho názory.

Blíženci (21. května –⁠ 20. června)

Ideální den na rande je hned v pondělí, partner ocení vaši schopnost komunikovat a poslouchat. Ve středu a ve čtvrtek se vám nebude líbit nic, co vám partner navrhne. Jako by se tyto dny vůbec nestaly, v pátek vstanete s velkou láskou k partnerovi a po celý víkend k němu budete milí.

Rak (21. června –⁠ 22. července)

V pondělí nastane příjemný den a ještě příjemnější noc, pokud jde o čas s partnerem. Ve středu a ve čtvrtek se nebudete příliš ovládat, můžete říci něco, čeho budete později litovat. Víkend můžete strávit společně nebo pomocí potřebným. V neděli nebudete mít o romantiku nouzi.

Lev (23. července –⁠ 22. srpna)

Vaše slova budou ta, co partnera v pondělí donutí se do vás opět zamilovat. Vaše slova budou silná po celý týden, avšak ve středu a ve čtvrtek byste je neměli příliš používat, pouze by způsobila problémy. O víkendu však partnerovi ukážete svou lásku a opět bude vše v pořádku.

Panna (23. srpna –⁠ 22. září)

Vaše důvěra v lásku bude v pondělí zvýšena, což váš partner pochopitelně ocení i následující den. Poté ovšem přichází špatný vliv Pluta, středa a čtvrtek se neobejdou bez hádek, pokud si nedáte dostatečný pozor. O víkendu se stane něco, co vás dva opět skloubí dohromady.

Váhy (23. září –⁠ 22. října)

Budete mít zvýšené sebevědomí na začátku týdne, tudíž vašemu partnerovi řeknete vše, co si o něm myslíte a co k němu cítíte. Uprostřed týdne však budete podráždění kvůli vašemu osobnímu problému. O víkendu můžete zajít na romantické rande, budete si skvěle rozumět.

zdroj: Johnnysdee / Shutterstock

Štír (23. října –⁠ 21. listopadu)

Zaměřte se na svou intuici, pomůže vám zlepšit lásku. Začátkem týdne jděte na rande na neobvyklém místě, dodá vám nezapomenutelný zážitek. Pokud chcete s partnerem vycházet uprostřed týdne, nezaujímejte negativní postoj ke vztahu. O víkendu si uvědomíte, jak vám na partnerovi záleží.

Střelec (22. listopadu –⁠ 21. prosince)

Váš partner si vás příliš neužije na začátku týdne, ale vždy vás doma zastihne v pozitivní náladě. Ve středu a ve čtvrtek se vaše pozitivita vytratí a začnete do partnera rýpat. O víkendu se opět usmíříte a najdete společnou řeč. V neděli si budete partnera všímat nejvíce z celého týdne.

Kozoroh (22. prosince –⁠ 19. ledna)

Svému partnerovi se budete věnovat i přes velké množství práce, které vás začátkem týdne čeká. Uprostřed týdne se ale můžete kvůli tomu pohádat. O víkendu budete mít též hodně práce, avšak na partnera si uděláte podstatně více času. V neděli vezměte partnera, až vyrazíte ven.

Vodnář (20. ledna –⁠ 18. února)

Začátkem týdne budete hodně přemýšlet o budoucnosti vztahu a plánovat, též se o tom zmíníte partnerovi. Uprostřed týdne nebudete vidět věci takové, jaké jsou, činění rozhodnutí by vás s partnerem rozkmotřilo. Víkend pro vás bude stejný jako začátek týdne.

Ryby (19. února –⁠ 20. března)

V pondělí a v úterý se zaměříte na intimitu více než obvykle, budete se snažit dostat partnera do sedmého nebe. Ve středu a ve čtvrtek můžete zjistit, že partner před vámi něco skrývá, pokud zde něco je. O víkendu se vám vrátí intimní nálada.

Zdroj článku: