Horoskop na 3. říjnový týden: Štíři budou společenští, Lvi plni sebevědomí

Horoskop na 3. říjnový týden: Štíři budou společenští, Lvi plni sebevědomí
Tento týden budeme myslet hlavně na lásku či posílení vážného přátelství. Toto započne Mars pod vlivem Blíženců již v pondělí. Slunce a Venuše budou mít vliv na naše myšlení celý týden. Ve středu a ve čtvrtek však můžeme být náladoví kvůli Plutu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Budete myslet převážně romanticky, lásku ve svém životě již v pondělí můžete vyhledávat, pokud partnera nemáte. Je možné, že ve středu a ve čtvrtek city související s láskou budete zatracovat. Nicméně po zbytek týdne opět přejdete do svého milujícího já.

Býk (20. dubna – 20. května)

V pondělí si můžete popovídat s blízkým přítelem či někým neznámým, avšak pokud máte partnera, dejte si pozor na případný flirt. Malé věci vás však mohou přímo posednout, co se týče středy a čtvrtku. Po celý víkend budete buď s partnerem, nebo si budete partnera hledat, hlavně v neděli.

Blíženci (21. května – 20. června)

Pokud nemáte partnera, v pondělí se může objevit někdo, kdo vás pozve na rande, které se bude konat ještě ten den nebo ten následující. Uprostřed týdne budete pochybovat o vás samých i o všech kolem vás. Od pátku můžete hledat nové přátele a v neděli se zaměříte převážně na peníze.

Rak (21. června – 22. července)

Na začátku týdne uspořádáte velké setkání všech vašich přátel s cílem se pobavit. Ve středu a ve čtvrtek si však dejte pozor, abyste nezklamali svého blízkého přítele kvůli vašemu špatnému sebeovládání. O víkendu opět zatoužíte po svých přátelích, pravděpodobně uspořádáte velký večírek.

Lev (23. července – 22. srpna)

V pondělí budete trávit čas s partnerem, pokud žádného nemáte, buďte sami sebou a někoho z lidí kolem vás doslova nadchnete. V obou případech byste se neměli předvádět uprostřed týdne, kdy ostatní lidé nebudou v dobré náladě. O víkendu se zaměřte na umění. V neděli můžete mít kariérní schůzku.

Panna (23. srpna – 22. září)

Začátkem týdne budete myslet jen na lásku. Pokud nemáte partnera, budete si hledat někoho sobě rovného. Ve středu a ve čtvrtek se budete snažit všem otevřít, aby vás pochopili, ale vaše obava ze zranitelnosti vás učiní nepříčetnými. O víkendu se rozhodnete poděkovat všem lidem, na nichž vám záleží.

Zdroj: Dudarev Mikhail/ Shutterstock

Váhy (23. září – 22. října)

První dva dny v týdnu budete mít tendenci zastávat se slabších a sdělovat všem kolem vás vaše skutečné názory. Ve středu a ve čtvrtek si však dejte pozor na své reakce, budete přecitlivělí a váš pohled na okolí bude subjektivní. To se spraví o víkendu. V neděli se zaměříte na své finance.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Váš skrytý talent se začátkem týdne naplno projeví. Nesnažte se s nikým hádat, pokud chcete zažít klidný den ve středu a ve čtvrtek. Poté přichází víkend a s ním vaše touha setkat se s lidmi, na nichž vám záleží a možná jste s nimi ztratili spojení. V neděli budete myslet jen na lásku.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V pondělí a v úterý budete pociťovat neodolatelnou touhu po nových i stávajících přátelích. Budete si chtít povídat. Ve středu a ve čtvrtek budete mít ale rýpavou náladu, raději tyto dny travte sami. O víkendu byste měli navštívit dobrého přítele, rozesměje vás. V neděli vyřešíte dlouhotrvající problém.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Celý týden strávíte pracovně, a pokud nemáte partnera, může se v práci objevit někdo, s kým si budete dobře rozumět. Též peníze k vám potečou. Ve středu a ve čtvrtek si však dejte pozor, abyste nenaštvali svého nadřízeného. O víkendu vás práce bude bavit. V neděli potkáte nové přátele, s nimiž si budete rozumět.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Začátkem týdne se soustřeďte hlavně na svůj instinkt a své pocity, hodně vám pomohou se správně rozhodovat. Co se týče lásky, ve středu a ve čtvrtek můžete mít pochybnosti, zda je pro vás vhodná a zda stojí za to někoho milovat. O víkendu, pokud hledáte lásku, můžete vycestovat. V neděli máte šanci zaslechnout o dobře placeném zaměstnání.

Ryby (19. února – 20. března)

První dva dny strávíte se svým dobrým přítelem, který vás bude podporovat, pokud momentálně nechcete slyšet o lásce. Toto bude pokračovat i ve středu a čtvrtek, pokud je to opravdu dobrý kamarád. O víkendu zatoužíte po intimitě nehledě na to, co si o lásce momentálně myslíte. V neděli si zjistěte, co znamená váš sen.

Zdroj článku: