Která znamení zvěrokruhu jsou ti nejhorší hostitelé?

Která znamení zvěrokruhu jsou ti nejhorší hostitelé?
Pokud si někoho pozveme k sobě domů na návštěvu, předpokládá se, že obstaráme jídlo, pití i zábavu pro naši návštěvu. Je to základ slušnosti. Nicméně, k lidem narozeným v některém z následujících znamení zvěrokruhu raději nechoďte, pokud nechcete být zklamáni.

Přestože se v těchto znameních mohou objevit výjimky, většina z nich se o komfort svých hostů výrazně nestará.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud k vám někdo zajde na návštěvu, může se nadobro rozloučit s tím, že by se u vás cítil jako doma. Sice se staráte o to, aby se lidé u vás cítili jako doma, ovšem za předpokladu, že by s vámi bydleli.

Hned jim dáváte najevo, že toto je váš domov, kde existují vaše pravidla, a pokud se rozhodnete, že se budete dívat na televizi, kde zrovna dávají váš oblíbený seriál, nikdo nesmí v celém bytě promluvit.

Prosazujete si i vaše návyky – pokud požadujete, aby se při jídle sedělo rovně, návštěva nesmí ohnout jediný obratel a musí sedět rovně. To značně komplikuje vaši pověst. Sice budete v ostatních budit respekt, ale na návštěvu k vám příliš mnoho lidí nepůjde.

Panna (23. srpna – 22. září)

Potřebujete, aby váš domov byl perfektním a zářivým místem, protože se ním reprezentujete. Špína ve vašem domově nemá žádné místo, a pokud u vás návštěva jí, nesmí nadrobit.

A pokud se to stane, s největší pravděpodobností dostane smetáček s lopatkou či vysavač a bude si svůj nepořádek muset uklidit. Jste opravdu nároční a požadujete dokonalost nejen od sebe, ale také od své návštěvy. Pokud má vaše návštěva nějaký zlozvyk, který je v rozporu s etikou a vaším přesvědčením, dlouho se u vás neohřeje.

Rak (22. června – 22. července)

Jste na svou návštěvu milí, naservírujete jí vždy dobré jídlo, dobré pití a dobře si popovídáte. V čem je tedy problém, co nás vedlo k tomu, abychom vás zařadili do tohoto seznamu? Protože do všeho rýpete.

Pokud vidíte problém, začnete ho okamžitě řešit. Pokud je člověk unavený z práce a přišel k vám, aby si odpočinul a relaxoval, může si být na sto procent jist, že si od své práce neodpočine, naopak se ho začnete vyptávat na to, jak pochodil v práci a zda mu jeho plán být povýšen vyšel.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Rádi pomáháte lidem, tudíž jeden z hlavních důvodů, proč si je zvete k sobě domů, je, abyste dotyčnému pomohli. Jenže návštěva se ani nezuje a už mu servírujete místo jídla značnou dávku kritiky, co dotyčný udělal za poslední týden špatně, poněvadž dříve než po týdnu jste ho vidět nemohli.

Skoro neustále vedete monolog a nejsou výjimkou ani naprosto zbytečné informace, které člověk nevyužije, pro vás jsou však důležité. Nevědomky děláte lidem ze života peklo, přestože to myslíte dobře.

Zdroj článku:
  • autorský text