Patříte mezi smolařky v lásce podle znamení zvěrokruhu?

Patříte mezi smolařky v lásce podle znamení zvěrokruhu?
Každá žena si někdy připadala jako smolařka v lásce. Existuje ale něco takového? Jaké jsou předpoklady vašeho znamení pro snadné nalezení ideálního protějšku? 

Beran (21. 3. 20. 4.) 

Ženy narozené ve znamení Berana mají často sklony hledat si muže, kteří se k jejich povaze příliš nehodí. Za svým vztahem sice tvrdohlavě stojí, ale šťastné ve skutečnosti nejsou. Nejde tedy přímo a neštěstí v lásce, ale spíše o nevhodný výběr partnera, postavený na špatných hodnotách.

Býk (21. 4. 21. 5.) 

Na smůlu v lásce příliš netrpíte. Svého partnera si důkladně vybíráte a než si dovolíte zamilovat se, prozkoumáte všechny jeho pozitivní i negativní stránky. Do vztahu se tak pouštíte až ve chvíli, kdy jste na něj oba opravdu připravení. 

Blíženec (22. 5. 21. 6.) 

Střídání partnerů u vás může být poměrně časté. Není to ale o neštěstí v lásce. Jste náročné a snažíte si najít partnera, který pro vás bude bez chybičky. Takový člověk ale neexistuje. Snažte se občas slevit ze svých nároků a zaměřte se na pozitivní stránky vašeho vztahu a partnera.

 

Rak (22. 6. 22. 7.) 

Vaším největším problémem ve vztazích jsou vaše sny a představy. Od partnera a budoucnosti máte mnohdy až nereálná očekávání a snadno uvěříte sladkým slovíčkům. Díky tomu se stáváte lehkým terčem mužů, kterým jde o vztah pouze fyzický. 

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Ve vztazích máte občas sklony být panovačná a až příliš materiálně založená. Od svého partnera očekáváte více, než je vůbec schopný vám dát. Než budete po dalším rozchodu plakat, popřemýšlejte, kde jste mohly udělat chybu a co je příště potřeba změnit právě u vás.  

Panna (23. 8. 22. 9.) 

Může vám trvat opravdu dlouhou dobu, než najdete partnera na celý život. Velká chyba ale může být ve vás. Své city se snažíte držet na uzdě a už vůbec není vaším zvykem své city projevovat. A právě proto jste svými partnery tak často opouštěná. Zapracujte na prožívání a vyjadřování svých citů a vaše vztahová situace se zlepší. 

Váha (23. 9. 23. 10.) 

Hledání ideálního partnera je pro vás životním posláním. Tolik se ale bojíte, že ho přehlédnete, že raději hledáte všude. Často se tak pouštíte do vztahů, u kterých je téměř jisté, že nejsou nic pro vás a nebudou mít dlouhého trvání.  

Štír (24. 10. 22. 11.) 

Pro svého partnera by jste se byly schopné i rozkrájet. Do vztahů jdete naplno a často se ve vás probouzí syndrom Matky Terezy. Vy si tak vyhledáváte především muže, o které se můžete starat a zachraňovat je. To ale většinou nejsou vhodní muži pro život a vaše vztahy tak často končí v troskách.  

zdroj: Katy Hutchinson / Shutterstock

Střelec (23. 11.  21. 12.) 

Do vztahů dáváte opravdu všechno. Když někoho milujete, tak jedině celým srdcem. Často ale máte tendence být velmi naivní a až příliš důvěřivá. A to není zrovna dobrá kombinace. Často se kvůli ní zamilujete do mužů, kteří vám dávají sice krásná slůvka, ale jinak jste pro ně ideálním terčem, který mohou zneužít.  

Kozoroh (22. 12. 20. 1.) 

Ženy, které se narodily ve znamení Kozoroha, mají tendence ulpívat na stereotypních vztazích. To se ale mužům často příliš nelíbí. Pokud si chcete muže udržet, zkuste být více akční a spontánní. Naučte se také s partnerem více komunikovat a dejte mu prostor vyjádřit, co mu ve vztahu vadí a co si přeje.

Vodnář (21. 1. 20. 2.) 

Jste velmi sebevědomá osoba, která miluje svobodu a možnost rozhodovat o svém životě. Mnohdy ale máte problém najít muže, který je ochoten tyto vaše vlastnosti přijmout a do určité míry se vám podřídit.  

Ryby (21. 2. 20. 3.) 

Umíte se velmi rychle zamilovat. Stejně tak se ale umíte rychle odmilovat a nad ukončeným vztahem zamáčknout slzu a jít dál. Většinou to jste také vy, kdo vztahy ukončuje. Z nešťastné lásky si vrásky příliš neděláte.  

Zdroj článku: