Partnerský horoskop na 4. říjnový týden: Vodnáři zadrží emoce, Rak bude pečující

Partnerský horoskop na 4. říjnový týden: Vodnáři zadrží emoce, Rak bude pečující
Největší vliv na nás bude mít znamení Štíra, které v úterý ovlivní Měsíc v novu a v sobotu Merkur. Může to být čas romantiky a sexu, ale také přílišné zvědavosti. Přestože od pondělí do pátku se můžeme pokusit odhalit partnerova tajemství, víkend pro klidný odpočinek s partnerem nevěstí nic dobrého. Co máte tento týden předurčeno vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud máte pocit, že Vás partner omrzel, ale nevíte proč, na začátku týdne a v sobotu máte nejlepší šance to zjistit nebo si uvědomit, že to byl falešný pocit. V průběhu týdne budete mít chuť si povídat s partnerem o sexu. V pátek se probudí Vaše intuice. V neděli přemýšlejte, než se stanete agresivními.

Býk (20. dubna – 20. května)

Partnera budete tento týden potřebovat ještě více než obvykle. Jeho přítomnost budete vyhledávat hlavně v úterý a v sobotu. Do čtvrtka s ním budete sdílet cokoliv. V pátek se však můžete pohádat kvůli Vaší touze po setkání s přáteli. V neděli se Vaše bolest z hádky projeví a Vy si partnera příliš všímat nebudete.

Blíženci (21. května – 20. června)

S partnerem si budete první polovinu týdne a v sobotu povídat o tom, jak byste chtěli zlepšit zdravotní situaci a výdrž Vás obou. V pátek si však nebudete jisti, zda chcete s partnerem zůstat, či nikoliv. V neděli konečně přijdete na to, co je potřeba udělat, abyste zlepšili vztah.

Rak (21. června – 22. července)

Skoro po celý týden se budete k partnerovi chovat mile a on to také náležitě ocení. Partner bude Váš celý svět hlavně v úterý a v sobotu. V pátek si nebudete jisti, zda Vaše a partnerova budoucnost míří správným směrem. V neděli s partnerem nemluvte, budete pěnit vzteky.

Lev (23. července – 22. srpna)

S partnerem si začátkem týdne užijete spoustu zábavy, budete se starat o jeho psychickou pohodu. Zbytek týdne bude probíhat v podobném duchu, pouze v pátek to bude více intimní. Pouze v neděli si dejte na Vaše slovní výlevy, budou hodně ponižující Vašeho partnera.

Panna (23. srpna – 22. září)

Začátkem týdne budete až příliš přemýšlet o Vašem partnerství na to, abyste viděli to pozitivní. V pátek buď pochopíte, co pozitivního Vám přináší tento vztah, nebo vyměníte partnera. V sobotu budete přemýšlet, zda jste neudělali chybu. V neděli se s partnerem příliš nepohodnete.

Váhy (23. září – 22. října)

V první polovině týdne a v sobotu se partnerovi svěříte se svými nápady, jak pomoci společnosti a něco si i přivydělat. Je pouze na partnerovi, jak se k tomu postaví. V pátek můžete být neklidní, ale ještě ten den se vše vyřeší. V neděli Vám může připadat, že si Vás partner nevšímá.

Štír, v neděli Vám může připadat, že si Vás partner nevšímá, zdroj: YAKOBCHUK VIACHESLAV / Shutterstock

Štír (23. října – 21. listopadu)

Pokud máte v partnerství nějaký návrh na vylepšení, řádně o tom popřemýšlejte a tento týden se o tom partnerovi zmiňte. V úterý a v sobotu je čas, kdy partner bude nejklidnější. Romantika se ozývá v pátek, kdy si partnera budete více všímat. V neděli můžete začít partnerovi závidět.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Od pondělí do čtvrtka a v sobotu se s Vámi partner rozhodně nudit nebude. Budete mu mít tolik co říci, odhodláte se totiž započít rozhovor o Vaší minulosti. V pátek si uvědomíte, že jste s partnerem netrávili příliš mnoho času, a strávíte s ním celý den. V neděli se na partnera naštvete.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Skoro celý tento týden se zaměříte na své přátele, zajistěte proto, aby z Vás partner přes den také něco měl. Pokud ho zklamete, na večerní romantiku můžete rovnou zapomenout. V pátek je vhodný společný výlet, který Vás udrží tento den v klidu. Bohužel neděli emocionálně nezvládnete a dojde k hádce.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud s partnerem procházíte těžkým obdobím, v první polovině týdne přijdete, jak na vyléčení vztahu. V pátek si Vás partner příliš neužije, nebudete mít čas. V sobotu mu vše vynahradíte. Tento týden partnerovi plně vyhovíte, což v neděli uvolní Váš potlačovaný hněv.

Ryby (19. února – 20. března)

Od pondělí do čtvrtka a v sobotu budete mít pocit, že máte vztah plně pod kontrolou a partner se chová podle Vašeho očekávání. V pátek si nebudete jisti, zda chcete s partnerem pokračovat, či se rozejít. Partnerova rodina a Vy se v neděli nemusíte vůbec shodnout.

Zdroj článku: