5 + 5 nejlepších a nejhorších osobnostních rysů Vah

5 + 5 nejlepších a nejhorších osobnostních rysů Vah
Váhy jsou sedmým znamením zvěrokruhu. Pokud jste se narodili mezi 23. zářím a 22. říjnem, což je také začátek podzimní sezóny, narodili jste se ve znamení Váhy.

V tomto článku si rozebereme vašich 5 nejlepších a 5 nejhorších osobnostních rysů. A pokud nejste ti, kteří se narodili ve znamení Vah, jistě se naučíte, jak se svými přáteli Váhami lépe jednat, aby nedošlo k nedorozuměním.

Kladné vlastnosti

1. Družnost

Rádi pracujete jako tým. Ve skupinách většinou fungujete nejlépe. Rádi diskutujete s ostatními a hledáte řešení, jelikož chováte lásku k rovnováze. Máte rádi, když každý člověk přispěje svým dílem. Skupinové projekty jsou trošku vaším dílem, jelikož jste přirozenými vůdci.

2. Sociálnost

Mnoho lidí vám závidí dokonalé sociální dovednosti. Milujete být mezi lidmi. Baví vás učit se novým věcem, a to včetně hlubokého poznávání nových lidí. Učíte se, co je přivádí k smíchu či k pláči.

3. Chytrost

Víte, kdy máte říci něco vtipného. Jste také velmi rychlí myslitelé, tudíž jste vynikající řešitelé problémů. Pomáháte lidem dostat se z nepříjemných situací.

4. Spravedlivost

Jste připoutaní ke spravedlivosti a poctivosti, protože chcete, aby vše bylo vyvážené. Chcete, aby se před rozhodnutím mohli všichni vyjádřit.

5. Idealističnost

Věříte v to nejlepší v lidech. Díky vaší optimistické povaze jste ukázkovým příkladem toho, jak se na svět dívat z té lepší stránky. Nikoho nesoudíte, nikdo podle vás není zlý. Na začátku nikoho neodsuzujete pro jeho vzhled.

Záporné vlastnosti

1. Nerozhodnost

Milujete rovnováhu a symetrii, takže při rozhodování zvažujete všechny možnosti. Chcete učinit rozhodnutí, které nejlépe vyhovuje všem a které často vede k tomu, že vy nebudete šťastni.

2. Nekonfliktnost

Nemáte rádi konfrontaci. Spíše chcete pomoci ostatním lidem najít řešení kompromisem, ale když dojde na vaše problémy, prostě to zametete pod koberec.

3. Sebelítost

Jste trochu sebestřední, pokud jde o tragédii. Pokud se vám nedaří, přejdete do tunelového vidění, což je stav, kdy se zabýváte pouze sami sebou a nedokážete vidět širší obraz vaší situace. Ve stavu zklamání můžete dokonce přetrvávat delší dobu.

4. Nespolehlivost

Je o vás známo, že jste vrtkaví a přelétaví. Nedokážete udržet tajemství, a to kvůli vaší společenské povaze. Pokud dostanete příležitost, stanete se drbnou.

5. Marnivost

Jste pod nadvládou Venuše a milujete krásné věci. Musíte vypadat vždy skvěle. Dlouho se před cestou upravujete a pečujete o svou pleť, abyste se vyhnuli stárnutí. Zřejmě si nevyberete méně atraktivního jedince jako vašeho životního partnera.

 

Zdroje: