Jak se vyrovnáváte s platonickou láskou podle znamení zvěrokruhu?

Jak se vyrovnáváte s platonickou láskou podle znamení zvěrokruhu?
Platonická láska může být velmi krásná záležitost. Pokud se umí držet v určitých hranicích. Pro někoho ale může být poněkud náročná. Jak se s platonickou láskou vyrovnává vaše znamení?

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.) 

V oblasti platonické lásky se většinou nezvládnete držet příliš dlouho. Do vztahů se vrháte po hlavě a často chcete mít všechno a ideálně hned. Platonická láska proto není nic pro vás. Pokud se tento vztah neposune dál, většinou od něj rychle upustíte.

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.) 

Umíte si jít tvrdě za svým. Pokud něco opravdu chcete, jste schopní udělat všechno proto, abyste svého cíle dosáhli. A nejinak je tomu i v lásce. Platonická úroveň vám příliš nevyhovuje, a tak se snažíte udělat vše proto, aby se z platonického vztahu stal vztah reálný, krásný a vášnivý.  

Blíženec (22. 5. –⁠ 21. 6.) 

S platonickou láskou se vypořádáváte poměrně dobře. Milujete kolem sebe společnost lidí a zábavu. Snadno se vám tak stane, že se do někoho zakoukáte. Nemáte ale vždy potřebu snažit se tuto lásku posunout o krok dál a v klidu si užíváte příjemné motýlky v břiše v přítomnosti vašeho objektu zájmu.  

Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.) 

Platonická láska není rozhodně nic pro vás. Jste nejraději, když jste s vaší milovanou osobou jedno tělo a jedna duše. A tomu platonická láska příliš nenahrává. Toužíte spíše po trvalém a pevném vztahu, kde se můžete o druhého opřít, pečovat o něj a také jeho péči a lásku přijímat.  

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.) 

Vy a platonická láska? To nejde příliš k sobě. Milujete pozornost a obdiv. Sedět v koutě a tiše zamilovaně pokukovat po vaší tajné platonické lásce rozhodně není nic pro vás. Pokud vás někdo okouzlil, jdete si za svým, vystoupíte z davu a své city bez obav a studu projevíte.

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.) 

Platonická láska pro vás může být komfortní záležitostí, a to právě ve chvíli, kdy ji dokáže držet v udržitelné hranici. Platonický vztah se často nikam nevyvíjí, a vy si tak můžete v klidu naplánovat jednotlivé kroky a postupy, jak tuto situaci řešit.

 

Váha (23. 9. –⁠ 23. 10.) 

Jste pro lásku jako stvoření. Vaše duše je čistě romantická a vy si libujete v krásných romantických představách. V platonických vztazích se tak cítíte jako ryba ve vodě. Po čase vám ale začnou chybět reálné projevy této lásky, což vás může přivádět do stavů plných smutku a deprese.  

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.) 

S největší pravděpodobností jste platonickou lásku v životě příliš často nezažívali. Trvá delší dobu, než se do někoho zamilujete. Potom jste ale velmi vášniví a toužíte po lásce se všemi jejími projevy. Platonické vztahy tak nejsou nic pro vás.

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.) 

Pro platonickou lásku není ve vašem životě prostor. Nejste příliš velký snílek a život si raději užíváte tady a teď. Pokud někoho milujete, řeknete mu to upřímně a s případnou odpovědí teprve pracujete dále.

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.) 

Dlouho si vybíráte, než se do někoho zamilujete. Platonická láska se tak může často týkat například vašich přátel nebo někoho z kolegů. Jedná se totiž o lidi, které jste měli možnost dostatečně poznat bez tlaku. Dáváte si ale také prostor pro racionální uvažování, a pokud zjistíte, že se s touto osobou nejspíš dál neposunete, včas své city dokážete utnout. 

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.) 

Platonická láska je pro vás jako stvořená. Dopřáváte si pocity zamilovanosti plnými doušky, ale zároveň nepřicházíte o svou svobodu. Zůstáváte svými pány a nemusíte se nijak omezovat, ani přizpůsobovat. A to je situace, kterou máte opravdu rádi. 

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.) 

Platonická láska je pro vás velmi příjemná. Dává vám skvělou příležitost a prostor pro vaše stavění vzdušných zámků, plánování budoucnosti a snění. Pokud ale tato platonická láska přeroste ve skutečný vztah, můžete mít zklamaní, protože realita se od vašich snů často výrazně liší.  

Zdroj článku:
  • Autorský text