Jak měníte svět k lepšímu podle astrologie?

Jak měníte svět k lepšímu podle astrologie?
Každý může udělat něco pro to, aby zlepšil svět. Někteří lidé toho dokážou více, někteří méně. I malá změna k lepšímu však znamená v konečném výsledku hodně. Pokud jste ještě nezačali, můžete začít. Zde je seznam znamení zvěrokruhu společně s popisem, jak obvykle mění svět k lepšímu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nesnášíte prohru – to je všeobecně známý fakt o vás. Proto uspějete ve velkých kampaních nebo akcích, které mohou změnit svět. Víte, co říci, abyste lidi přesvědčili. Vždy děláte něco, co svět zlepší.

Býk (20. dubna – 20. května)

Podporujete to, co může zlepšit svět, a své názory šíříte do širého okolí. V důsledku toho vás lidé poslouchají, poněvadž zníte naprosto důvěryhodně. Nedělá vám problém přesvědčit ostatní.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pomáháte všem malými krůčky. Primárně se zaměřujete na pomoc ostatním občanům. Své dobro šíříte dobrými skutky, povídáte si s cizími lidmi a k dětem přistupujete kamarádsky.

Rak (22. června – 22. července)

Zaměřujete se na svou rodinu. Právě v okolí členů své rodiny hledáte chyby a pracujete na nápravě. Jste rodinný typ, který chce pro ostatní to nejlepší. Také podporujete obnovitelné zdroje.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vždy se snažíte změnit svět k lepšímu. Proto jdete příkladem – chováte se tak, jak byste chtěli, aby se chovali ostatní. Také podporujete myšlenky na lepší svět a rozšiřujete je dál.

Panna (23. srpna – 22. září)

Sociální spravedlivost je to, na co se primárně zaměřujete. Pokud zjistíte, že někdo je diskriminovaný, nebudete se chovat, že nic nevidíte, naopak šikanátoři drsně pocítí, kdo opravdu jste.

Váhy (23. září – 23. října)

Nespravedlivost, předsudky, rasismus… To vše jsou věci, které přímo nesnášíte, a jakmile se s něčím takovým setkáte, uděláte cokoliv, abyste na světě nastolili rovnováhu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Hlavně přispíváte na charitu, ale jakmile se vám něco nelíbí, připojujete se též k veřejným demonstracím. Vaše slovo je hlavní. Pokud chcete někoho přesvědčit, že dělá špatnou věc, povede se vám to.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Veřejně protestujete proti lidem, kteří vědomě ničí a znečišťují přírodu. Také se snažíte své okolí přesvědčit o tom, že všichni lidé jsou si podobní a odlišné rasy spolu mohou vycházet.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vymyslíte obsáhlý plán, jak něco změnit, pokud si všímáte, že to dlouhodobě nefunguje. Lidé si vaší píle všimnou a připojí se k vám. Postupujete pomalými krůčky, ale změna jde vidět.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Chcete pomáhat všem. Zaměřujete se na zvířata, lidi, životní prostředí i vědu. Přemýšlíte, jak změnit svět, a také se vám to daří, a to hlavně díky vaší kreativitě a logickému uvažování.

Ryby (19. února – 20. března)

Lidé a zvířata, kteří jsou týraní, vzbuzují váš soucit. Nechcete, aby trpěli, a proto je veřejně podporujete, aby věděli, že na tomto světě nejsou sami.

Zdroj článku: