Narodili jste se s ascendentem Kozoroha? Vaše osobnost je stálá, stabilní a přízemní

Narodili jste se s ascendentem Kozoroha? Vaše osobnost je stálá, stabilní a přízemní
Ascendent, také známý jako stoupající znamení, je jedním z nejdůležitějších znamení v horoskopu narození. Určuje všech 12 domů v tabulce, které definují naši osobnost, rodinu, milostný život, vzdělání, kariéru, bohatství a všechny další aspekty života.

Určujete si jasné cíle

Ascendent ovlivňuje to, jak vás ostatní vnímají. Pokračujte ve čtení a dozvíte se vše, co potřebujete vědět! Kozoroh je hlavní zemské znamení, což znamená, že vaše osobnost je často stálá, stabilní a přízemní.

Váš život se ubírá stálým a oddaným tempem. Máte navenek úspěšnou osobnost, která k vám často lidi přitahuje. Působíte jako bystrý workoholik. Kozorohové jsou ambiciózní a mají dlouhodobé cíle, na jejichž dosažení tvrdě pracují, i když svým vlastním tempem.

Pohání je sláva a moc, nejen peněžní zisky. Jako ascendent Kozoroha máte přirozený talent pro podnikání. Dosáhnete svých cílů, i když to bude vyžadovat rozdrcení konkurence.

Zdroj: Rido / Shutterstock

Ve vztahu chcete romantiku

Pro vycházející znamení Kozoroha se život zdá být plný neustálých starostí. Přesto vám tato tendence dělat si starosti se všemi velkými i malými věcmi pomáhá zůstat soustředění a bdělí. Můžete ustát cokoliv, co na vás život hodí.

Dobře komunikujete prostřednictvím svých emocí a víte, jak oslovit pocity lidí kolem vás. Jste romantičtí a chcete partnera, který vás zbožňuje. Protože jste nabití emocemi, chcete partnera s podobnými rysy. U svého vztahu hledáte emocionální spojení, loajalitu, péči a ochranu. Také rádi trávíte kvalitní čas se svým partnerem.

Tento Ascendent také přináší skvělou schopnost reagovat na potřeby a pocity těch nejbližších. Budete tvrdě pracovat pro lidi, na kterých vám záleží. Ideální přítel je ten, kdo dokáže poskytnout spoustu vyživování a podpory jako vyvážení veškeré zdánlivé tuhosti „schopné“ masky Kozoroha.

Veřejně můžete působit jako rezervovaní. Vždy s vědomím dané situace se vyhnete čemukoli, co by mohlo nepříznivě ovlivnit vaši pověst. Budete si vědomi slušnosti a dodržování příslušných společenských kodexů, ale za zavřenými dveřmi se může objevit další příběh. 

Dovolte si zvolnit

Můžete mít tendenci být přísní a vážní, zejména sami k sobě. Můžete být na sebe mnohem tvrdší než na kohokoli jiného. Ostatní vás mohou považovat za drsného mistra úkolů nebo schopného vůdce a pravděpodobně budete dobře respektováni díky své schopnosti tvrdé práce, pragmatismu a dlouhodobému soustředění.

Dovolte si proto občas ubrat plyn a nabrat nový úhel pohledu. Musíte najít způsoby, jak prakticky a efektivně využívat zdroje, které máte k dispozici, a nakonec ovládnout svůj svět. Chcete-li to provést, musíte svůj přístup pečlivě naplánovat a strukturovat, abyste se setkali s hlasem odpovědnosti uvnitř vás, který vás pobízí k úspěchu.

Pomůže vám, když se k sobě budete chovat jako ke členu vašeho týmu. Trestali byste a kritizovali ostatní stejně tvrdě jako sebe? V průběhu dne pravděpodobně uděláte deset věcí, z nichž osm budete dělat velmi dobře. Přesto si na konci dne budete pamatovat a obviňovat se za ty dva, které jste nezvládli, dva, které byly „méně dokonalé“.

Spíše než se zaměřovat na to, čeho jste ještě nedosáhli, musíte si uvědomit, co máte. Pak uvidíte, že jste více než schopni splnit jakýkoli úkol, který je po ruce, možná s trpělivějším přístupem?